2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferden Kisa Bilgiler
►Galatasaray'a Gelecegi Iddia Edilen , Kerem Tunceri v...e Sinan Guler Efes Pilsen Ile Sozlesme Uzatti.
► Efes Pilsen Formasi Giyen Kerem Gonlum'un Halen Galatasaray CC Ile ismi geciyor.
►KSK formasi giyen Furkan Aldemir ile buyuk olcude anlasildi.(GSGOzel)
►Efes Pilsen'den ayrilan Ender Arslan ile prensipte anlastigimiz soyleniyor.
►Alex Mumbru ve Java Lakovic ile gorusuluyor..(GSGOzel)

http://twitter.com/#!/Emrah1905

Alıntı...

Güvenilirmidir ?

Barcelona'nın Eidson ve Teodosic hamlelerinden sonra Lakovic'i kadroda tutacağını zannetmiyorum.Günlerden beri kafamda bu transferin olabilirliğini sorguluyorum.Haber yalan olsa bile ismini duymak güzel.Gerçekten heyecan verici bir isim.Savunma konusunda sıkıntı yaratabilecek olması tek dezavantajı.Yine de bu ismi takımda görmek istemeyen olmaz diye tahmin ediyorum.

Ben istemiyorum Lakovic'i. O paralar harcanabiliyorsa daha sizeli en azından atletik bir guard alınmalı diye düşünüyorum. Üstelik eskisi kadar keskin bir şutör olmadığı kanısındayım. En kritik anlarda olmayacak el üstü şutları da cabası(özellikle "Pana" serisinde kullandıkları). Bizim gibi savunma takımı için uygun bir seçim olmayacağını düşünüyorum. Evet savunma takım halinde yapılır ama belki de ondan da önemliisi savunmada bire-birde yenilmeyeceksin. Bire-birde yenilirsen işin çok zor. Bizim FB'ye karşı Sarunas üzerinden hucum etmemiz örneğinde olduğu giibi. Lakovic - Ukiç eşleşmesi bizim açımızdan kabus gibi olur.

Ben istemiyorum Lakovic'i. O paralar harcanabiliyorsa daha sizeli en azından atletik bir guard alınmalı diye düşünüyorum. Üstelik eskisi kadar keskin bir şutör olmasığı kanısındayım. En kritik anlarda olmayacak el üstü şutları da cabası(özellikle "Pana" serisinde kullandıkları). Bizim gibi savunma takımı için uygun bir seçim olmayacağını düşünüyorum. Evet savunma takım halinde yapılır ama belki de ondan da önemliisi savunmada bire-birde yenilmeyeceksin. Bire-birde yenilirsen işin çok zor. Bizim FB'ye karşı Sarunas üzerinden hucum etmemiz örneğinde olduğu giibi. Lakovic - Ukiç eşleşmesi bizim açımızdan kabus gibi olur.

Açıkçası benimde şüphelerim var ama artık hedefin Euroleague olduğu düşünülüyorsa önümüzdeki yıllarda ki transferlere referans olacak bir kaç isim lazım.Lakovic,Siskauskas ve benzeri isimler şu an ideal duruyor.Şu an için aslı olmayan bir iddaa olarak duruyor zaten.Eminim doğru kararı vereceklerine.

Lakovic winner bir oyuncu degil, ayrica savunmasini begenmiyorum. isim yazarken oyuncunun savunmasi vasatin üstünde olmasi gerektigini unutmayin. Oktay hoca demek savunma demek. ayrica Ender alinirsa ben 1 numarada Jerry'nin kalmasindan yanayim. Tutku/JJ/Ender rahat götürür orayi. asil 2 numaraya Evren'nin yanina skorer ve dinamik biri lazim. Seibutis'in kacmasi kötü olmus cünkü ben amerikali istemiyorum.

Savunması zayıfı anlarım, diğer guardlara size olarak ezileri anlarım ama winner değil demek olmamış.

Lakovic'in savunması sorun yaratabilir, kaldı ki ben bunun örtülebileceğini düşünüyorum. Ama kritik anlarda sorumluluk alması, takım kilitlendiğinde o kilidi açması, winner'lığına bence söylenecek laf yoktur.

winnerlik yokmu sırf barçada kritik topları navarroya verildiği için takımda mutsuz adam.Lakovic sorumluluk almaktan vazgeçmez.Özgüveni çok yüksek adamın.

Theodoros Papaloukas, Müthiş oyun zekasına sahip bir oyuncu takımın o an neye ihtiyacı varsa onu yapabilen bir adamdır benim gözümde
Ancak;
1) Çok yüksek paralara oynuyor(du).
2) Tam bir provakatördür kendisi, (Mirsadgillerden)
3) Koç için yönetilmesi zor bir oyuncu, molada İvkoviç'ten tahtayı alıp bir şeyler anlatacak kadar olayı abartıyor. Maçtan sonra takım arkadaşlarını eleştirebiliyor (Tümer Metingillerden)
4) Şu aralar FB Ülker le adı geçiyormuş zaten. Onlara yakışır. Mirsad-Kaya-Emir ve Oğuz un yanına bir de O katıldı mı provakasyon beşlisi olurlar. İyice tahammülü zor bir takım olurlar.

winnerligina laf yok lakovic'in ancak ona harcanacak para baska oyuncuya harcanmali bence. oncelikle lakovic'in savunmasi cok zayif. bu zaafi ortulecek biri degil aradigimiz. savunmasi da iyi olan biri.

Savunması zayıfı anlarım, diğer guardlara size olarak ezileri anlarım ama winner değil demek olmamış.

Lakovic'in savunması sorun yaratabilir, kaldı ki ben bunun örtülebileceğini düşünüyorum. Ama kritik anlarda sorumluluk alması, takım kilitlendiğinde o kilidi açması, winner'lığına bence söylenecek laf yoktur.

Hem Winner olcak hem de iyi savunmacı olacak.

Willie Solomon geliyor aklıma ama o da 34 üne basacak.

Öyle bir guard alamayacağımıza göre aslında en mantıklısı Washington'ı geri almak. Sakat sakat idmana cıkmak için bile ağayan bir oyuncunun herhalde takım için yapamayacağı sey yoktur :D

Her ne kadar devler peşinde olsa da, iyi bir bütçe ayıracaksak Madrid'den ayrılacağı neredeyse kesinleşen Velickovic içinde şartları zorlamak lazım. Bu sene neredeyse hiç kullanmadı Real onu. Basketbola aç. Seyirci ile çoşabilen bir oyuncu. Dış şutu bir uzuna göre çok iyi. Eşleşme sorunu yaratır. İyi bir ribaundçu.

Geçen Malaga'dan Freeland demiştim ama adamın 5 yıllık sözleşmesi varmış takımı ile.

Her ne kadar devler peşinde olsa da, iyi bir bütçe ayıracaksak Madrid'den ayrılacağı neredeyse kesinleşen Velickovic içinde şartları zorlamak lazım. Bu sene neredeyse hiç kullanmadı Real onu. Basketbola aç. Seyirci ile çoşabilen bir oyuncu. Dış şutu bir uzuna göre çok iyi. Eşleşme sorunu yaratır. İyi bir ribaundçu.

Geçen Malaga'dan Freeland demiştim ama adamın 5 yıllık sözleşmesi varmış takımı ile.

Velickovic için klasik espriyi yapayım o zaman.Çok iyi olsa Real bırakmaz :D

Velickovic için klasik espriyi yapayım o zaman.Çok iyi olsa Real bırakmaz :D

Messina ile sorun yaşadı o yüzden oynatmadılar. Yeni koçta Messina'nın yardımcısı olduğu için o da düzeni bozmadan devam etti. Zaten bize gelene kadar Cska'sı,Pao'su Oly'si falan var sırada da, çıtayı yükselteceksek artık böyle oyuncularla da adımızın anılması lazım.

Bence bizim için en önemli poziyon 1 numara. O pozisyon için çabuk, penetresi güçlü, istikrarlı şutu olan, gerektiğinde sorumluluk alabilecek,takıma hakim, savunma da yapabilen biri lazım. Beko basketbol liginde bu tanımlamaya en çok uyan ismin Mire Chatman olduğunu düşünüyorum. Yukarıda sayılanların hepsini her zaman yapmıyor belki ama, istediğinde hepsini de üst seviyelerde yapabildiği (ayrı-ayrı) çok maçını izledim.
BJK de kalıyor mu bu sene ? Dışardan biraz sorunlu gibi gözükse de (BJK'nin para konusundaki tutumu bunda etkili olmuştur sanısıyla Chatman daha az kabahatlidir diye düşünüyorum.) kötü bir seçim olmaz diye düşünüyorum. -Mahmuti'nin onu dizginleyebileceği varsayımıyla tabii ki-

bu kadar dev peşindeyken Velickovic bize gelmez. Ben Matt Nielseni gözüme kestirdim. Tam Mahmuti tarzı iyi savunması olan agresif oyuncu.
2010 Eurocup final Mvp si oldu ve Olympiakosa gitti, orada istenilen performansı gösteremedi takip ettiğim kadarıyla. Oly sezon sonuna doğru Printezisi geri getirdi, şimdi de Velickovicin peşinde olduğu dikkate alınırsa Matt Nielsen boşa çıkacak. Furkan-K.Gönlüm transferlerine göre 4 numara için ilerde adını duyarız diye düşünüyorum

Lakovice winner değil diyen çarpılır yahu:)

savunması zayıftır ama kotarılabileceğini düşünüyorum bir şekilde..

Alex Mumbrunun da oldukça faydalı olacağını düşünüyorum..oldukça tecrübeli ve 3 numara da eşleşme sorunu yaratacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...