2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan Efes'de devam edecek deniyor.Kerem gönlüm işi de zor gibi Genç oyuncular dışında dişi dokunur bir yerli alamayacağız sanırım (en azından yurt içinden)

Ben şahsen yerli transferlerin cok büyük önem arzettiğini düşünmüyorum.

Ender-Tutku-Shumpert-Ermal-Caner-Evren-İlkan gayet yeterli yerli oyuncular.

Göksenin ve Sertac'da gelişme potansiyeli çok yüksek oyuncular

Furkan,Cemal,Kerem'den ikisini alabilirsek bence şampiyonluk için çok da yeterli bir Türk rotasyonu olusturmus oluruz.

Yabancı transferlerde ise hocanın artık macera arayacağını sanmıyorum. Çok üst düzey isimler bekliyorum.

Ben şahsen yerli transferlerin cok büyük önem arzettiğini düşünmüyorum.

Ender-Tutku-Shumpert-Ermal-Caner-Evren-İlkan gayet yeterli yerli oyuncular.

Göksenin ve Sertac'da gelişme potansiyeli çok yüksek oyuncular

Furkan,Cemal,Kerem'den ikisini alabilirsek bence şampiyonluk için çok da yeterli bir Türk rotasyonu olusturmus oluruz.

Yabancı transferlerde ise hocanın artık macera arayacağını sanmıyorum. Çok üst düzey isimler bekliyorum.

Ender[umarım gelmez]-Evren-Ermal yeterli demeyin arkadaşlar.Hedefimiz Euroleague ve şampiyonluksa bunlar kesinlikle yeterli değil.Ama yok biz yarı final oynamayı yeterli görüyoruz Eurocup'da da 2.turu yeterli görüyoruz diyorsanız ve hedefimizi Banvit ve Beşiktaş ile 1 tutuyorsanız .Evet yeterli...

Ender[umarım gelmez]-Evren-Ermal yeterli demeyin arkadaşlar.Hedefimiz Euroleague ve şampiyonluksa bunlar kesinlikle yeterli değil.Ama yok biz yarı final oynamayı yeterli görüyoruz Eurocup'da da 2.turu yeterli görüyoruz diyorsanız ve hedefimizi Banvit ve Beşiktaş ile 1 tutuyorsanız .Evet yeterli...

Yerli olarak bunlardan daha iyi kim var ki?

Ermal yerine Cemal var ve İlkan var.Evren yerine Shumpert yerli oluyor.Ender yerine ise kendisinden çok daha iyi yabancı oyun kurucu alırız...

Ender 11 sezon
Ermal 6 sezon euroleague oynamıs kardeşim bunlarmı yeterli değil.
Evren'in ise potansiyeline söylenecek laf yok zaten yakın zamanda iyi bir euroleague oyuncusu olacaktır.

Erdal okurken biraz dikkat edersen iyi olur Erdal Bibo, Erkan Veyseloğlu, Hakan Köseoğlundan bahsetmiyoruz.

Dipnot:Erdal zaten Ender gelsede yabancı guard alınacak Tutku-Ender rotasyonunu Oktay hoca Euroleague için yeterli görebilirmi Allah aşkına ?

Ender ve Cemal-Furkan'dan en az biri alınmalı bence.Sadece Andric'in kalacağını düşünürsek(Shipp de kalabilir fakat konuşulan gideceği yönünde),1-2-3-4 numaraya üst düzey yabancı takviyeleri yapılacaktır.Gruplara kalırsak 6. yabancıyı da alabiliriz sakatlık veya yetersizlik olan bölgeye.

Ender ve Cemal-Furkan'dan en az biri alınmalı bence.Sadece Andric'in kalacağını düşünürsek(Shipp de kalabilir fakat konuşulan gideceği yönünde),1-2-3-4 numaraya üst düzey yabancı takviyeleri yapılacaktır.Gruplara kalırsak 6. yabancıyı da alabiliriz sakatlık veya yetersizlik olan bölgeye.

Shipp'in gideceği nerede konuşuluyor içerinden bir bilgi mi ? (bilmediğim için soruyorum) yoksa burada gitmesi gerekir deniliyor ona istinaden mi ?

Eyüp abi benim kuzenin Twitter'da takipli ara sıra girip bakarım bugun hiç öyle birşey yazdığını görmedim.

Acaba daha önce mi söyledi ?

Doğan bir zahmet o atılan tweetin linkini verirmisin ?

Eyüp abi benim kuzenin Twitter'da takipli ara sıra girip bakarım bugun hiç öyle birşey yazdığını görmedim.

Acaba daha önce mi söyledi ?

Doğan bir zahmet o atılan tweetin linkini verirmisin ?

Bugün de Shipp'in yolu açık olsun dedi fakat ben daha önce söylediği bir sözden yola çıkarak Shipp'in ayrılabileceğini söyledim.Eyüp Yıldız çok tweet(özellikle sorulara cevap olarak) atan biri bahsettiğim tweet'i bulabileceğimi sanmıyorum.

Bugünkü tweet'i de birine cevap olarak şu fakat ben bu tweet'ten yola çıkmadım.

"Bence Shumpert kesin kalmalı JJ ve Andric için karar veremiyorum, Shipp'in yolu açık olsun :)"

Edit.. Bu arada şunu da belirtiyim,ben biraz yanlış anlamış da olabilirim,sanırım Eyüp Yıldız'ın söyledikleri biraz tahmini,o yüzden ciddiye almalımıyız görüşünü bilmiyorum.

Son olarak benim görüşüm ise,Shipp kalmalı,fakat daha fazla top kullanmalı.

Shipp'in seneye kalacağına 1'e üç bahse girebilirim (Bir normal tribün kombinesine üç normal tribün kombinesi mesela klübe de gelir olsun :)

Daha önce de yazdığım gibi kalmalı kalmamalı olayından öte MAhmuti'nin oyunculara tavırları gözlendiğinde takımda en çok tutuuğu oyuncu olduğunu düşünüyorum

Shipp'in seneye kalacağına 1'e üç bahse girebilirim (Bir normal tribün kombinesine üç normal tribün kombinesi mesela klübe de gelir olsun :)

Daha önce de yazdığım gibi kalmalı kalmamalı olayından öte MAhmuti'nin oyunculara tavırları gözlendiğinde takımda en çok tutuuğu oyuncu olduğunu düşünüyorum

Ben de aslında öyle düşünüyordum.En çok süre verdiği isim Shipp,fakat bunu mecburiyetten verip vermediğini de bilmiyorum.Shipp savunma ve ribaund anlamında kesinlikle çok faydalı fakat skorer kimliğinden uzaktı.

Ben de aslında öyle düşünüyordum.En çok süre verdiği isim Shipp,fakat bunu mecburiyetten verip vermediğini de bilmiyorum.Shipp savunma ve ribaund anlamında kesinlikle çok faydalı fakat skorer kimliğinden uzaktı.

Düşüncemin temel nedeni verdiği süre de değil aslında genel anlamda oyuncuya olan tavrı ve diğer oyunculara olan tavrı ile yaptığım kıyaslama.Shipp iyidir kötüdür ayrı konu ama MAhmuti onu çok tutuyor bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...