2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdal yerlilerden bir Sertaç'ı ve Doğukan'ı saymamışsın çok ayıp etmişsin. Evren'i gözümüze sokmak için mahsus böyle işlere giriyorsun orası kesin gerçi.

Eğer hayır böyle değil bunlar gerçek düşüncem diyorsan. Evren'i saymayıp Melih'i sayan adamın değerlendirmelerini kamuoyuna bırakıyorum.. ;)

Aynen katılıyorum:D

Arkadaşlar 10 yıl önce olan olay olsa hatırlamyorsunuz diyecğeim de bir sene önceki olay ama yalan yanlış bilgilendirmeler yapıyorsunuz. Forma skandalında Cemal'in ne suçu var sizce? Hayatınızda hiç bir takım sporunda kadroda yer aldınız mı? Hocan bişi dese yaparsın. Alt tarafı hazırlık maçı diyip hocası dediği için Tufan'ın formasını giyen biri Cemal. Şu olaylarda en az suçlu olan adamlardandır kendisi. Nerden ne alaka kurdunuzda Cemal'i suçlu ilan ettiniz anlamak mümkün değil. Hayır gelmiyorsa gelmesin ama haklı çıkacağım diyerekten böyle yalan yanlış işlere girmeyin.

Nilay sen basketbol oynaıdm diyordun. Bir düşün bakalım coach sana bişi dediğinde ne yapıyordun? Ha amatörken daha esnek olursunuz. Coach bişi der yapmazsınız bırakıverirsiniz sporu. Ama profesyonel hayatta o kadar kolay değildir. Neyse gene Cemal konularını konuşmanın manası yok. Ama sanırım arada hatırlatmak gerekiyor.

Cemal gelirse ben şahsen çok sevinirim. Son maçında bıraktığı tat hala anılarımda. Şu seride bizde olsaydı 5. maça FB uzunları maça çıkmazdı. Coach benim şuram buram ağrıyor diyip...

Ben yapmazdim ben bu yasima kadar haram lokma yemedim. Karakterli bir insanim. Gayet duzgun koclarla calistim zaten asla boyle sey talep etmeyecek insanlarla.

Patron soyledi diye dolandiricilik yapmak normal goruldu.Ne olurmus isten atilirmis.O isten atil zaten ne isin var oyle bir iste.

Neyse yine koptuk transfer gündeminden,açmayın abi şu Cemal muhabbetini,birbirimize giriyoruz burda :)

Şimdi daha detaylı bilgisi olan arkadaşlar,transfer piyasasında kimler boştadır,kimler gönderilcektir,şöle alma ihtimalimiz olan oyuncuları bi yazsalar güzel olur..

Patron soyledi diye dolandiricilik yapmak normal goruldu.Ne olurmus isten atilirmis.O isten atil zaten ne isin var oyle bir iste.

Bu derece basite indirgenebilridi bir durum. Sence aynımıdır iki örnek? Şike yapsaydı verdiğin örnek aynı olurdu. amirin demiş ki Bugün sen işte yoksun alinin kartını bas fabrikaya girerken. İşte bundan dolayı yakalanırsan işten atılırsın. Ama bunuda gümnlük hayatta yapan olmadı mı hiç? Hiç lisede Üniversitede bir arkadaşınızın yerine imza atmadınız mı? Yakalansan disiplin cezası alırsın ama yaparsın. En azından ben yaptım. Ne kadar erdemli insanlar varmış çevremde. Sitenin bir avamı pisliği benim sanırım.

Bu derece basite indirgenebilridi bir durum. Sence aynımıdır iki örnek? Şike yapsaydı verdiğin örnek aynı olurdu. amirin demiş ki Bugün sen işte yoksun alinin kartını bas fabrikaya girerken. İşte bundan dolayı yakalanırsan işten atılırsın. Ama bunuda gümnlük hayatta yapan olmadı mı hiç? Hiç lisede Üniversitede bir arkadaşınızın yerine imza atmadınız mı? Yakalansan disiplin cezası alırsın ama yaparsın. En azından ben yaptım. Ne kadar erdemli insanlar varmış çevremde. Sitenin bir avamı pisliği benim sanırım.

Ben de Cemal konusunda sizinle aynı kanıdayım. Site de en az 2 tane var demektir . Ben de öyleyim.

Tamda sizin dediginiz gibi bu kadar basite indirgenebilirdi bu durum.Universitede bir arkadasin yerine imza atmiyorsun,yada is yerinde bir arkadasinin is yerinde gorunmesini saglamiyorsun.Galatasaray klubunu temsil ediyorsun.Yaptigin iste tam manasiyla gupegunduz dolandiricilik hemde seyirci alinan ve cep telefonunun kayit yapabildigi bir ortamda.Bu durumu basite indirgemek Galatasaray klubunu basite indirgemektir.

Yazılanları hayretler içinde okudum.Kısaca anlatayım kendimi.
1- Ender Arslan'a karşı çıkanlar var. Ender Türkiye'den alabileceğimiz en iyi 3 guarddan biridir. Bilmiyorum belki karşı çıkarsınız ama motive olmuş bir Ender, Tutku'nun 1 seviye yukarısındadır.
2- Sinan Güler kendi takımında kaldı zaten kapandı bu olay fakat bu seneki Evren ile Sinan'ı kıyaslamam bile. Sinan oynadığı takıma level atlatabilecek kapasitede bir oyuncu.
3- Nedir bu Cemal Nalga düşmanlığı? Bizim başımıza gelen olay tek başına yönetim zaafiyetinden kaynaklanmıştır. Emin olun bu olayı her takım yapıyor ama başımızda o dönemde sağlıklı bir yönetim olmadığı için bazıları malubiyetlerinin acısını bizden çıkarttı. Bu olayda en az suçlu Cemal Nalga'dır.
4- Cemal'in yurt içi hakları Galatasaray'ındır. Cemal kendini yurt dışında geliştirdi ve bence gelirse çok faydalı olur.
5-Bence takım seneye için şu şekilde oluşmalıdır : Ender Arslan, Tutku Açık, Jerry J. , Evren Büker, Caner Topaloğlu, yabancı skorer, Mert , Simas , yabancı 4 numara, Luksa, Cemal, Ermal, Furkan + Yıldız transferi(3-4)

Gene başamı dönüyoruz. Her dediğimi tekrarlamak mı zorundayım. Uzun yazıyorum okunmuyor. Kısa kısa yazıyorum iki mesaj sonrası hatırlanmıyor. Nasıl bir metod izlemeliyim acaba.

Arkadaşım patronun sana dolandırıcılık yap derse yapmazsın yapmazsan işten çıkarsın. Bunun sporda karşılığı şikedir. Yapmazsın kulüpten ayrılırsın. Buraya kadar tamammı?

Ama uyduruk bir hazırlık maçında Üstelik formanın arkasında tufan falan yazmıyor. hocan da çık oyna diyorsa oynarsın. İddiaa'ya konu birmaç değil şike de yok.

Hayır en nihayet söyliyeyim bari. Erdemden bahsediyorsunuz. İsminiz başka yaşınız başka. Ne yapalım GS basket sitesi böyle insanları kabul etmez diyip moderasyona sizi atmalarını mı söyleyelim? Başka forma giymem ama başka isimle gireririm mi diyorsunuz?

Simasin ne isi var hedefi yuksek tutan bir takimda.Jerry zaten olmaz.Hem Furkan hem Ermal hem Cemal hem Luksa bunlardan biri olamaz zaten Cemal hakkindaki fikrim belli Cemal olmamali.Ender kotu oyuncudur oyunu kuramaz top hep elinde kalir son saniyede kendi top kullanir.Sinan Gulerde gecen seneki Evrenden iyi oyuncu degil.Bu seneki Evrenden herkes iyi oyuncu zaten.

Sühan'a kesinlikle katılıyorum. Orada eğer bir suç var ise suçun en hafif tarafıdır Cemal. Sahtekar falan değildir.
İsim konusunu bilemem benim bilgim yok o kısımda :)

Fikrim degismeyecek ben yeterli doneleri verdim herkes okumustur yazilari dileyen diledigi gibi dusunsun.Herkes kendi vicdanina gore karar versin.

@Ali bey;

"Ender kotu oyuncudur oyunu kuramaz top hep elinde kalir son saniyede kendi top kullanir."

lafı size aittir. Kişisel olarak kınıyorum bu sözünüzü. Konuştuğumuz isim milli takımın yedek guardı. Hani şu Avrupa 2. olan takımdan bahsediyorum.
Jerry J. bence final serisindeki oyunuyla kalmayı sonuna kadar haketti.
Simas kötü oyuncumu?
Son olarakta bence (kıyaslamanın dışında konuşuyorum) Sinan Güler'i tartışmak, gariptir, enteresandır ve kati surette inginçtir.

Birincisi uslubumuza dikkat edelim.Ben saygiyla konusuyorum herkese karsi.Simas konusunu tamamen yanlis anlamissiniz.Galatasarayin hedefleri yuksek diyorum Simasi ne yapalim.Ender,Jerry ve Sinan konusundada onlar sizin goruslerinizdir ben kinamiyorum goruslerinize saygi duyuyorum ve yanlis anladiginiz bir cumleden dolayi beni akilli davranmaya davet ediyorsunuz apacik yanlis anladiginiz belli olmasina ragmen ben sizin icin boyle bir davette bulunmayacam.

Ender kötü oyuncudur diyip geçmeyin, yerine adam önerin ama Türk olsun ki guard rotasyonunu 3 oyuncu ile kurabilelim, Ender gelince zaten ilk 5'e yerleşecek takımı kurtaracak gibi bakıyorsunuz ki her oyuncuya böyle bakanlar var. Ligde alınabilecek 2-3 türk guardı varsa onların arasında şu an Ender ve benchten gelip oynayacağı 15 dakika Avrupa'da da oynayacak takımımızı rahatlatacaktır. Cemal için de aynı şey geçerli, onu yeterli görmeyip istemeyenleri anlamıyorum forma skandalından dolayı istemeyenler için de diyecek sözüm yok yeterince tartışılmış o konuyu açmanın anlamı yok, Cemal oyuna girdiğinde savunması ile çok önemli katkılar verecektir rotasyonda da önemli yer kaplar ki piyasada alınabilecek Türk uzun da sınırlı. Çok iyi yabancılar seçmeliyiz birisi çok iyi şut atmalı, biri oyun kurucu olacak zaten bir de pota altına önemli uzun sırtı dönük oyunu olan aynı zamanda sert bir isim alınmalı, hücumda her an katkı verecek 3 yabancı lazım takıma ama Türk olarak pek seçeneğimiz yok ne yazık ki...

1 numara için hiç Şafak Edge adı geçmemiş sanırım forumda. İnternetten okuduğum kadarıyla olumlu yorumlar var kendisi için. İyi bir oyun kurucu ve şutör deniyor, biraz fiziğinin yetersiz olduğu konuşuluyor. Üstelik 92 doğumlu. Bence denemekte fayda var gibi.
Hiç Şafak'ı izleyen ya da onunla ilgili daha fazla bilgi verebilecek olan var mı? Bize gelme ihtimali nedir? İstesek alabilir miyiz, Banvit verir mi? vs.
Ender'i almaktansa Şafak'ı almak daha yararlı olur kanısındayım. Ya da alıp bir iki sene Banvit'te kalması. Tabii bu işler internetten okumakla olmaz, izlemek lazım:).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...