Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fb zaten Kinsey'i yollamaya çalışıyor o yüzden heyecan yaratmaz.Yollamaya çalışmasa bile heyecan yaratmaz zaten Kutay abininde dediği gibi büyük bir oyuncudan bahsediyor Oktay hoca muhtemelen Nba patentli birinden bahsediyor.
Bence FB ile alakası yoktur. Oktay hoca gibi bir insna için FB-GS rekabetinden daha farklı şeyler ifade eder Taurasinin dünya basketbolundaki yeri. Lamar Odom diyorum ben
Kinsey olmasın lütfen, hem oyunculuğunu hem de karakterni hiç sevmem. Karşıdan biri alınacaksa Ukic alınsın.
Bu arada Tutku hiç bir şekilde kaybedilmemeli, umarım öyle bir şey yoktur.
Ukic'i beğeniyorum, gayet iyi bir oyuncu ama bence üst düzeyler için guardlık yetileri zayıf. Bunu bizim seride de gördük. O seviyelerde hiçbir türlü iş yapamaz demiyorum ama o seviyelerde takım içinde başka bir oyun aklı, takım yöneticisi olmadan oyun kurucu olarak iş yapamaz diyorum. Ama dediğim gibi Ukic'i beğenirim ama kullanılış biçimi ile ilgili sıkıntılar olabilir. Oyun içi onu dizginlemeniz ve saha içinde bir oyun kuruc yetilerine sahip bir oyuncu daha bulundurmanız gerekir.
Fbden bir oyuncu değildir, Avrupanın en iyilerinden biridir. Taurasi gibi heyecan diyerek oyuncunun Fbden geleceğini değil Taurasi kadar büyük biri olacağını söylemeye çalışmış bence.
Tutku olayı nedir bilen yok mu? Andric ile iki yıllık uzatıyorsak Tutku ile de uzatmamız lazım 2 yıl
Şu Taurasi heyecanı yaratacak kişiyi nasıl Fbli olarak algılıyosunuz anlamıyorum..Taurasi dünyanın en iyilerinden biri olduğu için o örnek veriliyo,Fenerden bi oyuncu bile alınsa Oktay hocanın bu benzetmeyle kastettiği oyuncu olmayacak o..
Ermal alçak postta bu ligin en iyisi, Avrupa'nın da en iyilerinden biridir hatta ilk beştedir de. Bariz bir savunma-ribaunt sorunu var ama herşey bir tarafa büyük bir değeri kaybettik.
Çok yazık oldu.
İstersek o tarz bir oyuncu bulabiliriz ama o da yabancı olur. Bazı planları bozabilir.
Taurasi etkisi yapacaktan kasıt büyük bir basketbolcu geliyor aklıma.
FB den alınıp da taurasi etkisi yapabilecek tek adam bana göre preldzic. eee onu da alamayacağımıza göre önemli bir adam getiriyorlar demektir ki söz konusu Hakan Üstünberk ise yapar.
Şu an aklıma bir kişi geldi taurasi etkisi yapacak. Acaba ersanı bitiriyor mu ki Hakan Üstünber
Ya arkadaşlar Taurasi dendi diye bire bir kıyaslamalar yapıyosunuz hala..Sonra başka biri gelecek beklediğinizden farklı biri gelecek bu muydu diceksiniz..Bu kadar yüzeysel algılamayın söylenenleri..Fb'den gelecek ya da 3 numara gelecek diye bi beklenti içine girmeyin şöyle..O kalitede veya o kaliteye yakın biri alınacaktır..Bekleyip görelim..
Seneye ilk Eurolig heyecanı olacağından tecrübeli isimler lazım..Lavrinoviç ve Jasikevicius isimleri düşünülür mü..Bana bu iki isim ilk sezonumuzda eğer kalırsak avrupada baya yardımcı olur diye düşünüyorum...