2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
savunma takımıyız,savunma yapmayı becerebilen oyuncular ağırlıklı kadromuzda bunların hepsi iyi güzelde Euroleague'de nasıl gider bu iş karşına Pana,Olym,Siena,Maccabi çıkınca,bu takımlar bizim 60 sayıyı gecmemize izin verirler mi acaba?

Ender transferinden sonra 2 numara için Shipp'inde kalacağını ve yeterince skorer olmadığınıda düşünürsek niye Trajan Langton,Şiskauskas,Domercant,Granger,Marcus Brown tarzında ve ayarında bir oyuncu bakmıyoruz acaba,3lük yüzdesi cok iyi olan,macın en sıkıştığı anlarda bize nesef aldıracak tarzda bir adam alamazmıyız...

Oktay Hoca Shipp'i asla görev adamı olsun diye almadı.Zaten görev adamı arasa sayı kralını almazdı.Efesteyken Domercant'i aldırdı Karşıyakadan.Gayet skorer bir kimlikteydi Efeste.Benettondayken Neal'i aldı ve o da skorer olarak oynadı.Shipp içinde aynısını düşündü fakat Shipp bunu yerine getiremedi

Yalnız Tribündergide bazı KSK'lılar İlkan'ı bonservisi ile vermeyi teklif ettiğimizi yazmış umarım doğru değildir.

Pardon Shipp mi sorumluluk almıyor yoksa ben mi yanlış okuyorum. Sorumluluk almayan bir oyuncu her kategoride istatistik hanesine birşeyler yazdırırmıydı acaba. Ribaund, sayı, asist ve blok daha ne yapabilir anlamış değilim. Savunmada bu kadar insan üstü bir gayret gösteren bir insan bırakında her maç 20 sayı atmasın. Yiğidi öldürün ama hakkını verin bir zahmet.

Oktay Hoca Shipp'i asla görev adamı olsun diye almadı.Zaten görev adamı arasa sayı kralını almazdı.Efesteyken Domercant'i aldırdı Karşıyakadan.Gayet skorer bir kimlikteydi Efeste.Benettondayken Neal'i aldı ve o da skorer olarak oynadı.Shipp içinde aynısını düşündü fakat Shipp bunu yerine getiremedi

Nasıl beklentileri gerçekleştiremedi ?
Benim hatırladığım en az 3 maçı potaya şut atmadıan tamamladı Shipp. Dikkat edin şutu girmedi demiyorum şut atmadı, potaya bakmadı adam ki bu adam bir önceki yılın sayı kralı idi. -Bu da sıfır ego ile oynayan bir oyuncunun bendeki karşılığı-
Madem skor opsiyonu diye aldı hoca neden Shipp için çizilmiş bir tane bile hucum setimiz yok.
Ve madem beklentileri yerine getiremedi neden play offlar dahil tüm sezon en çok parkede kalan adam oldu.
Mecburiyetten kaldı gibi mazeretler bence geçerli değil. Hoca istediğini yapmayan adamı hemen oturtuyordu yanına. Ermal ve Rancik i neden mecburiyetten o kadar tutmadı peki.
35 dakika sahada kalan rakibin 1. hucum opsiyonunu tutan hucum ribaundu kovalayan, savunma ribaundu kovalayan, pota altı savunmasında yardıma gelip tekrar dışardaki adamına yetişen bir adamdır Shipp benim gözümde.
Pis işlerden işin kaymak tarafına sıra gelmedi pek.

takımımız için nikola pekovic iddiası eğer ki olursa muhteşem bir uzun rotasyonumuz olur luksa-nikola-ilkan-furkan (ben shumpertı 3 numara olarak düşünüyorum ve sertaç ta kıralık verilmeli)

Nikola Pekoviç lokavt durumunda GS ile el sıkışmış. Belki Ersan da gelebilir Ancak şöyle bir duurm var ocak ayına kadar lokavt sürdü diyelim NBA başlayınca bunlar gdince ne olacak!!! yarım dönemlik bir hedef mi olur Bunları iyi düşünmek gerek.
not: Bu arada üstteki post ile aynı düşünceyi paylaşıyoruz galiba!!

Tek katkısı euro league de top 16 ya götürür takımı. Yarım sezonluk transfere karşıyım ben.

Shipp candır. Bu sene en çok riband alan ve Jerry'den sonra en iyi penetre eden oyuncumuz olduğu unutulmasın. Bu sene gelecek kaliteli yabancılarla hücumda fazla sorumluluk almasına gerek kalmayacak. Düzen içerisinde daha faydalı olacaktır Shipp. Hem finalden sonra o kadar gözyaşı dökmüş adamı hiç biyere göndermem. :)

Nasıl beklentileri gerçekleştiremedi ?
Benim hatırladığım en az 3 maçı potaya şut atmadıan tamamladı Shipp. Dikkat edin şutu girmedi demiyorum şut atmadı, potaya bakmadı adam ki bu adam bir önceki yılın sayı kralı idi. -Bu da sıfır ego ile oynayan bir oyuncunun bendeki karşılığı-
Madem skor opsiyonu diye aldı hoca neden Shipp için çizilmiş bir tane bile hucum setimiz yok.
Ve madem beklentileri yerine getiremedi neden play offlar dahil tüm sezon en çok parkede kalan adam oldu.
Mecburiyetten kaldı gibi mazeretler bence geçerli değil. Hoca istediğini yapmayan adamı hemen oturtuyordu yanına. Ermal ve Rancik i neden mecburiyetten o kadar tutmadı peki.
35 dakika sahada kalan rakibin 1. hucum opsiyonunu tutan hucum ribaundu kovalayan, savunma ribaundu kovalayan, pota altı savunmasında yardıma gelip tekrar dışardaki adamına yetişen bir adamdır Shipp benim gözümde.
Pis işlerden işin kaymak tarafına sıra gelmedi pek.

İyide pis işler için alınmadı ki bu adam.Asıl yapması gereken hücumda zenginlik katmasıydı.Bunu beceremeyince başka şeylere yöneldi

İyide pis işler için alınmadı ki bu adam.Asıl yapması gereken hücumda zenginlik katmasıydı.Bunu beceremeyince başka şeylere yöneldi

Önemli olan biizm ne beklediğimiz değil Mahmuti'nin ne beklediği onun beklentilerini karşılamış olsa gerek ki en çok süre alan en az fırça yiyen oyuncu takımdaki.

Shipp candır. Bu sene en çok riband alan ve Jerry'den sonra en iyi penetre eden oyuncumuz olduğu unutulmasın. Bu sene gelecek kaliteli yabancılarla hücumda fazla sorumluluk almasına gerek kalmayacak. Düzen içerisinde daha faydalı olacaktır Shipp. Hem finalden sonra o kadar gözyaşı dökmüş adamı hiç biyere göndermem. :)

imza.

Onur sen mi aldın Shipp'i yada alırken sana rapor mu verdiler yada biz Shipp'i şu şu işler için aldık gibisinden bir açıklamamı yaptı yönetim veya hocamız.

Shippten başka elimizde bir tek Evren vardı bu sene 2 numarada.Onun durumuda malum.Shipp oyuncu yokluğundan dolayı o kadar süre aldı desem abartmış olmam

Dediğim gibi tek kıstas süre değil ki EVrende az süre almadı MAhmuti'nin tavrından da belli idi Shipp'den memnun olduğu dediğim gibi önemli olan biizm ne beklediğimiz değil

Onur sen mi aldın Shipp'i yada alırken sana rapor mu verdiler yada biz Shipp'i şu şu işler için aldık gibisinden bir açıklamamı yaptı yönetim veya hocamız.

Oktay Hocanın tarzından anlaşılıyor Shippi niçin aldığı.Daha önce ligin sayı kralları Domercant,Gary Neal gibi adamları takımına kazandırdı ve takımın 1. skor opsiyonu olarak kullandı.Shipp'i de aynı şekilde kullanmak için transfer etti ama Shipp yapamadı.Zaten Oktay Hoca görev adamı arasaydı ligin sayı kralını aldırmazdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...