2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar,

Final serisi bitene kadar LÜTFEN transfer konuşmayalım. Zaten hamleler final serisinden sonra gelecek. Buraya gelip de forumu okuyan oyuncularımızın kafasını karıştırmayalım.

Önümüzde alınacak bir kupa var. Adminlerden ricam, bu konunun final serisi bitene kadar kilitlenmesi.

O zaman final bitene kadar konu kilitlensin.
Sayın moderatörler.

Amma abartıyosunuz ya,etkilencekleri falan yok,etkilenseler bile olumlu olur..

Bütün Türk oyuncularımız için güzel şeyler söyleniyo,seneye Euroleague deniliyo,süper bi takım olcak deniyo,tutturmuşsunuz etkilenirler diye..Finale ne kadar ilgi gösterdiğimiz Abdi İpekçi ve internet sitelerinden belli..

Burda kimseyi kötülemeden konuşulan transferler takımı olumsuz etkilemez..

Doğrusunu söylemek gerekirse; benim kafama takılan oyuncuların etkilenip etkilenmeyeceği değil de bugün 21 sene sonra final oynayan takımın taraftarının transfer olaylarına maçtan daha çok ilgi göstermesi. Herkesin kendi tercihidir saygı duyarım ama bu kadar transfer fetişi olmamız canımı sıkıyor doğrusu. Bunları konuşmak için finalden sonra epey zamanımız olacak zaten ve Şamil Abi kulübün gerekeni yaptığını da belirtti.

Doğrusunu söylemek gerekirse; benim kafama takılan oyuncuların etkilenip etkilenmeyeceği değil de bugün 21 sene sonra final oynayan takımın taraftarının transfer olaylarına maçtan daha çok ilgi göstermesi. Herkesin kendi tercihidir saygı duyarım ama bu kadar transfer fetişi olmamız canımı sıkıyor doğrusu. Bunları konuşmak için finalden sonra epey zamanımız olacak zaten ve Şamil Abi kulübün gerekeni yaptığını da belirtti.

Bence yanlış bir düşüncedesin.Final kesinlikle çok daha fazla önemseniyor transferden.

Finallere transferden daha az ilgi gösterdiği falan yok..Tam tersi uzun süre sonra çok heyecanlıyım(z),ve hevesle bekliyorum maçları..

Bu kadronun bu kadar iyi oynaması normalden daha fazla transfer konularının konuşulması isteği uyandırıyo benden..İlk defa sağlam yerlilerimiz,geleceği olan oyuncularımız var..Uzun süredir ilk defa transferde güzel hamleler yapılacağına inanıyorum..

Biz her sezon sonunda şu oyuncular komple değişsin yenileri gelsin derdik bi kaç kişi dışında..İlk kez süper isimler saydığımız halde,bunlar gelirse bizdekiler nolcak diyebiliyoruz..Türk oyuncular açısından böyle bi kaliteye sahibiz..

O yüzden bizimkiler iyi oynadıkça transfer konusundan uzaklaşıcağıma daha da yaklaşıyorum..Kötü oldukları için değil,tam tersi zaten iyi olan bi kadronun çok çok daha iyi hale gelecek olması heyecan yarattığı için..

Aynen oyle..Cemal gelecegine zaten Furkan geliyor daha iyi..Bos smac kaciran serbest atis kaciran..GALATASARAY ismini lekeleme girisiminde bulunanlara yer yok! Ne Okan Cevik, ne Cemal ne de baskasi!

Cemal mi Galatasaray ismini lekelemeye çalıştı daha neler ?. Koç sahaya çık deyince sahaya çıktığı içii mi adını lekeledi. Menajerler ne işyapıyor o zaman. Boş smaç kaçırmak mı ölçü ? Ne adamların ne smaçlar kaçırdığını göüdrm şu ahir ömrümde. Polemik yaratmak için değil ama cemal in hucumda yere göğe sığdırılmayan furkandan daha iyi olduğunu savunmada da boyalı alana daha fazla sertlik getireceğini düşünüyorum. Bakalım göreceğiz.

Herkesin görüşüne saygı duyarım ancak; ben oyuncu olacağım takımı finale çıkaran parçalardan biriyim. Foruma giriyorum en çok konuşulan konu transfer; benim zoruma giderdi doğrusu. Ancak dediğim gibi yasak değil sonuçta yani, saygı duyuyorum.

Kaldı ki beni ilgilendiren kısım oyuncuların etkilenmesi kısmı değil. Şu an akıllarda transfer olması.

Herkesin görüşüne saygı duyarım ancak; ben oyuncu olacağım takımı finale çıkaran parçalardan biriyim. Foruma giriyorum en çok konuşulan konu transfer; benim zoruma giderdi doğrusu. Ancak dediğim gibi yasak değil sonuçta yani, saygı duyuyorum.

Kaldı ki beni ilgilendiren kısım oyuncuların etkilenmesi kısmı değil. Şu an akıllarda transfer olması.

O zaman şu an Hakan Üstünberk'in de,Oktay Mahmuti'nin de akıllarında transfer var,onların ne kadar transfer varsa bizim de o kadar var.Transferin finalden daha çok akıllarda olması mümkün değil.

Oyuncular etkilenmez zaten. Ama basketbol branşını geçtim bence klüp için sezonun en önemli maçlarından 4. sünü oynayacağız. Taraftar olarak yüzde 80imiz transfere yoğunlaştı. Forum anasayfasında erkekler bölümünde en üstte transferlerin konuşulması bence olumsuz oluyor. Taraftar olarak da şu final serisini yaşamalıyız. Şuan transferlere yoğunlaşmanın hiç bir yararı yok. Şampiyon belli olsun o zaman zaten konuşulur bunlar.

Konu edildiği için yazayım şahsi fikrimi;yasağın her türlüsüne karşıyım.Yasaklar,kilitlemeler hiç bir zaman çözüm olmamıştır olmayacaktır da,konu açık durmalıdır,konuşmak isteyen konuşur istemeyen konuşmaz..

O zaman şu an Hakan Üstünberk'in de,Oktay Mahmuti'nin de akıllarında transfer var,onların ne kadar transfer varsa bizim de o kadar var.Transferin finalden daha çok akıllarda olması mümkün değil.

Transfer kesinlikle daha çok akıllarında insanların. Ender iyidir kötüdür, Furkan mı Cemal mi tartışmalarına kafa yoracağımıza takımızın 7-8 kişilik rotasyonla feneri nasıl yeneceğini düşünmeliyiz. Maça 4.5 saat kalmış transfer konuşuluyor!

Onlar yönetici, ellerini çabuk tutmalılar gerekli çalışma yapılmalı ama şuan gurur duyduğumuz takımın şampiyonluk mücadelesi daha çok konuşulmal. Fenerli basının saçma sapan yorumları, hakemlerin skandal kararları, fbli yöneticilerin hakemleri baskı altına alma çabaları konuşulmalı.

Aman bir foruma yazıyoruz ne alaka şimdi diyebilirsiniz ama bu forum Galatasaray taraftarlarına yön veren bir forum. Maça gelen taraftar o an maç dışında birşey düşünmemeli ama evden çıkarken transfer forumunda kadro yapmaya çalışırsa o adam maç esnasında olası hatalarda oyunculara daha farklı bir tepki gösterir. Biz takımımızı ve oyuncularımızı sonuna kadar sahiplenmeliyiz. Benim de takımda beğenmediğim oyuncular var fakat tarihimizin en önemli mücadelesini verirken (bence) o takımın oyuncuları benim için yeri dolmaz oyunculardır ve sezon bitene kadar o oyuncuların bizim takımımızın en önemli parçalarından olduklarını düşünerek hareket etmeliyiz.

Anlatamayabilirim, siz böyle yapıyosunuz yada yapmıyosunuz demiyorum. Tbfden sonra türkiyede basketbol alanında en çok takip edilen site olduğu için gsbasket yön veriyor taraftara ve bir taraftar bile eğer maça gelirken bu yüzden transfer düşünüyorsa olumsuz birşeydir bu.

Final serisini en az oyuncular kadar yaşamalıyız.

Konu neden kilitlensin ki. Transfer hakkında yorum yaptığımız için maçları mı izlemeyeceğiz?
Son cümlenizdeki alakayı anlayamadım.

Kafamız sadece maçlar olmalı bu hafta, transfer konuşunca bilinç altımızdan dolayı oyunculara vereceğimiz destek de değişebilir.

Sonuçta forum yönetiminin vereceği bir karar ki, onlar da birşey demediğine gçre konuşabilir.

9 günde 42 sayfa yazılmış. Ne meraklıyız transfere. Konuşur isteyen istediğini ama final serisi sırasında konuşmak da bana mantıksız geliyor

Transferler bahsederken etkilenecek kadar basit insanlarsak bırakalım gidelim abi.Burda 9-10 yaşlarında çocuklar takılmıyor ki.Düdük çaldığı an aklıma ne Barış gelir ne Lakovic gelir ne de Lebron James yani.Burda belirli bir camia altında toplandık.Kimsenin Galatasaraylılığını tartışmaya gerek de yok.

Jerry- Tutku Açık - Ender Arslan

Seibutis - Joshua Ian Shipp(6. yabancı) - Göksenin Köksal

Jasaitis- Caner - Yıldız oyuncu

Kerem Gönlüm - Shumpert - Furkan Aldemir - İlkan Karaman

Yabancı- Andric - Ermal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...