2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cemal'in cezası 2011 Kasım başında bitiyor arkadaşlar.Merak etmeyin transfer edersek Kasım ayına kadar sadece Avrupa maçlarında oynar.Kasım'da ise bütün maçlarda oynayabilir.

Kerem Gönlüm'ün kontratında çıkış maddesi var mı bilgisi olan var mı bu konuda ? (yani X meblağ ile serbest kalır tarzı bir madde)

Furkan veya İlkan ile Andric'in yan yana oynadığını düşündüm bir an.

Andric-Furkan-Caner-Shipp-Tutku

Neredeyse Türk milli takımı düzeyinde öyle değilmi (savunma olarak)?

Odom mu?Biri dalga geçmiştir :) Furkan'ı Karşıyaka bırakmaz bence.Yanılmıyorsam 100.yılları bu yıl özellikle bu yılda bırakacaklarını sanmıyorum.

Ben böyle bir duyum aldım lamer odom galatasaray da diye. Açıkçası inanmadım hala da inanmıyorum ama lakers'ın bu sezon yaşattığı hayal kırıklığı ve gönderilecek oyuncular arasında yer alan lamer odom'u almış olabiliriz düşüncesi de geçiyo ama bunun hakkında bir bilgisi olan varsada açıklasın. sonuçta yaşı da baya ilerledi hani gelebilirde :)

Gönderilecek oyuncu diye bir kavram yok Nba'de.Sözleşmesi devam eden oyuncuyu göndereceksen takas etmen gerekir Lakers'da takas yapacaksa Bynum'u yollar ona talip olabiliriz :)

Furkan'ı transfer etmek için para vermek lazım onun da anlamı yok, ilk fırsatta Nba'e gitmek isteyen bir adam, Türk kontenjanı sebebiyle kadroda yer alması kulağa hoş geliyor da para verip Nba'e uçup gitmesini izlemek saçma. Zaten sakatlığından sonra da eski formunu bulamadı hiç, sırtı dönük oyunu ve orta mesafe şutu yok, bire bir savunması iyi değil, yardım savunması iyi Furkan'ın. Ribaundlarda büyük katkı verecektir de gerek yok bence transferine. Ayrıca İlkan'ın daha potansiyelli bir oyuncu olduğuna inanıyorum ben, hücumda çok daha farklı işlevleri var savunmada da istediğinde çok iyi oynayabiliyor, bazen fazla blok sevdası yüzünden çok fake yemesi, o pozisyonlarda faul yapması en büyük eksileri savunmada ama Oktay hoca onu adam edecektir. Kesinlikle kadroda bulunması lazım İlkan'ın önümüzdeki sene, 1 sene kiralık verip yanında Furkan için bonservis ödemek bence saçma ve Oktay hocanın da bunu düşüneceğini sanmıyorum.

Ben böyle bir duyum aldım lamer odom galatasaray da diye. Açıkçası inanmadım hala da inanmıyorum ama lakers'ın bu sezon yaşattığı hayal kırıklığı ve gönderilecek oyuncular arasında yer alan lamer odom'u almış olabiliriz düşüncesi de geçiyo ama bunun hakkında bir bilgisi olan varsada açıklasın. sonuçta yaşı da baya ilerledi hani gelebilirde :)

Gönderilecek oyuncu mu?Usta Nba'de öyle zart diye oyuncu yollayamazsın.

Odom yıllık 8.5 milyon dolar alıyor.Tüm Türk takımları birleşse yinede Odomu alamaz

''Furkan'ın yardım savunması iyi değil''

Aynı Furkan'dan bahsettiğimize eminmiyiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...