2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shumpert'ı biz 3 numarada düşünüyoruz ama Oktay Hoca pek düşünmüyor, yıl içinde bir çok açıklaması vardı bununla ilgili.

3 numarada en çok sıkıntı çektiğimiz anlarda bile Shumpert'ı düşünmedi bu sene, önümüzdeki sene de çok az düşünür, ağırlıklı olarak 4 numara oynayacaktır Shumpert.

Birkaç gün önce Tekirdağ´a iş için bir şirkete gitmiştim.
Kerem Gönlüm´le karşılaştım orada tesadüf eseri. Ayaküstü muhabbet ettik. Artık Galatasaray´da oynamanın zamanı gelmedi mi diye sordum. O´da, "benim elimde olsa önümüzdeki sene o formayı giyerim" dedi.

Ermal´in gitmesiyle belki olur diyorum. Umarım gerçekleşir.

Kerem'i verirlerse Türk oyuncu rotasyonu daralıyo ama..Efes'te kesin kalacak yabancı oyuncuları bilenler bi yazabilir mi şuraya rica etsem..

Tutku Açık- ?
Evren Büker- Joshua Shipp (Caner Topaloğlu)
Mert Shumpert - Caner Topaloğlu - Haluk yıldırım
Kerem Gönlüm - Cevher Özer - İlkan Karaman
Luksa Andric - Furkan Aldemir - ?

Soru işareti yerine sizlerin görüşlerini istiyorum 3 numara bence bu sene böyle olucak! :D
Caner ve Evren bu sene takıma çok katkı sağlayacaktır.Sakatlanmazlarsa 2-3 numara işi tamam olur :)

2. soru işareti Shipp olur 1de iki tane soru işareti olur biri Ender diğeri 1-2 oynayabilen biri olur :)

Shumpert 4 oynar KG'yi Efes salmaz

Bu başlık "Transfer Haberleri" başlığı. Burada medyada çıkan somut haberler konuşuluyor.

Oyuncu önerilerimizi, kafamızda kurduğumuz kadroları "Oyuncu Önerileri" başlığına yapıyoruz.

Ermal nasıl gitti efes'e anlamak mümkün değil. Taraftarı olmayan ligde hep ezileceklerini bile bile gitmesi çok ilginç. Demek ki iyi para teklif etti Efes Pilsen.
Furkan'a gelince geçen yıl bizi KSK çok uğraştırdı anlaşılan yine aynısını yapacaklar. Teklifimizi yapalım veriyorlarsa versinler vermiyorlarsa da turşusunu kursunlar artık hedefleri çok yükselmiş bir takım durumundayız. Furkan olmazsa olmaz oyuncu değil bizim için. Hele İlkan'ın verilmesi çok büyük hata olur bence İlkan, Furkan'a göre çok daha potansiyelli bir oyuncu.

Shipp nerede Kubilay? Evren seneye bizde olmaz muhtemelen. Tutkunun yanına Ender ve Lakovic.2 numarada Shipp ve A.Anderson.Pivota da dün söylemiştim Esteban Batista olabilir.

Türk basketbolundaki misyonunu tamamlayan ve miadını dolduran Efes Pilsenîn artık şubeyi kapatıp gerçek bir spor klubüne sponsor olma zamanı gelmiştir. Artk antipatik olmaya başladılar çünkü.....

6 yabancı kullanmayız. Ender alınır 1-2 oynayabilen daha çok 2 numara gibi olan bir skorer alırız. Shipp kalır :) 4 numarada yabancı oyuncumuz olmaz 5 numarada Andic, yabancı ve Furkan olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...