2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oktay Hocanın tarzından anlaşılıyor Shippi niçin aldığı.Daha önce ligin sayı kralları Domercant,Gary Neal gibi adamları takımına kazandırdı ve takımın 1. skor opsiyonu olarak kullandı.Shipp'i de aynı şekilde kullanmak için transfer etti ama Shipp yapamadı.Zaten Oktay Hoca görev adamı arasaydı ligin sayı kralını aldırmazdı

Anladım Oktay hocanın zihnini okuyorsunuz en çok süre alan nerede ise hiç kızmadığı oyuncu beklentileirni karşılamamış.Oktay hoca oyunculara bu sayı kralı bu görev adamı olmaz diye bakıyor istatistiklere göre rol biçiyor demek peki

Arkadaşlar transfer başlığı Shipp başlığına dönmüş uyarı gelmeden uygun topicte devam edelim isterseniz.Transferin en hareketli günlerinde insanlar tartışma yerine haber okumalılar burda. Haddimi aştıysam affola.

Oktay Hocanın tarzından anlaşılıyor Shippi niçin aldığı.Daha önce ligin sayı kralları Domercant,Gary Neal gibi adamları takımına kazandırdı ve takımın 1. skor opsiyonu olarak kullandı.Shipp'i de aynı şekilde kullanmak için transfer etti ama Shipp yapamadı.Zaten Oktay Hoca görev adamı arasaydı ligin sayı kralını aldırmazdı

Peki sen bir hoca olsan bir oyuncuyu skor opsiyonu olarak alsan hiç mi onun için bir oyun çizmezsin. Türkiye kupası eleme maçlarından itibaren izle bütün maçları Shipp içilen çizilen kaç tane hücüm seti var. Birde adam yokluğundan oynadı diyelim tamam. Peki gönderip yerine başka bir oyuncu almayıda mı düşünemedi hoca.

Shipp'in gidişi gelecek oyuncuyla alakalıdır..Shipp'in yerine çok üst düzey oyuncu geldiğinde burada kimse Shipp'i savunmaz.
Ya da Shipp'ten daha kötü bi oyuncu gelirse buradkiler Shipp gitmemeliydi der...

Benim kişisel kanaatim madem yüksek hedefler koyuyoruz artık, sorumluluk alabilecek oyuncular gerekiyor,Shipp inanılmaz mücadele etti ancak çoğu maçta potaya bile bakmadı, eğer hedef Eurolig ise orası için ya şutlarını geliştirecek ya da başkası gelecek.

Bide Pekovic'i alırsak bu seneki hedflerimiz belli olmuş olur...

Bu forumda tek sevmediğim şey birilerinin (sayı oldukça çok) kendisini hoca gibi görmesi yada hocayı kendi fikrince düşünüyormuş gibi göstermesidir.

Anladım teşekkürler.Bu durumda Minnoseta'nın serbest bırakmasını bekleyeceğiz ki zaten Pekovic bu sene neredeyse hiç süre alamadı.

salsabasket Salsa Basket
Furkan transferinde olaya farklı bir açıdan yaklaşmak için KSK Futbol takımı antrenörü Reha Kapsal ile görüştük.
Görüşmelerin sürdüğünü söyledi Reha hoca, takasta adı geçen 3 genci yakından tanıdığını ve kadrosunda görmek isteyeceğini de belirtti.
Ama en nihayetinde kararı alacak olanın yönetimler olduğunu ve herkes gibi kendisinin de beklemede olduğunu belirtti.

Efes araya girmiş fiyat yükseltmiş bekliyoruz.

Avrupalı bir uzun için ilk yıldan 13 dk süre almak çokta kötü bir olay değil.Lokavt olmadığı sürece sanmıyorum böyle bir transfer olacağını.

Bana göre zaten Darko Milicic'ten falan çok daha iyi bir oyuncu eğer seneye lokavt olmazsa tahminim daha çok süre alacaktır.

Bu arada bende Shipp'in gitmesinden yanayım onun yerine çok kaliteli 2-3 oynayacak bir oyuncu alınabilir

Efes herkese salça olmaya başladı bunun en büyük sebebi şuan onların en büyük rakibi biziz hatta Euroleague'in yenilecek lisanlarında A lisansını onlardan alabiliriz.Bunu bildikleri için her tarafa saldırmaya başladılar.Rekabet güzel şeyde Efes Pilsen bile bizle başa çıkamaz kanımca

Arkadaşlar yabancı bir guard mı alacaktık yoksa yabancı 2 numara mı ? Tutku - Ender rotasyonuna yabancı guard sokmayız heralde ? EL var gerçi ama ?

Efes herkese salça olmaya başladı bunun en büyük sebebi şuan onların en büyük rakibi biziz hatta Euroleague'in yenilecek lisanlarında A lisansını onlardan alabiliriz.Bunu bildikleri için her tarafa saldırmaya başladılar.Rekabet güzel şeyde Efes Pilsen bile bizle başa çıkamaz kanımca

Efes birkaç sene önce Ülker ile EL'ye giderken Efes'in salonuna okuldan çocuklar falan gidiyordu, bunlardan biri de bendim :) Fenerbahçe ile Galatasaray'ın taraftarları da (basketbolseverler olarak) Efes'i izlerlerdi. Fakat özellikle Fener'in EL'ye gitmesi büyük darbe vurdu Efes'e. Biz de sağlam geliyoruz ve EL'deki lisans olayı seneye yenileceği için Türkiye'den en güçlü 2 aday Galatasaray - Fenerbahçe şu anda. Ama bunun için gelecek sezon da en kötü ihtimalle final oynamalıyız. Gerisi sonra gelir zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...