2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence iyi yerlilerimiz var diyip Ermal ve Evren'i örnek göstermek yanlış ve hedef küçültücü bir davranış.Final serisinde ikisininde handikaplarını maden gibi kullandı Fenerbahçe...

Evren'in geçen seneki performansını ve bu sene sakat sakat oynadığını varsayarak söyledim yoksa Evren'in bu seneki performanıyla bir katkısı olmayacağı kesin elbette. Ermal ise finale gelmemizdeki en büyük pay sahibidir belki de, Fenerbahçe'nin kalıplı uzunlarına ters gelmesi kötü oyuncu olduğunu göstermez.

Jamont Gordon'u alabileceğimizi hiç sanmam, bildiğim geçen sene CSKA ile 3 yıllık anlaşma yaptıgı(belki opsiyonludur). CSKA göndermek istemediği sürece Gordon'un ayrılacagını sanmam. Biz henuz Euroleague takımı değiliz. Ön eleme oynayacagız muhtemelen. J.Gordon bizim için harika bir seçim olurdu ama açıkcası çok zor.

Final serisini bitmesini beklemek hatta Avrupa liglerininde bitişinden sonra konusmak daha gerçekçi olur. Efes kulubu kapatmadıgına göre kimseyi kaptırmaz ancak serbest bırakır Dudley gibi. Ender umarım bize gelmez diyeyim. İlla yerli rotasyonuna bir katkı yapılacaksa Furkan'ı ya da Cemal'i Ender'e tercih ederim kendi adıma. 6 yabancılı 14-15 kişilik rotasyonlar pek gerçekçi durmuyor. 9-10 kişiden fazlasıyla oynanamıyor bence, çogu takımda böyle en azından.

fernando san emeterio, jon robert holden, ramunas siskauskas, ksistof lavrinovic, ioannis bourousis, milos teodosic, dimitris diamantidis, antonis fotsis, nando de colo, ante tomic, erazem lorbek, fran vazquez

Sözleşmesi sona erecek olan bazı oyuncular.1-2 tanesini kapsak çok iyi çokta güzel iyi olur :))

Transfer başlığınının kilitlenmesi konusunda, forum yönetimi içinde de farklı fikirler var. Zarar verdiği düşünüldüğü anda başlık kilitlenir...

Genel olarak transfer politikamız hakkında bir şeyler karalamak istiyorum. Avrupa piyasasını yakından takip ettiğimi söyleyemem, bu nedenle isim beyan etmeyeceğim. Yurt içinden alabileceğimiz, almak isteyeceğimiz isimler ise üç aşağı beş yukarı belli. İsim yazmak istemediğime göre konuya daha geniş bir açıdan bakayım.. Euro Leauge´de oynayacak olmamız (ön elemeyi geçersek) nedeniyle kadroyu silbaştan yapma düşüncesinde olanlara bir sorum var; gelecek sezon takımdan ne bekliyorsunuz? Elemeyi geçersek, takım kimliği olan, rakiplerin ciddiye alıp saygı duyduğu, tribünleriyle bu organizasyona renk katan bir kulüp olmamız beni tatmin eder.

Oktay Hoca istikrar adına kimlerin kalacağına, kimlerin gideceğine karar vereceğini birkaç gün içinde göreceğiz. Mirsad, Oğuz Savaş vb. türevlerinin gelmeyeceğini öngörerek vereceği her türlü karara saygı duyuyorum.

Niye Seibutis yana yana izleyelim abicim ?

Sağlıklı ve iyi bir Evren ile Shipp'in Seibutis'den farkı yok hatta fazlası var bence.

Niye bu kadar abarttığımızı anlamadım.

Anthony Parker'a Nba'de en az 10 takım talip olur.Avrupa'da oynamak isterse Olympiakos,Barcelona,Maccabi,Real Madrid gibi en üst seviye takımlar talip olur.Avrupa'nın Jordan'ı lakabı almış bir adamdan bahsediyoruz imkanı yok onu buraya getirmenin.

Anthony Parker'a Nba'de en az 10 takım talip olur.Avrupa'da oynamak isterse Olympiakos,Barcelona,Maccabi,Real Madrid gibi en üst seviye takımlar talip olur.Avrupa'nın Jordan'ı lakabı almış bir adamdan bahsediyoruz imkanı yok onu buraya getirmenin.

Ersanla ilgilenebiliyorsak Parker'ı alabiliriz.Parker'ın kontratı Ersana göre daha düşük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...