2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kinsey'in dış şutu filan daha kuvvetlidir de mesele o değil. Kinsey için Efes söylentileride çıkmıştı. Menajerinin Türkiye'de kalması için yaptığı olaylar olabilir. Sonuçta devşirme olayları olunca daha çok para kazanacak Kinsey. Erwin Dudley bile bir ton para almıştı sırf Türk diye.

Shipp'i dış şutu yok diye eleştiriyordunuz burada sadece, Kinsey'in bu seneki 3'lük yüzdesi Shipp'ten bile kötü %22. Onu geçtim unutmadık zamanında yaşananları, gelmesini kesinlikle istemem final serisinde bizim taraftarı öven açıklamalar yapmasından dolayı da kendini bize pazarlıyor izlenimi uyandırmadı değil.Fenerden ayrılacağı zaten belliydi, o da bu yolu seçmiş olabilir.

Bu kaç sayfadır konuşulan taraftarı yumruklayan şerefsiz Kinsey olamaz heralde!!!

Bazı arkadaşları fazla large buluyorum, sırf ne zaman kendimize gelirde yok artık der susarız diye bekledim şu saate kadar ama bazılarında bu ışık yok.

Bu kaç sayfadır konuşulan taraftarı yumruklayan şerefsiz Kinsey olamaz heralde!!!

Bazı arkadaşları fazla large buluyorum, sırf ne zaman kendimize gelirde yok artık der susarız diye bekledim şu saate kadar ama bazılarında bu ışık yok.
Ta kendisi taraftarımızın yüzünü dağıtan, şut özürlü karaktersiz bir oyuncuya öykünüyoruz, yazık.

Aynen ya şu Kinsey'in konuşulması kadar gereksiz birşey yoktur herhalde

Kinsey'in dış şutu filan daha kuvvetlidir de mesele o değil. Kinsey için Efes söylentileride çıkmıştı. Menajerinin Türkiye'de kalması için yaptığı olaylar olabilir. Sonuçta devşirme olayları olunca daha çok para kazanacak Kinsey. Erwin Dudley bile bir ton para almıştı sırf Türk diye.

Yüzde 20-25 civarı üçlük yüzdesi var bu sezon Shipp'den hallice geçen sezon fena değilmiş ama mesafe onuda etkiledi demek ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...