2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşüncemin temel nedeni verdiği süre de değil aslında genel anlamda oyuncuya olan tavrı ve diğer oyunculara olan tavrı ile yaptığım kıyaslama.Shipp iyidir kötüdür ayrı konu ama MAhmuti onu çok tutuyor bence

Shipp ile Andric'in kalacağını düşünelim.Jerry muazzam bir performans sergilese de ben yine de kalmasından yana değilim.O zaman almamız gereken 1-3-4 numara ve Ender-Furkan-Cemal.Bence üst düzey bir kadroya sahip oluruz bu takviyelerle.

yorumlara bakıyorum da kimse kalmamış takımda .. herkes birilerini göndermiş..bence hepsi kalsın .. ben bu takımı çok seviyorum .. hee gelenler olursa da (ki gelsinler)başım üstüne ..hatta Emir le Kaya bile gelebilir :) .. bu arada oğlumun adı Emir soyadı Kaya :)

Ender ARSLAN'ı wikipedia sitesi galatasaray cafe crown oyuncuları bölümüne koymuş açıkcası eurobasket'te seibutisi koymuştu ama boş çıktı sizce bu ne kadar doğrudur?

Furkan için İlkan'ı kiralık da olsa vermemeliyiz. İlkan şuanki haliyle belki de Furkan'dan daha fazla katkı yapacak oyuncu.

En mantıklısı bir miktar paranın yanında Melih+Sertaç'ı kiralık vermek olur ki zaten pek şans bulamazlar önümüzdeki sene. Gelişmeleri açısından Karşıyaka gibi bir takımda oynamaları da çok iyi olur.

Furkan'ı alırsak da 4 numarada Furkan-İlkan-Shumpert üçlüsüne güvenebiliriz gibime geliyor. Ermal-Andric ve gelecek bir pivotla da uzun rotasyonu tamamlanmış olur.

Furkan için İlkan'ı kiralık da olsa vermemeliyiz. İlkan şuanki haliyle belki de Furkan'dan daha fazla katkı yapacak oyuncu.

En mantıklısı bir miktar paranın yanında Melih+Sertaç'ı kiralık vermek olur ki zaten pek şans bulamazlar önümüzdeki sene. Gelişmeleri açısından Karşıyaka gibi bir takımda oynamaları da çok iyi olur.

Furkan'ı alırsak da 4 numarada Furkan-İlkan-Shumpert üçlüsüne güvenebiliriz gibime geliyor. Ermal-Andric ve gelecek bir pivotla da uzun rotasyonu tamamlanmış olur.
Abi sence EL'de Furkan ve İlkan yeterli olabilicekler mi?

Arkadaşlar kimse ilk senede Euroleague'i kasıp kavurmamızı beklemesin. Fenerbahçe, Efes Pilsen kaç senedir yatırım yapıp euroleaguede oynamalarına rağmen daha F4(Efes'in Mahmuti'yle var gerçi ama uzun yıllardır hasretler)'un yanına bile yaklaşamadılar. Bizim için bu sene elemeyi geçip gruplardan çıkmak bile çok çok büyük başarı olur. Furkan'a İlkan'a şimdi şans verip onlara buraları oynamayı alıştırıcaz ki önümüzdeki senelerde daha da ileri gidelim. Bu işler devamlılık işi. Pat diye bir şey olmuyor malesef ilk senede.

Gazanfer biraz tecrübesiz olabilir 4 numara bölgesi.Birde Kerem Gönlüm hamlesi yapılabilirse hem gençler için hemde bizim için çok güzel olur.

eğer ileri yatırım diyorsak bence ilkanın kiralık olarak gidip furkanın gelmesi mantıklı
ama bence çok iyi bir 5 numara kesin alınmalı yine de

Ender Arslan'la büyük ölçüde anlaşılmış.Final serisi bittiğinde açıklanması bekleniyor.Kerem Gönlüm de bizde oynamak istediğini açıklamıştı.İnşallah ikinci milli oyuncumuzu transfer etmiş oluruz.

Simas Jasaitis'in gelme ihtimali nedir beyler ?

Ender Arslan'la büyük ölçüde anlaşılmış.Final serisi bittiğinde açıklanması bekleniyor.Kerem Gönlüm de bizde oynamak istediğini açıklamıştı.İnşallah ikinci milli oyuncumuzu transfer etmiş oluruz.

Simas Jasaitis'in gelme ihtimali nedir beyler ?

İlgilenirsek alırız bence.Euroleague ön elemesi oynuyacağız bizi reddeceğini sanmıyorum.

kim gelir kim gelmez bilmiyorumda yorumlara bakıyorumda euroleague birşeyler yaparız havasındayız.Önce euroleague ön elemelerini geçelimde...
Euroleague oynamak istiyosan 5 tane düzgün uzun olucak Ermal Andric Furkan yabancı oyuncu ve genc sertac olabilir.

Wikipedia gibi sitelere çok itimat etmek yersiz zira orada üyeliği bulunan herhangi birisi değişiklik yapabiliyor, bizim forumdan da böyle değişiklilkler yapanlar olmuştu zamanında. Seibutis'in bize imza atmamasına da sevindim açıkçası.

Furkan-İlkan-Shumpert belki Euroleague'de F4 yapacak bir 4 numara rotasyonu değil ama hedeflerimizle örtüşen bir rotasyon olur. Gençlere güvenelim diyoruz ama Furkan'la İlkan toplam 10 dakika oynamadıktan sonra ne anlamı kalacak onları almamızın?

6 kişilik uzun rotasyonumuz olacak, bunların 2'si genç oyuncularımız, biri de Shumpert olacak. Bana yeterli ve tatmin edici gibi geldi. Kerem Gönlüm gelirse de Furkan'ın yanına değil, Furkan'ın yerine gelir gibime geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...