2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cemal sucsuz mu simdi. Bak sen ne masummus meger. Cemal suclu cunku itiraz bile etmedi. Neyse uzatmanin manasi yok. Gelirse bol bol konusuruz.

Mutlaka okuyanlarınız olmuştur; Furkan NBA takımlarından biri tarafından draft edildiğinde 500.000 dolara bonservisini alabiliyormuş. KSK 750.000 dolar ve takasta kullanılmak üzere İlkan ve Melih önerilmiş. KSK Furkan'dan kar edebilmek için bu öneriye sıcak bakıyormuş. İşin ilginç yanı KSK taraftar forumlarında bu teklifin makul olduğu konuşuluyormuş. (Geçen sene gerçekleşecek transfer KSK taraftarlarının yoğun tepkisi nedeniyle askıya alınmıştı.) Ben Furkan'ın hucumda ve savunmada Bazılarınca lanetlenmiş eski oyuncumuz kadar katkı veremeyeceğini düşünmekle birlikte forumdaki Furkan'ı çok isteyen arkadaşlarla paylaşmak istedim. Muhtemelen KSK taraftarının transfer olayını kabullenebilmesi için ortam hazırlanıyor gibi okudum. Bakalım 1 haftaya kadar netleşecek sanırım.

Furkan alınsın alınabiliyorsa ama İlkan verilmeden yapılsın. İlkan'ın çok potansiyelli bir oyuncu olduğunu, takıma çok önemli katkı verebileceğini düşünüyorum. Kiralık bile olsa gönderilmmesi gerektiğine inanıyorum. KSK bu sen oynadığı gibi oynayacaksa İlkan kesinlikle bugun olduğundan daha geriye gider ileriye değil. Mahmuti'nin takımında sadece antreman yapsa KSK da oynadığında öğrenebileceğinden daha fazla şey öğrenir.

Furkanı Cemalle kıyaslamak Furkana hakarettir.Çok net

Komşunun bahçesi her zaman daha yeşildir. Bence ribaund dışında Furkan'ın Cemal'e herhangi bir alanda üstünlüğü olamaz. O meşum olayın yaşandığı FB Ülker maçında Vidmar'ı, Oğuz'u boyalı alana sokmamış, dar etmişti onlara. Furkan ise -gerçi sakatlıktan yeni yeni çıkıyordu ama -Andre Smith ile birlikte bile durduramamışlardı Oğuz'u.
Furkan'ın hucumda raibaund dışında ne katkısı oldı KSK ya. Çılgın gibi dış şut atan takımın hucum ribaundu kovalayan adamıydı bence. Kötü oyuncu değil ama ileriye dönük bir yatırım olur. Hani EL de bizi taşıyamaz diye kimseler beğenilmiyor ya o açıdan değerlendiriyorum. Hele ki sizin zor beğğenen yapınız da işin içine girince...
Özetle mutlaka hucumuna bir şeyler katması gerekir. Yoksa zıp zıp amerikalıların türk versiyonundan öteye geçemez.

Ben de İlkanın seneye bizde oynamasından yanayım...
Bu arada bu sayfaya öneri yapabiliyor muyuz bilmiyorum ama benim de bir yabancı PF-C adayım var...
NBA'den zannedersem Troy Murphy'i alabiliriz...
NBA'de dakikaları artık kaybetti...
Ama Avrupa için güçlü ve ribaundçu bir uzun olur düşüncesindeyim...
Ayrıca şutu da var...
Henüz de 31 yaşında...

Furkan 19 yaşında bu ligin en blok kralı oldu,ligin dakika ortalamasına göre en yüksek ribaunt oranına sahip oyuncusu.Yaş grubunda internatiol oyuncular arasında 5.sırada gösterilen birisi. Draft edilecek.Dünya gençler şampiyonası ribaunt kralı Miroticten sonra en iyi pivot seçildi ve turnuvanın savunmacısı oldu.Cemal 2 sayı ortalama ile oynamaya devam etsin yaş grubunda avrupanın en iyi 5 oyuncusundan biri olan Furkanla karşılaştırmayın

Furkanı'ın ribaundlarına hiç bir lafım yok. Yaş grupları için yeterli olabilir. Ama hucumda alçak post oyunu var mı ? şutu var mı? Bir Pivot için yeterince kalın değil. 4 numara için ise şutu zayıf bence. Değerlendirmelerim tamamen şu anki durumlara göre, umarım zamanla hucumunu geliştirir. Umarım zaman sizi haklı çıkarır. Ben 1,5 senelik süre içinde izleyebildiğim maçlarda gördüklerimi yazdım. "Zaman en adil yargıçtır." Bekleyelim görelim.

Furkanı'ın ribaundlarına hiç bir lafım yok. Yaş grupları için yeterli olabilir. Ama hucumda alçak post oyunu var mı ? şutu var mı? Bir Pivot için yeterince kalın değil. 4 numara için ise şutu zayıf bence. Değerlendirmelerim tamamen şu anki durumlara göre, umarım zamanla hucumunu geliştirir. Umarım zaman sizi haklı çıkarır. Ben 1,5 senelik süre içinde izleyebildiğim maçlarda gördüklerimi yazdım. "Zaman en adil yargıçtır." Bekleyelim görelim.

Hücumda belki şu an istenilen seviyede değil haklısın ama şu hali bile hücumda Cemalden iyi zaten.Daha 20 yaşında.Yaşıtları A takıma bile çıkamadı illaki hücumunu gelişterecek.Aynı yaştaki Cemalden fersah fersah üstün olduğunu söyemeye gerek yok herhalde

Ben de İlkanın seneye bizde oynamasından yanayım...
Bu arada bu sayfaya öneri yapabiliyor muyuz bilmiyorum ama benim de bir yabancı PF-C adayım var...
NBA'den zannedersem Troy Murphy'i alabiliriz...
NBA'de dakikaları artık kaybetti...
Ama Avrupa için güçlü ve ribaundçu bir uzun olur düşüncesindeyim...
Ayrıca şutu da var...
Henüz de 31 yaşında...

Evet ben de isterim ve olabilir gözüyle bakıyorum..Çok iyi bir 3 lükçü ve ribauntçu..

Indıana'da takımın en etkili isimlerinden biri iken bi takas oldu ve adamı bitirdiler resmen..Hala çok kaliteli ama piyasası bi anda silindi adamın..Alınabilir..Alınsa iyi de olur..

Troy Murphy gelirse -allah korusun- Oktay Mahmudi kendisini ikinci antremanda savunma yapmadığından dolayı kapı dışarı eder. Hiç ama hiç Oktay hocalık bir adam değil Murphy. Avrupa sertliğinde oynaması mümkün değil.

Troy Murphy gelirse -allah korusun- Oktay Mahmudi kendisini ikinci antremanda savunma yapmadığından dolayı kapı dışarı eder. Hiç ama hiç Oktay hocalık bir adam değil Murphy. Avrupa sertliğinde oynaması mümkün değil.

Evet o konuda haklısın ama..Rotasyonundaki adama bağlı olur onun alınıp alınmaması..Genelde 3 lük atan uzuna uzun demem ben zihniyeti yaygındır ama bence tam tersi 3 lük atan uzun,daha doğrusu dış şut atan uzunun,özellikle gömülü defansı olan(ki EL de ne kadar yaygın olduğunu biliyoruz) takımlara karşı çok sorun yaratabileceğini düşünüyorum..

Ben İlkan'ın gelecek sene bizde oynamasından yanayım kendini en iyi bizde geliştirebilir Eğer furkan için takas düşünülüyosa sertaç ve melih den 1'i olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...