2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shumpert'ı biz 3 numarada düşünüyoruz ama Oktay Hoca pek düşünmüyor, yıl içinde bir çok açıklaması vardı bununla ilgili.

3 numarada en çok sıkıntı çektiğimiz anlarda bile Shumpert'ı düşünmedi bu sene, önümüzdeki sene de çok az düşünür, ağırlıklı olarak 4 numara oynayacaktır Shumpert.

Shumpert dışarda kaldığında kendini şuta vuruyor çünkü içeri drive etmeyi unutuyor.Bence Oktay Hoca onu potaya daha yakın olması ve pota altlarındaki 4-5 numaraların Shumpert'a kıyasla oldukça hareketsiz kalmasından faydalanmak istiyor. Yoksa oyun tarzı ve fizik gücü ile 4 oynayacak biri değil Shumpert benim görüşüme göre.

Tutku'nun sözleşmesi 2 yıllık mıydı ? değilse uzatılmak için neyi bekliyoruz, Ermal neysede o yönden birşey olursa yıkılırım..

Tutku"nun sözleşmesi 1+1 yıllık uzatma hakkı kulüpte.Final serisinden sonra GS TV de açıklamalarını izliyorum kesin birşey söylemiyor.Geniş cümleler kuruyor.Giderse bende yıkılırım böyle bir ihtimal olması bile beni çıldırtıyor.Hala niye bekliyorlar anlamadım

Tutku"nun sözleşmesi 1+1 yıllık uzatma hakkı kulüpte.Final serisinden sonra GS TV de açıklamalarını izliyorum kesin birşey söylemiyor.Geniş cümleler kuruyor.Giderse bende yıkılırım böyle bir ihtimal olması bile beni çıldırtıyor.Hala niye bekliyorlar anlamadım

Uzatma hakkı klüpte ise sorun olmasa gerek

Uzatma hakkı klüpte ise sorun olmasa gerek

Umarım sorun yoktur.Ama röportajında hem maçtan sonra hemde adadaki sezon yemeğinde hep biz iyi şeyler yaptık,biz oluruz yada olmayız ama bu ayağa kalkış devam edecektir şeklinde konuşuyor.Mesela Caner onun sözleşmesi 1 yıllık yenilenmişti o yeni sezon için daha iyi olacağız buradayım sinyali veriyor.Bence seri bitmeden zaten uzatmayı yapmalıydılar ama hala ses yok.Korkuyorum doğrusu böyle bir durumdan.

Can Isbakan Twitter'da Oktay Hoca ile konustugunu ve Taurasi heyecaninda bir transfer olabilecegini soyluyor.
Ben Fenerbahce'de oynamis bir oyuncu olarak yorumladim.
Atlanmis bu haber.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...