2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar transfer fetişisti bir taraftar görmedim..

Final oynayan bir takımın kadrosu, seri devam ederken baştan kuruluyor. Garip ve bir o kadar da yazık..

İsmail Şenol/Twitter

Sinan, Efes'le sözleşmesini uzattı.

İşte bu kötü oldu.Efes Pilsen seneye F4 hedefinden vazgeçmiyeceğini gösteriyor büyük ihtimal sözleşmesini de iyileştirdiler.
Geriye birtek Efes özelinde Kerem Gönlüm kalır onun içinde bütün imkanlar kullanılmalı.

ismailsenol IsmaiL SenoL
Ender Arslan soruları var. Efes'ten kesin ayrıldı ve yurt dışından bir teklif bekliyor. Olmazsa seneye Galatasaray'da.

Kerem Gönlüm olsun da gerisi umrumda değil artık yerli transferinde. Tabi Ersan ve Zaza olursa onlar mükemmel ötesi olur. Tutku-Evren-Caner-Shumpert-Ermal gibi gayet iyi yerlilerimiz var zaten.

Oyuncu gelmeyi kafaya koyarsa bence Efes'in elinde fazla bir koz kalmaz.

Tabii bizim yönetiminde ciddi şekilde ilgilenmesi gerekiyor Kerem'le.

Kerem Gönlüm olsun da gerisi umrumda değil artık yerli transferinde. Tabi Ersan ve Zaza olursa onlar mükemmel ötesi olur. Tutku-Evren-Caner-Shumpert-Ermal gibi gayet iyi yerlilerimiz var zaten.

Bence iyi yerlilerimiz var diyip Ermal ve Evren'i örnek göstermek yanlış ve hedef küçültücü bir davranış.Final serisinde ikisininde handikaplarını maden gibi kullandı Fenerbahçe...

Erdal, Ermal ile alıp veremediğin ne ben onu anlamadım. Bu sezonun Tutku ve Shumpert ile beraber ana aktörü olan bir adama, full zarar-ziyan yapmış gibi davranıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...