O
Ozkan Aktas
Misafir
Basketbol bilgini miyim bilemiyorum ama kendimce şöyle bir cevap vereyim. Cevher ve Cemal haricinde iyi uzun var mı demişsiniz. Bilmek takip ettiniz mi ama İlkan her şekilde Cevher'den daha iyidir.
Cevher'in İlkan'a tek avantajı eli ısındığında üst üste attığı 3'lüklerdir kaldı ki 1-2 tane kaçırınca da sürekli downtowndan pota döver kendileri. Onun dışında İlkan daha iyi savunmacı, daha iyi blok tehdidi olan, daha atletik bir oyuncu Cevher'e göre. Cevher'in BJK'den aldığı para da 800 bin lira civarıydı sanırım. Bize transferi halinde de bundan az almayacaktır. Yanılmıyorsam Beşiktaş'a da ödeme yapmamız gerekecek. Elimizde Cevher'den daha iyi, Mahmuti'nin elinde potansiyeline ulaşıp daha iyi yerlere gelebilecek olan ve önümüzdeki sezonki bütçeden herhangi bir harcama yapmadan kullanabileceğimiz bir İlkan varken Cevher'i ne yapalım?
Peki İlkan, Mahmuti'nin elinde parlayabilir. Cevher'in Mahmuti'nin elinde harmanlandığını düşündüm mü hiç. Birde yerli piyasasında bana verdiğin örneğe göre İlkan sayılmaması lazım. Çünkü ben UGANDA'ya gitmeden önce İlkan bizim oyuncumuzdu. Benden sonra İlkan bir takıma satıldı mı ?