Efes Pilsen geçen senelerde bize ya da Bjk ye sponsor olmadı ve artık o tren kaçtı. Artık bittiler İstedikleri kadar bizim istediğimiz oyunculara sulansınlar , istedikleri kadar yıldız oyuncu alsınlar taraftarsız nereye kadar
mire chatman ı alıp devşirelim bence seneye.
seneye devşirelim dedim zaten. bu sene 1-2 oynayavbilecek bir oyuncu
Görmemişim, pardon ama Oktay hoca o kadar bireysel bir oyuncu istemez bence.
Chatman'in bireysel özellikleri çok iyi. sayı, top çalma, riband, asist bizim taıma gelirse sistem dışı davranamayacak tabiki oradaki durum daha çok bjk'ın sokak basketboluna kaçan oyun planından kaynaklanıyor. Chatman iyi bir antrenörle çok üst düzey maçları kaldırabilir bence. ama bir öneri sadece.
Kinsey seneyede rakip takım oyuncusu olarak canlı canlı izleyecek açık olduğu atmosferi anlaşılan .Bizim için ismi geçtiği için buraya yazıyorum takımda kalacakmış.
Pekovic ismi geçiyor,sizce yararlı olur mu
Kinsey seneyede rakip takım oyuncusu olarak canlı canlı izleyecek açık olduğu atmosferi anlaşılan .Bizim için ismi geçtiği için buraya yazıyorum takımda kalacakmış.
Duyumlari göre Efes bizim oyunculara salca oluyormus. azicik sempatim vardi Efes'e ama haberler dogru ise onlari artik EL'de desteklemiyorum. hatta kapansin gitsin artik bu kulüp. yillardir bir taraftar kitlesi olusturamadilar. simdi cezasini cekiyorlar. parayla saadet olmaz. bundan sonra finali unutsunlar.
Kimlere salça oluyormuş Fatih bey?