2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tufan'ın gelmeme nedeni olarak forma skandalına gerek yok. Olin amigoluğu yeter de artar bile.

Cemal konusunda da daha önce söylediğim gibi o olur veya başkası olur bilemem ama zor anlarda kullanabileceğim sert ve kalın bir uzun mutlaka gerekiyor.

İstediğim oyuncular var ama finalden sonra yazarız. :)

Ben Nilay ablaya sonuna kadar katılıyorum..Koç çık oyna dedi nası bişeydir ya? Hangi zihniyettir bu..Koç çık oyna dediğinde hayır ben böle birşey yapmam dese asıl herkesin sevgisi 10 kat artar..

Karakter meselesidir arkadaşlar bu..Size de patronunuz sahtekarlık yap dese napim patron öle söledi mi dersiniz,yapmayın lütfen..Geçen sene geçen sene diyip duruyosunuz,yaşananlardan hepimiz utanç duymadık mı? EE bi tek koç ve yönetimin suçu mu? Dahil olan herkesin suçu var arkadaşlar kendinizi kandırmayın lütfen..Ben Tufan'ı çok severdim ama onun bile dönmesine karşıyım..

Ayrıca Tunçeri'yi tutan yönetim Sinan'ı hayli hayli tutar demiştim,sonuç ortada..Ben de çok istiyodum onun gibi savaşçı birinin gelmesini ama Efes Sinan'ı vermeyeceğinin mesajını daha Tunçeri İle vermişti..

Bence Gönlüm'de zor ama yakın zamanda çıkıp Gs ile ilgili güzel yorumlar yapması,eğer ki parayı da tercih etmezse olmayacak bir şey değil..

Efes'ten koparabilceğimiz tek oyuncu Ender,çünkü onu zaten Efes istemiyor..

Hayır Sarper.Koç çık oyna dediğinde oynamazsan takımdan kovulursun paranı alamazsın...

Erdal böle zihniyet olmaz diyorum..Yani öğretmenin,patronun sana böle dese kovulmamak için sahtekarlık mı yaparsın?

Öle bi söylüyosunuz ki kovulmamak için sahtekarlık yapılır diye..

Madem böle sahtekar davranışlara hoşgörülüsünüz ne diye Kaya'ya sövüyosunuz dayak yediği takıma gitti diye..

Cemalin durumu suna benziyor.Sirketin patronu dolandiricilik yapiyor hemde senin imzani kullanarak ama sen maasini ve isten atilma riskini dusunerek bu dolandiriciliga goz yumuyorsun.Bu karakter meselesi.Karakterli kisi bu dolandiriciligi yapmaz ve ihbar eder.

Aynen öyle..Cemal'in yaptığını bi fenerli yapsaydı demediğinizi bırakmazdınız..Hele ki fener geri alsa neler derdiniz..

Biz de olunca mı affedilmesi gerekiyor?

Cemal Gs gibi bir kulübün geçen sene ligden düşmesine sebep oluyodu(ki bence düşürülmeliydi ligden)

Ligden düşürülmekten daha önemlisi koskoca geçmişi olan bi spor kulübünün ismini lekeledi o ve diğer sebep olan kişiler..

Karakterli olmali. Oyle baskasinin formasiyla sahtekarliklara gerek yok.

Bir oyuncu kaç maç ceza aldığını cezanın ne zaman biteceğini kendisi mi takip eder klubun menajerleri mi? Ceza kime tebliğ edilmiştir ? Bizzat oyuncunun kendisine mi yoksa kulube mi?
Ermal'in saç tedavisi için kullandığı ilaç doping kapsamında değerlendirildiği için ceza almıştı Kulup doktorları mı yoksa oyuncu mu sorumludur?
Benzer şekilde Hasan Şaş Gripin kullandığı için dopingli sayılmış 6 ay ceza almıştı. Böyle bir skandalda yer aldığı için oyuncu ne kadar suçludur ? Hasan'a ya da Ermal'e dopingçi diyebilir miyiz?
Ceza aldığı maç zaten başlı başına skandaldı. Federasyon Oyak itiraz edince ne cevap vermişti FB itiraz edince ne cevap verdi. Federasyonunki de başlıbaşına başka bir skandal. Adam zaten 2 yıl men almış bir de biz ömür boyu men verelim yazık gerçekten. Tufan dan sonra en az sorumlu olan adam Cemal'dir benim nezdimde. Çık oyna denilince çıkıp oynamıştır. Bunun neresi karektersizlik açıklarsanız sevinirim ?

Verdiginiz orneklerle alakasi yok Cemal'in durumunun. Karakteri duzgun olsa gidip bir macta baskasinin formasini giymezdi bu kadar net.

O zaman bizde patronumuz sahtekarlik teklif ettiginde patronumuz diye kabul edelim. İyi karakter olacak once insanda.

Bir oyuncu kaç maç ceza aldığını cezanın ne zaman biteceğini kendisi mi takip eder klubun menajerleri mi? Ceza kime tebliğ edilmiştir ? Bizzat oyuncunun kendisine mi yoksa kulube mi?
Ermal'in saç tedavisi için kullandığı ilaç doping kapsamında değerlendirildiği için ceza almıştı Kulup doktorları mı yoksa oyuncu mu sorumludur?
Benzer şekilde Hasan Şaş Gripin kullandığı için dopingli sayılmış 6 ay ceza almıştı. Böyle bir skandalda yer aldığı için oyuncu ne kadar suçludur ? Hasan'a ya da Ermal'e dopingçi diyebilir miyiz?
Ceza aldığı maç zaten başlı başına skandaldı. Federasyon OIyak itiraz edince ne cevap vermişti FB itiraz edince ne cevap verdi. Federasyonunki de başlıbaşına başka bir skandal. Adam zaten 2 yıl men almış bir de biz ömür boyu men verelim yazık gerçekten. Tufan dan sonra en az sorumlu olan adam Cemal'dir benim nezdimde. Çık oyna denilince çıkıp oynamıştır. Bunun neresi karektersizlik açıklarsanız sevinirim ?

Ceza aldığı maç zaten başlı başına skandaldı. Federasyon OIyak itiraz edince ne cevap vermişti FB itiraz edince ne cevap verdi. Federasyonunki de başlıbaşına başka bir skandal. Adam zaten 2 yıl men almış bir de biz ömür boyu men verelim yazık gerçekten. Tufan dan sonra en az sorumlu olan adam Cemal'dir benim nezdimde. Çık oyna denilince çıkıp oynamıştır. Bunun neresi karektersizlik açıklarsanız sevinirim ?

Öyle birbirinden alakasız şeyleri kıyaslıyorsunuz ki..

Bi tarafta ilaç var,üstelik uzmanına sorup alıyolar..Yani ne yapabilirler daha? Siz bi doktora gidince yanlış karar verirse bu sizin suçunuz mudur? Hasan ve Ermal'in durumu bu..Bir şeyi bilmeden yapmak ayrı şey,sonucunu bilerek yanlış tercih yapmak ayrı şey..Ermal ve Hasan'a kimse al sen şu ilaçları diyip sahtekarlığa mı teşvik etmiştir?
Uzmanlara güvenmiştir,daha dikkatli olmaları gerekirdi ama ortada kasıt yok..

Diğerinde Cemal'e diyolar ki sahtekarlık yapacaz,bizim için sen yap,o da bunu kabul ediyor..Aynı kefeye koymanız bile hayret verici bu 3 olayı..

Bana göre bu takımın gelecek sene oynayacak 5 yerli oyuncusu var.Tutku Açık-Mert[Preston] Shumpert-Caner Topaloğlu-İlkan Karaman-Göksenin Köksal . Bunlara basketbolu bırakmazsa Haluk Yıldırım ve kiralık gitmezlerse Sertaç ve Melih'ide ekleyebiliriz.Yeterli diyorsanız gelmesi Cemal ...

Aynen öyle..Cemal'in yaptığını bi fenerli yapsaydı demediğinizi bırakmazdınız..Hele ki fener geri alsa neler derdiniz..

Biz de olunca mı affedilmesi gerekiyor?

Cemal Gs gibi bir kulübün geçen sene ligden düşmesine sebep oluyodu(ki bence düşürülmeliydi ligden)

Ligden düşürülmekten daha önemlisi koskoca geçmişi olan bi spor kulübünün ismini lekeledi o ve diğer sebep olan kişiler..

Ligden düşürülmesine Fenerasyon neden oluyordu. 2.hafta Oyak Renault'u cezalı oyuncu oynattı diye şikayet etti. Fenerasyon Oyak'ın başvurusunu reddeti. 6.Hafta FB Ülker şikayet edince onları haklı buldu işte adelet. Demek ki 10.Hafta falan oynasa imişiz FB Ülker'le zaten direkt düşecekmişiz. Normalde ligin ilk 3 haftasında cezası tamamlanmış olacaktı Cemal'in. Bizim Yöneticileri ve Fenerasyonu kurtarmak için harcadılar Cemal'i de Tufan'ı da.

Erdal yerlilerden bir Sertaç'ı ve Doğukan'ı saymamışsın çok ayıp etmişsin. Evren'i gözümüze sokmak için mahsus böyle işlere giriyorsun orası kesin gerçi.

Eğer hayır böyle değil bunlar gerçek düşüncem diyorsan. Evren'i saymayıp Melih'i sayan adamın değerlendirmelerini kamuoyuna bırakıyorum.. ;)

ben kendimde okul takımında basketbol oynuyorum.Az çok bilirim.Basketbolda koç demek herşey demek o istediği zaman guard oynarsın gerektiginde pivot o isterse yaparsın olur olmaz orası ayrı ama koçun bir bildiği vardır dersin.
Birincisi dünyanın en saçma olayı fedarasyon yapıyor.5 maç ceza veriyor bu cezalar resmi olmayan maçlarıda kapsıyor.Takımda cezası tamamlansın diye zaten maçladan hazırlık maçı yapıyor.Cemal olayında suç oyuncuların değil suç orda birincisi federasyonun ikincisi maçta federasyon temsilcisi varsa onun ücüncüsü koçun ve teknik yönetimindir...

Ligden düşürülmesine Fenerasyon neden oluyordu. 2.hafta Oyak Renault'u cezalı oyuncu oynattı diye şikayet etti. Fenerasyon Oyak'ın başvurusunu reddeti. 6.Hafta FB Ülker şikayet edince onları haklı buldu işte adelet. Demek ki 10.Hafta falan oynasa imişiz FB Ülker'le zaten direkt düşecekmişiz. Normalde ligin ilk 3 haftasında cezası tamamlanmış olacaktı Cemal'in. Bizim Yöneticileri ve Fenerasyonu kurtarmak için harcadılar Cemal'i de Tufan'ı da.

Ortada dönen dolaplar,kuyu kazmalar ayrı bir şey Erdal bey..Ben onu söylemiyorum,söylediğiniz gibi sebep olmalar falan olabilirdi..Ama o forma skandalı ligden düşürülmeyi hakeder bu kadar basit..Galatasaraylıyım diye gerçeklerden kaçamam..

Sühan abi , Melih kiralık gidebilir tabi ama bu Evren'i savunmak için geçerli bir sebep değil.Kabul et Sühan abi Evren'i savunmak için hiç bir veri kalmadı elinde. :)

Öyle birbirinden alakasız şeyleri kıyaslıyorsunuz ki..

Bi tarafta ilaç var,üstelik uzmanına sorup alıyolar..Yani ne yapabilirler daha? Siz bi doktora gidince yanlış karar verirse bu sizin suçunuz mudur? Hasan ve Ermal'in durumu bu..Bir şeyi bilmeden yapmak ayrı şey,sonucunu bilerek yanlış tercih yapmak ayrı şey..Ermal ve Hasan'a kimse al sen şu ilaçları diyip sahtekarlığa mı teşvik etmiştir?
Uzmanlara güvenmiştir,daha dikkatli olmaları gerekirdi ama ortada kasıt yok..

Diğerinde Cemal'e diyolar ki sahtekarlık yapacaz,bizim için sen yap,o da bunu kabul ediyor..Aynı kefeye koymanız bile hayret verici bu 3 olayı..

Verneye çalıştığım örnek profesyonellerin olay içindeki yerini anlatmak içindi. Profesyonel yöneticiler ne iş yaparlar ? Bir koç hazırlık maçında yenilmekten niçin ve kimden korkarda Cezalı oyuncusunu oynatır ? Karşılıklı polemiğe girmek için yazmadım bu nedenle devam ederse özel mesaj atmaya çalışacağım. Son söz olarak bu olayda klubun idarecilerinin kabahatli olduğunu düşünüyor, klüp olarak oyuncumuzun arkasında duramadığımızı -durmadığımızı (bazı idarecileri kurtarmak adına)- söylüyorum. Çok uzattım biliyorum ve bunun için özür diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...