Şöyle bi genel yazim ben yine
Jasikevicus'a katılmıyorum ne yazık ki..Ne kadar büyük oyuncu olduğunu,kariyerini falan tartışmak bile haddimize değil..Son 10 yılın en iyi oyuncularından..Ama eski performansından çok uzak,bazen çok iyi işler de yapıyo ama bu saatten sonra ona güvenmek risk bile değil aptallık olur maalesef..Oyuncu olarak istemek tabi ki duygusal açıdan çok normal,gerçekçi düşündüğümüzde Jasi'nin gelmesi doğru olmaz..
Shipp'in bu takımda yeri maalesef yok..O yüzden Seibuitis'in yanına bi skorer daha şart..Benim en başından beri hayalimdeki oyuncu Lakovic,olur olmaz bilemem ama tam ihtiyacımız olan bi oyuncu..Lakovic 2 numara olarak oynatıldığı zaman daha da verimli oluyo çünkü,sahada 2 tane iyi pas yapan oyuncu oluyo..Slovenya'da da,Barça'da da dikakt edin direkt 1 numara olarak oynadığında daha fazla top kaptırıyo,ama biri getirip ona verdiği zaman hem daha iyi paslar çıkarıyo hem de çok sağlam 3 lükler atıyo..
Haluk 1 sene daha oynayacakmış ama ben artık onun çok az oynatılmasını istiyorum..Kötü oynadığı için değil asla..O artık bizim Jasikeviciusumuz olmalı..Gerçekten çok olgun ve basketbol zekası çok üst düzey..Ara ara girip oyuncuları dinlendirmek ve takımı saha içinde yönetmek olmalı sadece görevi..
Ender alınırsa ya Jerry kalsın 3 guard olsun,ya da Lakovic tarzı 1-2 oynayabilen biri olsun (Tutku-Ender-Lakovic tarzı biri)-Evren-Seibuitis ile 5 kişilik bi kısa rotasyonu olur..Dışarda da Göksenin ekstra olur..
Sinan'ın alınması zor ama gelirse dengeler değişir..Yazılan kadrolar da değişir
O bi kesinleşsin nolcağı,öle konuşulur bence..
İlkan,Furkan,Gönlüm,falan konulurken aranızda hala Cemal diyenleri görüyorum,o diyenler bi araya toplanın bomba atıcam oraya
Şaka bi yana şu uzun rotasyonunu çok merak ediyorum,bakalım bahsi geçenlerden hangileri gelecek..
Bi de Ermal konusuna değincem,Ermal bizde 5 oynuyo çoğu zaman,insanların bakışı da 5 numara ama yapmayın ya Ermal 4 numara oyuncusudur..Eskiden de 4 idi,sonra aynı Mehmet Okur gibi 5 yaptılar..Düşünün Mehmet 2.13 bi de..Ermal 2.08..
Pivot dediğin 2.10 dan aşağı olmaz..Biz yıllardır bu hatayı yapıyoruz maalesef..Luksa bile tam 5 değil ama iyi oynuyor ayakları falan çabuk,arkasını iyi yaslıyor..