2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ermal tutku shumpert jerry. yolları ayrılan belirsiz denilen isimler dikkat ederseniz hucüm gücü yüksek isimler. seneye 40 sayı yiyen 41 sayı atan bir takım yaratma planı mı var? ermalin gitmesi üzdü shumpert ve tutku daha fazla üzer

Oktay Hoca gibi önceliği savunmaya veren bir koçun en sevdiği oyuncu profiline çok uygun Kinsey.Ülkedeki en iyi savunmacılardan.Ayrıca röportajda bizi övmesi de ilginç Kinseyin

Yönetim Kinsey için Shumpert'i harcayacak kadar aptal değildir herhalde.

Somut birşey olacağını zannetmiyorum sadece tahmin olarak zihinlerde yer alır.

kinsey playoff finallerinde sürekli bizi öven açıklamalar yapıyordu. taraftarı müthiş oyunu çok iyi tarzı açıklamalar bu açıklamalar bize sıcak olduğunu gösterir nitelikte ama kinsey gelmesin taraftara yumruk atan biri yakışmazz

Ayrıca Shumpert Türk olmasa bile ben sırf Josh Shipp var diye de Kinsey'i almam.

Josh Shipp her türlü daha iyi oyuncu.

Lokavt olmadan bitiremezler Ersan'ı sözleşmesi devam ediyor çünkü.Lokavt olursada lokavt süresine bağlı olarak gerçekleşir bu transfer.Kısa dönemli olursa Fiba izin vermez Nba'den oyuncu gelişine ama uzun dönemli bir lokavt olursa Ersan ve daha büyük oyuncularda avrupaya geleblir.

düşünemiyorum kobe'nin, lebron'un avrupada oynayabileceğini ama fena da olmaz hani. bir euro league de izlemek isterim büyük yıldızları.

Banvit, Simmons'dan mı yoksa Davis'ten yana kullandı tercihini.
Davis'in yabancı hakkı kullanarak bile alınması takıma güç katardı. Hem çok net şutu var hem de sırtı dönük oyunu.

Kinsey bizi nasıl ne zaman övdü?Kaçırmışım galiba bu olayı.

Shumpert ın ayrılma durumu nerden çıktı?Gerçekten böyle birşey var mı?Daha adamı Türk olarak bile oynatamadık,önümüzdeki sezon yerli statüsünde oynamasının avantajını düşünürken böyle bir oaly şahsen beni üzer.Daha önceden yaptığımız gibi her sene takımıı yenileme olayına girmeyiz umarım bu sene de.Klasik olacak ama istikrar lazım.

Ersan ın gelme durumu varsa gerçekten harika olur.Bir ara ciddi ciddi düşünülüyordu hatta Ünal Başkan bile canlı yayında kendisi ile ilgilendiğimiz söylemişti.İnşallah Taurasi etkisi yapacak transfer Ersan olur.

Yeni maddeye göre 3 sene Türkiye'de oynayıp 2 seneyi devşirileceği takımda oynaması lazım değil mi? Shumpert'a bu madde vuracak diye ses çıkarmadık mı? Kinsey bize gelirse ki hiç istemem, Türk olarak oynama gibi bir durumu olmaz gibi.

Chuck Davis uzak olsun bizden. Sistem adamı değil. Bütün skor tehditi bire birler üzerinden ve pas dayalı sistemde Banvit'te oynadığı gibi sürekli birebir oynarsa, ortada sistem falan kalmaz. Gelecekse Vidmar gelsin, o da olmadı Michael Wright gelsin. Ama yok, Shumpert gitmesin!

Abdi ipekçide'ki atmosferin oynadığı en olağanüstü atmosfer olduğunu Abdi İpekçi'de oynamanın "Fantastik" olduğunu söyledi
Benzer şeyleri Saras - 3. maçtan sonra- May de -6. maçtan sonra- söyledi.

yerli statüsünde oynıycak olan bi shumpert önümüzdeki sezon bu takımın olmazsa olmazıdır.. kaldıki oktay hoca, takım içinde zaman zaman sistemden çıkarak bireysel oynama,daha ılımlı bi ifadeyle sorumluluk alma durumu için sadece prestona taviz veriyordu.. hatta takımın ofansta sıkıştıgı anlarda aldıgı bircok molada bunu kendisi istedi prestondan. o yüzden hiç sanmıyorum prestonu bırakacagımızı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...