Yazılanları hayretler içinde okudum.Kısaca anlatayım kendimi.
1- Ender Arslan'a karşı çıkanlar var. Ender Türkiye'den alabileceğimiz en iyi 3 guarddan biridir. Bilmiyorum belki karşı çıkarsınız ama motive olmuş bir Ender, Tutku'nun 1 seviye yukarısındadır.
2- Sinan Güler kendi takımında kaldı zaten kapandı bu olay fakat bu seneki Evren ile Sinan'ı kıyaslamam bile. Sinan oynadığı takıma level atlatabilecek kapasitede bir oyuncu.
3- Nedir bu Cemal Nalga düşmanlığı? Bizim başımıza gelen olay tek başına yönetim zaafiyetinden kaynaklanmıştır. Emin olun bu olayı her takım yapıyor ama başımızda o dönemde sağlıklı bir yönetim olmadığı için bazıları malubiyetlerinin acısını bizden çıkarttı. Bu olayda en az suçlu Cemal Nalga'dır.
4- Cemal'in yurt içi hakları Galatasaray'ındır. Cemal kendini yurt dışında geliştirdi ve bence gelirse çok faydalı olur.
5-Bence takım seneye için şu şekilde oluşmalıdır : Ender Arslan, Tutku Açık, Jerry J. , Evren Büker, Caner Topaloğlu, yabancı skorer, Mert , Simas , yabancı 4 numara, Luksa, Cemal, Ermal, Furkan + Yıldız transferi(3-4)