Cemal'in cezası 2011 Kasım başında bitiyor arkadaşlar.Merak etmeyin transfer edersek Kasım ayına kadar sadece Avrupa maçlarında oynar.Kasım'da ise bütün maçlarda oynayabilir.
Cemalle Furkan benzer tarz da mı? Hımmm
Cemalle Furkan benzer tarz da mı? Hımmm
Ben benzetiyorum tarzlarını.Furkan daha gelişmiş versiyonu tabi
Biri reboundcu ayakları hızlı 4 numara diğeri sert sizelı 5 numara. Nasıl benzetiyosunuz tarzlarını çok merak ettim.
İkiside dert savunmacı iyi ribauntçu ve hücumda kısıtlı yeteneklere sahip.O yönden benzettim
Lamer Odom duyan veya işiten var mı bu haberin gerçekçiliği nedir.
Lamer Odom duyan veya işiten var mı bu haberin gerçekçiliği nedir.
Ben böyle bir duyum aldım lamer odom galatasaray da diye. Açıkçası inanmadım hala da inanmıyorum ama lakers'ın bu sezon yaşattığı hayal kırıklığı ve gönderilecek oyuncular arasında yer alan lamer odom'u almış olabiliriz düşüncesi de geçiyo ama bunun hakkında bir bilgisi olan varsada açıklasın. sonuçta yaşı da baya ilerledi hani gelebilirde
Ben böyle bir duyum aldım lamer odom galatasaray da diye. Açıkçası inanmadım hala da inanmıyorum ama lakers'ın bu sezon yaşattığı hayal kırıklığı ve gönderilecek oyuncular arasında yer alan lamer odom'u almış olabiliriz düşüncesi de geçiyo ama bunun hakkında bir bilgisi olan varsada açıklasın. sonuçta yaşı da baya ilerledi hani gelebilirde