Ben Caner'in JJ'in ve Rancik'in gideceğini düşünüyorum hatta bir ihtimal Shipp bile gidebilir önce yerli rotasyonunu güçlendirip sonra çok sağlam yabancılarla EL'de ön elemeyi geçip gruplara bile kalabilirz.
Ben Caner gitsin demiyorum bence kalabilir ama JJ için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim tamam final serisinde iyi oynuyorda sezon genelinde az kanser etmedi bizi daha iyisini çok rahat bulabilirizCANER mi ? bence takımda kalması en kesin adamlardan . JJ daha iyisi bulunamazda gidebilir bence shipp ve rancik gidici ...
leandro barbosa ülkesine dönecekmiş diye haber var..şöyle flaş transfer yapsak ne güzel olurdu..
leandro barbosa ülkesine dönecekmiş diye haber var..şöyle flaş transfer yapsak ne güzel olurdu..
bu kadroyu küçümsemek için değil ama bu seneki avrupa ligindeki performans ortada ve özellikle deplasman maçlarımız hep sıkıntılı...sonuçta oynadığımız her takım kendi ülkelerinin 2. sınıf takımları..10-15 milyon euroluk bütçelerden bahsediyoruz ama hala sıradan oyuncuları almaya çalışıyoruz..bütçe yeniden 5-6 milyon ise sözüm yok ama 10-15 milyondan bahsedince mutlaka 2 yıldız transferi şart..ve özellikle 5 numaradan başlayıp 1 numara ile devam eden.. hep savunma hep savunma diyoruz ama sonuçta sayı atıp da maç kazanılıyor..sayı bulmanın en kolay yolu da iyi bir 5 numaradan geçer..ve serbest atış yüzdesi iyi olan bir 5 numara..illa eurolig diyorsak eurolig klasında oyuncular almalıyız..pana-cska-barca deplasmanlarına gittiğimiz zaman bize kazanma inancı verecek oyuncular alınmalı..atıyorum bizde lakovic var bugün bize maç kazandırır demeliyiz veya bizde kristof lavrinovic var bugün bize maç kazandırır demeliyiz..içimden bir ses 1-2 flaş transfer yapacak gibiyiz diyor..umarım hayalimdeki takım kurulur...
Ben bi şu takımda Lakovic'i görsem de keşke kim geliyosa gelse
En az üç PG ve üç SG olmalı.Euroleague'de oynayacağız.
Barış Ermiş - Tutku Açık - Ender Arslan
Joshua Ian Shipp - Renaldas Seibutis - Evren Büker
Transfer - Caner - Transfer
Mert Shumpert - Furkan Aldemir - İlkan Karaman
Andric - Ermal - Transfer