O zaman sallamasyon bi haber kardeşim ben sadece duyduğumu ve inanmadığımı zaten söyledim gelirse de çok seviniceğmi belirttim
''Furkan'ın yardım savunması iyi değil''
Aynı Furkan'dan bahsettiğimize eminmiyiz ?
''Furkan'ın yardım savunması iyi değil''
Aynı Furkan'dan bahsettiğimize eminmiyiz ?
Ben şahsen yerli transferlerin cok büyük önem arzettiğini düşünmüyorum.
Ender-Tutku-Shumpert-Ermal-Caner-Evren-İlkan gayet yeterli yerli oyuncular.
Göksenin ve Sertac'da gelişme potansiyeli çok yüksek oyuncular
Furkan,Cemal,Kerem'den ikisini alabilirsek bence şampiyonluk için çok da yeterli bir Türk rotasyonu olusturmus oluruz.
Yabancı transferlerde ise hocanın artık macera arayacağını sanmıyorum. Çok üst düzey isimler bekliyorum.
Ender[umarım gelmez]-Evren-Ermal yeterli demeyin arkadaşlar.Hedefimiz Euroleague ve şampiyonluksa bunlar kesinlikle yeterli değil.Ama yok biz yarı final oynamayı yeterli görüyoruz Eurocup'da da 2.turu yeterli görüyoruz diyorsanız ve hedefimizi Banvit ve Beşiktaş ile 1 tutuyorsanız .Evet yeterli...
Ender ve Cemal-Furkan'dan en az biri alınmalı bence.Sadece Andric'in kalacağını düşünürsek(Shipp de kalabilir fakat konuşulan gideceği yönünde),1-2-3-4 numaraya üst düzey yabancı takviyeleri yapılacaktır.Gruplara kalırsak 6. yabancıyı da alabiliriz sakatlık veya yetersizlik olan bölgeye.
Shipp'in gideceği nerede konuşuluyor içerinden bir bilgi mi ? (bilmediğim için soruyorum) yoksa burada gitmesi gerekir deniliyor ona istinaden mi ?
Yok Eyüp Yıldız ve biri daha(kim olduğunu hatırlamıyorum fakat tanıdık bir isim) Shipp gidecek demişti twitter'da ona dayanarak söylüyorum.
Eyüp abi benim kuzenin Twitter'da takipli ara sıra girip bakarım bugun hiç öyle birşey yazdığını görmedim.
Acaba daha önce mi söyledi ?
Doğan bir zahmet o atılan tweetin linkini verirmisin ?
Shipp'in seneye kalacağına 1'e üç bahse girebilirim (Bir normal tribün kombinesine üç normal tribün kombinesi mesela klübe de gelir olsun
Daha önce de yazdığım gibi kalmalı kalmamalı olayından öte MAhmuti'nin oyunculara tavırları gözlendiğinde takımda en çok tutuuğu oyuncu olduğunu düşünüyorum
Ben de aslında öyle düşünüyordum.En çok süre verdiği isim Shipp,fakat bunu mecburiyetten verip vermediğini de bilmiyorum.Shipp savunma ve ribaund anlamında kesinlikle çok faydalı fakat skorer kimliğinden uzaktı.