2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efes Pilsen geçen senelerde bize ya da Bjk ye sponsor olmadı ve artık o tren kaçtı. Artık bittiler :) İstedikleri kadar bizim istediğimiz oyunculara sulansınlar , istedikleri kadar yıldız oyuncu alsınlar taraftarsız nereye kadar :)

Chatman bizim almamız gereken son adamlardan, topu elinde fazla tutup oynamayı seviyor,pas hucumuna dayalı değil, sete set hucumda kötü epey, sadece hızlı hucum oynayabilen takımlarda çok etkili olan, açık saha oyuncusu ve dış şutu da istikrarlı değil. Bizim almamız gereken isim aslında 2 numarada oynayan, yeri geldiğinde oyun da kurabilecek oyun görüşü iyi bir isim olmalı.

Görmemişim, pardon ama Oktay hoca o kadar bireysel bir oyuncu istemez bence.

Chatman'in bireysel özellikleri çok iyi. sayı, top çalma, riband, asist bizim taıma gelirse sistem dışı davranamayacak tabiki oradaki durum daha çok bjk'ın sokak basketboluna kaçan oyun planından kaynaklanıyor. Chatman iyi bir antrenörle çok üst düzey maçları kaldırabilir bence. ama bir öneri sadece.

Chatman'in bireysel özellikleri çok iyi. sayı, top çalma, riband, asist bizim taıma gelirse sistem dışı davranamayacak tabiki oradaki durum daha çok bjk'ın sokak basketboluna kaçan oyun planından kaynaklanıyor. Chatman iyi bir antrenörle çok üst düzey maçları kaldırabilir bence. ama bir öneri sadece.

Bana kalırsa Chatman'den iyi olarak Beşiktaş'ta Kemp ve Ogilvy var. Hatta zorlarsak Ignerski bile olabilir. Hatta ben Kemp'i tercih ederim çünkü bireysel oynayacaksa guard oynasın derim. Ogilvy Alman disiplinini almış yetenekli bir oyuncu. Bana göre Kemp > Ogilvy > Chatman'dır. Fakat Ogilvy tarzında elimizde Andriç var ve Beşiktaş'tan biri gelecekse Kemp olur yani. Gerçi Cevher geldi ama :)

Kerem Gönlüm de 34 yaşında. Chatman tartışmasız ligin en dominant oyuncularından biri Ogilvy, Kemp filan kesinlikle Chatman la karşılaştırılamaz. bana kalırsa euroleague tecrübesi olan çok önemlibir guard alınması lazım ama alınmayacaksa mire chatman işimizi görür. ribaunt, asist ve top çalma istatistikleri muazzam. ama tabiki en son düşünülecek hamlelerden biridir bence de. Kemp sadece atan sistem dışı bir oyuncu gibi. bana gerald fitch in bizde oynarken ki halini hatırlatıyor. üst düzey takımlarda yer alamaz. Ogilvy e gelince biz de bir tane ogilv ayarında oyuncu var andric.

Kinsey seneyede rakip takım oyuncusu olarak canlı canlı izleyecek açık olduğu atmosferi anlaşılan .Bizim için ismi geçtiği için buraya yazıyorum takımda kalacakmış.

İyi iyi Mozgov dedik Pekovic geliyor gibi denilene göre . Oktay reyizl tarzımız benziyormuş . Bi de Sırp 2-3 al hocam.
Kinsey gelişim gösterecek çağını geçti. O suratı dağılan renkdaşa ayıp olur , armaya saygısızlık olur o formayı giydirmek. Hem zaten yeterli bir oyuncu da değil. Ben o renktaşımın suratını parçalayan adamla aynı formayı giymem valla. O kadar dengeli bi yapılanmayı bozmaz zaten hoca böyle bir hamleyle ama yine de korkuyor insan.

Kinsey seneyede rakip takım oyuncusu olarak canlı canlı izleyecek açık olduğu atmosferi anlaşılan .Bizim için ismi geçtiği için buraya yazıyorum takımda kalacakmış.

Kutay bey, doğru ise FB Ülker Ukiç'in yanına birini almayacak mı ? Engin iyileşti de onunla mı devam edecekler.
Kinsey ile 6 yabancıları oldu, Maccaleb adı geçiyordu FB Ülker ile. Al(a)mayacaklar o zaman Maccaleb'i. Sevincim ikiye katlanır eğer bu haber doğruysa.

Transferde Kinseyin isminin gecmesi bile beni cok rahatsiz ediyor.Oktay hocanin oyle bir hata yapacagini dusunmek dahi istemiyorum.Ki zaten yapmaz.

Duyumlari göre Efes bizim oyunculara salca oluyormus. azicik sempatim vardi Efes'e ama haberler dogru ise onlari artik EL'de desteklemiyorum. hatta kapansin gitsin artik bu kulüp. yillardir bir taraftar kitlesi olusturamadilar. simdi cezasini cekiyorlar. parayla saadet olmaz. bundan sonra finali unutsunlar.

Duyumlari göre Efes bizim oyunculara salca oluyormus. azicik sempatim vardi Efes'e ama haberler dogru ise onlari artik EL'de desteklemiyorum. hatta kapansin gitsin artik bu kulüp. yillardir bir taraftar kitlesi olusturamadilar. simdi cezasini cekiyorlar. parayla saadet olmaz. bundan sonra finali unutsunlar.

Kimlere salça oluyormuş Fatih bey?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...