2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncunun elinde olan birşey değil,eğer sözleşmesi süren oyunculara Avrupa'ya transfer yapma izni çıkarsa(ki sanmıyorum) sezon başladığında sözleşmeli olduğu takım oyuncuyu çağırır ve oyuncu dönmek zorunda kalır.

Bonservis öderiz 500 bin civarı alırız bonservisini.Oyuncu yola çıktığı yeri ortada bırakmak istemezse ona çözüm bulunur

Kerem Gönlüm işini bitirmemiz gerekir. Sözleşmesi devam eden bir oyuncu çıkıp ben GS'de oynamak istiyorum diyorsa, yönetim olarak masaya yumruğunu vurup o oyuncuyu almalısın. Helel ki sözleşmeli Ermal bu takıma gitmişken. Fenerbahçe'ye ancak çok kaliteli yerlilerle kafa tutabiliriz. Maalesef işi çözen her zaman için Ömer, Oğuz, Mirsad gibi oyuncular oluyor.

arkadaşlar nba'de oyuncular sözleşmelerini takımla imzalıyorlar ancak kontrat NBA güvencesinde. bu ne demek? misal carlos boozer'a şu an kimse 14 milyon yıllık vermez ancak elinde kontratı var ve bu kontratı boozer'ı alan kabul etmek zorunda. Bu sebeble bonservis yok orada. takımlar yıllık maaş limitine uygun transfer yapmak zorunda. Eğer avrupadaki gibi olsa Lakers, Knicks, Chicago, Dallas gibi şehirlerin takımlarını kimse tutamaz.

Tutku-Ender
Evren- 1-2 oynayan yabancı (Calathes, J. Gordon gibi)
Shipp-Caner- Haluk (13.oyuncu)
Cevher-Shumpert-İlkan
Andric- Pekovic?- Furkan

Bu kadroda 4 yabancı var. Görünen o ki 5. yabancıyı almayadabilirz.
Ya da Evreni gönderip yerine çok iyi şut atan bir yabancı da alınabilir

3 numaraya mutlaka fizikli ve eşleşme sorunu yaşamayacağımız bir transfer yapılır gibime geliyor. Bunun acısını çok çektik bu sezon.

Eyüp Yıldız : GS 3 tane çok sağlam yabancı alacak, 1. opsiyonlar inanılmaz isimler, ayrıca 2. opsiyonlarda auwww dedirtecek cinsten

...

GSC'de gördüm. Eyüp abi dedimi gerçektende böyle birşey ?

Shipp gider bence.Andricin 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen hemen uzattık.Shippin sözleşmesi bittiği halde yeni sözleşme önermediysek ayrılması muhtemel

Shipp keyfinden sorumluluk almıyor zaten.

İnşallah kalır İnşallah.

Bana kalırsa da kesinlikle gitmemeli Shipp.
Savunmayı başlatan adam, savunmanın her şeye yetişen eli, piss işlerin adamı, uzun yıllar kalmalı takımda.

Şu şartlar sağlanırsa kalabilir elbette, dediklerine katılıyorum ama şutunu yaratan bir ismin yokluğu 3 numara için böyle birini bulursak ve 1-2 oynayan ismi alırsak kalabilir ama çok lazım değil gibi, büyük basketbolcu Evren Büker var, kusursuz şutları üstün savunma meziyetleriyle Shipp'i aratmaz şüphesiz :)

Güle güle gitsin JJ Reyis..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...