2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu eski Efes oyuncularının kaybettikleri her Fülker serisi sonrası taraftarsız takımda oynamanın zorluğundan dem vurup, ayrıldıktan sonra ki ilk sezon koşa koşa Efes'e geri dönüşlerine gıcık oluyordum, Cenk' ten sonra (gerçi bizde kiralıktı galiba) aynısını Ermal ile yaşadık. Yinede bu seneki üstün başarısı için, her damla teri için canı gönülden teşekkür ediyorum. Kerem Gönlüm ile takas ihtimali umarım bir temenni olarak kalmaz.
Furkan için artık bütün haber siteleri iş imzaya kaldı diyor; hayırlısı olsun. Furkan, Cevher, olursa K.Gönlüm, dış şutu ortalamanın üstü yabancılar ile hem eşleşmesi zor hem de bir oyuncu değişikliğiyle bile rakip takım üzerinde sanki aynı formalı ama farklı takımlarla oynuyormuş gibi değişkin bir takım olabiliriz.
Bu arada revize edilen bütçe rakamları, Atletica'nun 3 yıldızına kanca atmalar ve son olarak Drogba'nın teklifimizi kabul ettiğine dair açıklamalar beni beklentilerin de üzerinde 1-2 yabancının basket takımımıza kazandırılacağı konusunda umutlandırıyor.

Tamam bende karşıyakalıyım dostum dediklerinde bi yanlışlık yok yani :) ama ilkan'la furkan'ın karşılaştırılması çok saçma bişey.

Karşılaştırmıyorum,gelecek vaadeden bi oyuncu alırken,aynı şekilde gelecek vaadeden bi oyuncu göndermek büyük hata diyorum..

Ayrıca Karşıyaka hakkında söylediklerimin de arkasındayım maalesef..

Özellikle basketbolda yıllardır iyi oyuncular almış,iyi sonuçlar elde etmiş,hem basketbol hem futbol açısından ateşli bi taraftar sahibi olan bir kulubün transfer politikasının böyle olması çok büyük saçmalık olduğunu düşünüyorum..

Torbaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Furkan'ın, Pınar Karşıyaka'da devam etmek istememesi halinde kendisine yardımcı olabileceklerini belirtti.

Galatasaray Kulübü'nün Furkan için bir teklifte bulunduğunu, ancak bunu kabul etmediklerini anlatan Torbaoğlu, ''Galatasaray ile belli bir noktaya gelmedik, kulübün menfaatleri doğrultusunda görüşmelerimizi sürdüreceğiz'' dedi.

Torbaoğlu, Bank Asya 1. Lig'deki futbol takımı için de 9-10 oyuncu transfer etmelerini gerektiğini, görüşmelerin sürdüğünü belirterek, ''Sonuçlandırdığımız bir şey yok. 2 yabancı oyuncu daha alacağız. Yabancı oyuncular için hem yurt içinden hem de yurt dışından haber beklediğimiz isimler var'' diye konuştu.

Cevher'den sonra Kerem Gönlüm'ü de alıp, yanlarına İlkan'ı ekleyip 4 numarayı kapatıp, Shumpert'ı da 3 numarada kullansak daha verimli olmaz mı?
Bir de bazı kaynaklarda Furkan ile kesin anlaşıldı deniyor. Luksa - Furkan (olursa) ikilisine bir de sırtı dönük hücum edebilen bir 5 numara daha eklersek, hücum organizasyonlarımız da çeşitlenmez mi?

Ship - Caner - Shumpert - Tutku - Luksa - Evren Bence kalmalı. Bunların haricinde kalanlar olursa git demeyiz tabi, bunlar mutlaka kalsın bence.

Furkan için para dışında İlkan ve Melih'i kiralık verilmesi gündemdeymiş hala. Umarım doğru değildir.
İlkan'a ayıp oluyor, adam daha gelmeden takasa konu oluyor. Çok yazık. Melih bir yıldır Oktay hoca ile birlikte onun hakkında kararını vermiş olabilir ama İlkan daha gelmeden hem de KSK ya giderse yazık olur. -Yanlış anlaşılmasın KSK'yı küçümdeğimden değil geçen sene oynadıkları basketbol nedeniyle-

Cemal'in nesini beğendiğinizi sorabilir miyim? Adamın hücumu sıfır ya asla bizde oynayamaz bir sezon Euroligde süreler aldı diye iyi bir oyuncu mu oldu Cemal?

Furkan Aldemir için İlkan+Melih kiralık(ücretleri GS tarafından ödenecek) + 750 bin teklifini kabul etmedi Karşıyaka. Görüşmeler sürüyor.Furkan Aldemir'de teklifimizi kabul etmiş. twitter'da Çağlar Torun yazmış..

Futbolcu karşılığında aldıysak Furkan'ı ona sevinirim işte ama para verip almanın mantığı yok ilkan+melih + çok yüksek paralar konuşuluyordu ki bu oyuncuların yıllık ücretlerini de bizim ödeyeceğimiz söyleniyordu. O teklifi kabul etmeyip söylenildiği gibi 3 futbolcu isteyen Karşıyaka yönetiminin basketbola ne kadar değer verdiği de ortada! normalde ilk teklif kendileri için çok daha avantajlı, neyse böylesi bizim için daha iyi. Nba'de şansını kısa sürede deneyecek gözüyle bakılan oyuncuya yüksek para vermek mantıklı gelmiyordu ki hücum olarak da hücum ribaundu + tip dışında 0 bir oyuncu. Yalnız furkan içerde ribaundlar için çırpınırken 4 numaradaki Shumpert ve Cevher'in bu konudaki eksiklerini kapayabilir, o yönden iyi olabilir ama bire bir savunmada da kendini geliştirmesi lazım. Çok çabuk itiyor onu sırtı dönük oynayabilen uzunlar, ayrıca çabuk da faul problemine giriyor bu uzunları savunurken.Ünlü alan savunmamızda çok iyi iş yapacaktır yardım savunması sayesinde ve ribaundlardaki etkinliğiyle, bire bir savunmasını ve hücumunu da yazın bol bol çalışarak daha çok geliştirir umarım, bize de büyük katkısı olabilir böylece.

yok sadece oyuncu verilmicek + para teklifide sunuldu.

Sen emin ol o zaman Cemalin hücumu Furkandan bile çok daha kötüdür

Cemal'in post oyunuda , ikili oyun sonundaki bitirişide şu anki Furkan'dan çok daha iyidir.Sakatlığından sonra bomboş turnike dışında sayı imkanı bulamayan bir oyuncuya dönüştü Furkan.Ondan şu anda Cemal ondan çok daha iyidir.Gelecekte durum değişebilir ama Furkan'ın bu kadar net NBA isteği varken bizde 1 bilemedin 2 yıldan fazla kalacağını sanmıyorum...

Cemal'in post oyunuda , ikili oyun sonundaki bitirişide şu anki Furkan'dan çok daha iyidir.Sakatlığından sonra bomboş turnike dışında sayı imkanı bulamayan bir oyuncuya dönüştü Furkan.Ondan şu anda Cemal ondan çok daha iyidir.Gelecekte durum değişebilir ama Furkan'ın bu kadar net NBA isteği varken bizde 1 bilemedin 2 yıldan fazla kalacağını sanmıyorum...

Furkan NBA performansı gösterirse o sene için zaten verim almışız demektir. NBA'e de gitmezse yine kardayız çünkü Furkan boş oyuncu değil, bizim ribaund problemimize kesin çözüm ayrıca iyi bir kamp dönemiyle ve Oktay Hoca ile çok iyi bir Furkan izleriz.

Furkan gelişime çok açık bir oyuncu ama Cemal artık durdu bence

http://www.kafsinkaf.org/?gt=haberdetay&yaziid=5252
Kabul etmedik yazmışlar burada.Furkan'la zaman kaybedeceğimize hemen Cemal'i almamız gerekiyor.Başka bir takımla anlaşmadan hemen...

Ben bu haberi okuyunca Furkan büyük olasılıkla bizde olduğunu anlıyorum.
"Furkan bizde oynamak istemezse kolaylık.." tamamen KSK taraftarına dönük bir açıklama -Furkan kalmak istemedi diyebilmek için- tabii Furkan'ı taraftar tepkisi ile tehdit etmek içinde olabilir.
Ben ilk seçenek olduğunu açıklamanın "kulübün menfaatleri doğrultusunda görüşmelerimizi sürdüreceğiz'' ifadesinden çıkarıyorum.
Bakalım zaman ne gösterecek.
Ben Cemal ile Furkanın farklı tipte oyuncular olduğuna inandığım için karşılaştırmayı doğru bulmuyorum.
Çoğu kişinin aksine ben, Cemal'i bu forma altında yeniden görmek isterim ama Ermal den sonra orayı ancak tam bir 5 numara ile doldurabiliriz gibime geliyor.
Furkan ile de Cemal ile de dolduramayız o pozisyonu, bize komple bir 5 numara şart.

Beyler bir ara Fanatik te Galatasaray'ın Olin'den seibutisi ile anlaştığı yazıyordu. Doğru mu? Banvitle yarı final oynadığımız zaman.

Gazanfer ve Abdullah abi şu anda Cevher,Drogba,Epiphanny Prince yani futbol,bayan-erkek basket derken kafam allak bullak oldu... ama Gazanfer abi şöyle daha güzel olmaz mı 4-5 no;
Kerem Gönlüm-Cevher-İlkan
Andriç-Furkan-EL yabancısı (sertaç)
------------------------------------
Mert Shumpert bence 3 numarada daha çoook verim alabiliriz abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...