2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Caner'in JJ'in ve Rancik'in gideceğini düşünüyorum hatta bir ihtimal Shipp bile gidebilir önce yerli rotasyonunu güçlendirip sonra çok sağlam yabancılarla EL'de ön elemeyi geçip gruplara bile kalabilirz.

Ben Caner'in JJ'in ve Rancik'in gideceğini düşünüyorum hatta bir ihtimal Shipp bile gidebilir önce yerli rotasyonunu güçlendirip sonra çok sağlam yabancılarla EL'de ön elemeyi geçip gruplara bile kalabilirz.

CANER mi ? bence takımda kalması en kesin adamlardan . JJ daha iyisi bulunamazsa kalabilir bence shipp ve rancik gidici ...

Zaza'da Ersan'da gelmesi çok çok zor kişiler..Özellikle Ersan olmak üzere ikisinin de hala Nba kariyer imkanı var ve Lokavt büyük ihtimalle ya kısa sürecek ya da belirsiz olacak,1 sezon yapılacak diye bi açıklama gelmez..O yüzden oyuncular da kendini riske atmaz..Ender gelse bile ben kesinlikle bi PG daha gelmeli diyorum..Yani ya Jerry kalsın ya da daha iyisi gelsin..Ender 3.guard olur,ama Efesteki gibi çok arka planda kalmaz bizde..

Sinan alınabilirse çok süper olur tabi,Evren ile kıyaslayanlar var,ben ikisinin çok farklı oyuncular olduğunu düşünüyorum..Evren'in savunması fena değildir ama asıl hücum oyuncusudur..Sinan ise savaşçıdır..Ribaunt alır,top çalar,blok yapar,smaç vurur,ileriye çabuk koşar,defansda herkese elini uzatarak rahatsız eder..Herşeyden önemlisi Sinan takıma çok büyük bir ruh katar..O yüzden çok önemli bir oyuncu..

Kerem-İlkan
Furkan-Ermal-Andric

uzun rotasyonu böyle olursa hem sevinicem hem üzülücem walla..Çok sağlam bir 5 numara almalıyız diye düşünüyorum hep ama kadro böle olursa bunlardan hangisine veda ediceksin..Zor durum..Neyse önce bi transferler açıklansın da..

Transferleri Basket Dergisinden değil Galatasaray'ın sitesinden duymak istiyorum artık :)

Kerem Gönlüm ve Sinan transferlerini beklemek yanlış,Efes kesinlikle bırakmayacak onları,sözleşmeleri de sürüyoru zaten.

Tutku-Ender

Seibutis-Evren

Caner-Shumpert

İlkan

Ermal-Andric

Gelecek seneki A kadromuz bu bence ve 3 tane kaliteli yabancı eklenecek.1-2 oynayabilen bir kısa,saf şutör bir 3 numara ve 4-5 oynayabilen,sert bir uzun.(Aslında ben saf 5 numara isterdim fakat,Andric gelecek sene daha iyi olacaktır o pozisyonda.

bu kadroyu küçümsemek için değil ama bu seneki avrupa ligindeki performans ortada ve özellikle deplasman maçlarımız hep sıkıntılı...sonuçta oynadığımız her takım kendi ülkelerinin 2. sınıf takımları..10-15 milyon euroluk bütçelerden bahsediyoruz ama hala sıradan oyuncuları almaya çalışıyoruz..bütçe yeniden 5-6 milyon ise sözüm yok ama 10-15 milyondan bahsedince mutlaka 2 yıldız transferi şart..ve özellikle 5 numaradan başlayıp 1 numara ile devam eden.. hep savunma hep savunma diyoruz ama sonuçta sayı atıp da maç kazanılıyor..sayı bulmanın en kolay yolu da iyi bir 5 numaradan geçer..ve serbest atış yüzdesi iyi olan bir 5 numara..illa eurolig diyorsak eurolig klasında oyuncular almalıyız..pana-cska-barca deplasmanlarına gittiğimiz zaman bize kazanma inancı verecek oyuncular alınmalı..atıyorum bizde lakovic var bugün bize maç kazandırır demeliyiz veya bizde kristof lavrinovic var bugün bize maç kazandırır demeliyiz..içimden bir ses 1-2 flaş transfer yapacak gibiyiz diyor..umarım hayalimdeki takım kurulur...

Şimdi Efes,Savanovic'i aldıysa Fotsis için biz ve F.Ülker mi kaldık acaba.Fotsis ismi çok heyecanlandırdı beni umarım karşıyakada görmem.

bu kadroyu küçümsemek için değil ama bu seneki avrupa ligindeki performans ortada ve özellikle deplasman maçlarımız hep sıkıntılı...sonuçta oynadığımız her takım kendi ülkelerinin 2. sınıf takımları..10-15 milyon euroluk bütçelerden bahsediyoruz ama hala sıradan oyuncuları almaya çalışıyoruz..bütçe yeniden 5-6 milyon ise sözüm yok ama 10-15 milyondan bahsedince mutlaka 2 yıldız transferi şart..ve özellikle 5 numaradan başlayıp 1 numara ile devam eden.. hep savunma hep savunma diyoruz ama sonuçta sayı atıp da maç kazanılıyor..sayı bulmanın en kolay yolu da iyi bir 5 numaradan geçer..ve serbest atış yüzdesi iyi olan bir 5 numara..illa eurolig diyorsak eurolig klasında oyuncular almalıyız..pana-cska-barca deplasmanlarına gittiğimiz zaman bize kazanma inancı verecek oyuncular alınmalı..atıyorum bizde lakovic var bugün bize maç kazandırır demeliyiz veya bizde kristof lavrinovic var bugün bize maç kazandırır demeliyiz..içimden bir ses 1-2 flaş transfer yapacak gibiyiz diyor..umarım hayalimdeki takım kurulur...

haklısın ve bence yapıcazda ama onun yanında görev adamı da almaya çalışıyoruz şu anda ilk hedef o gibi :D

İşte Furkan hemlesi gerçekten yapılmış ise ozaman Cemal transferi gereksiz hale gelebilir.
Furkan-İlkan-Ermal ve olursa Kerem Gönlüm ile zaten en iyi yerli pota altı bizde olur. Bunun gerisi muhteşem bir yabancı seçimine bakar.

En az üç PG ve üç SG olmalı.Euroleague'de oynayacağız.

Barış Ermiş - Tutku Açık - Ender Arslan

Joshua Ian Shipp - Renaldas Seibutis - Evren Büker

Transfer
- Caner - Transfer

Mert Shumpert - Furkan Aldemir - İlkan Karaman

Andric - Ermal - Transfer

En az üç PG ve üç SG olmalı.Euroleague'de oynayacağız.

Barış Ermiş - Tutku Açık - Ender Arslan

Joshua Ian Shipp - Renaldas Seibutis - Evren Büker

Transfer
- Caner - Transfer

Mert Shumpert - Furkan Aldemir - İlkan Karaman

Andric - Ermal - Transfer

bence 3 türk oyun kurucu değil de fülker jasi'yi bırakacak gibi..jasi daha uygun olur..sonuçta tecrübenin kralı bir isimden bahsediyoruz..tabii lakovic planlarda ise çok klas bir hareket olur..3 numara ve 5 numara adayların kim bilmiyorum ama özellikle 5 numaraya vasatın üstünde oyuncu şart..lavrinovic hamlesi olabilir..zaman herşeyin cevabını verecek..bekleyip göreceğiz...3 fotsis 5 lavri ve 1 numara lakovic olursa en kötü çeyrek finale çıkarız gibi..

Jaka Lakovic - Tutku Açık - Ender Arslan
Renaldas Seibutis - Evren Büker
Nachbar - Şampırt - Caner
Kerem Gönlüm(?) - İlkan Karaman
Furkan Aldemir - Ermal - Luksa Andric

Lakovic bence çok büyük bir hamle olur. Hem skorer hem de ekol itibari ile takım içinde kalabilen bir yıldızımız olur. Nachbar da kadronun esnekliği ve çok yönlülüğü açısından önemli bir hamle olur. Eğer Kerem Gönlüm işi olmazsa, kalan yabancı hakkımızı da o bölgede kullanabiliriz. Ama Kerem işi olursa hem İlkan şans bulur, hem yer yer Şhumpert ve Nachbar 4 numaraya kayabilir. 2 numarada ise yeri geldiğinde Lakovic'i de Ender'i de şutu olan isimler olduğundan kullanabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...