2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümit Millli Takımında Oynayan Oyuncularımızın İlk Yarı İstatikleri
Furkan Aldemir 12 SAYI 14 RİBAUNT 2 ASİST
Göksenin Köksal 20 SAYI 7 RİBAUNT 5 ASİST
Sertaç Şanlı 7 SAYI 2 RİBAUNT 1 ASİST

furkanın transferi ile ilgili yazılanar dogruysa şayet ilkanın bu sene de kiralık verilmesine üzüldüm açıkçası...atletik bir 4 numara üstelik çok genç ve türk,kısaca çok verimli olacagını düşünüyordum...bir skorer guard(nando de colo veyahut lakovıc olması temennim) kerem gönlüm ve amerikalı bir pivot transferiyle kadro şekillendirilecek gibi görünüyor...
tutku-ender
shipp-skorer guard
shumpert-caner
kerem gönlüm-cevher
andric-furkan-amerikalı pivot
ve kısa rotasyonu genişletebilmek adına göksenin de kadroda olacaktır... skorer guard için domercant ismi geçiyor ama umarım olmaz çünkü en son st petersburg maçında tribünde izledigimde o eski domercant olmadıgını gördüm

Furkan Aldemir karşılığında bir yıl İlkan'ın Karşıyaka'ya gitmesine hiç üzülmedim. Çünkü muhtemel bir yabancı 4 numara transferinde İlkan Galatasaray'da süre alamaz.

Karşıyaka çok doğru bir organizasyon ve çok doğru bir staff ile çalışıyor. Bence gelişimi için çok doğru bir hamle.

önümüzdeki yıl zaten kadromuz dahada guclenecek biz en kotu performansimizde bile ligi 3.sırada bitirip en azından yarı final oynarız.En kötü performansimizda bile eurocupta yari final oynarız.
Bu en kötü ihtimal en iyimiz ise euroleague top 8i zorlar ligi ilk 2 bitirir ve efes ve fb karsısında serileri avantajli yada en azından seriler 0 0 baslar. ve finalde bu sefer kupayı kaldırırız.

Domercant iyi adamdır. Tecrübelidir, oyunda kurabilir,şutta atabilir nitekim bizim aradığımız 1-2 numara oynabilen oyuncu tanımına cuk oturan bir oyuncudur.

pekovic dendi bugün olmasa bile bu tarz güçlü ve sırtı dönük oynıyabilcek bi oyuncu şart takıma o zaman pota altında bi sakatlık olmassa sıkıntı çekmeyiz gibi gözüküyor cevher-furkan-andric-transfer

Şimdi baktım da 31 yaşındaymış Domercant, o kadar uzun süredir Avrupa piyasasındaki ben kendisini 34 yaşında falan sanıyodum. Bu arada Domercant'in 1 numara oynaması hiç mantıklı gelmedi bana. 2 numaradan başka bir pozisyonda fazla süre vermek doğru olmaz bence, özellikle 1 numarada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...