2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krstic sezonun ilk büyük transferiydi zaten. 3 yıl 6 milyon dolar deniyordu ücreti için.

Furkan 4 numarada oynuyor arkadaşlar. boyu size ı filan 4 numaraya uygun. çok fazla pota altında olması ribaunt çekmesi onu 5 numara gibi algılamamıza sebep oluyor. ama Furkan şu haliyle ne 4 ne 5'tir 4,5 diyebiliriz. Orta mesafe şutunu geliştirdiği anda Avrupa'nın en iyi 4 numaralarından birine sahip olacağız. İnşallah özel şut idmanları yapıyordur sık sık. bir anda yükselip herkesten yukarı çıkıp ribant alması mükemmel. ve çok çabuk zıplıyor. Ribaunt için sezgileri çok yüksek.

Furkan 4 numarada oynuyor arkadaşlar. boyu size ı filan 4 numaraya uygun. çok fazla pota altında olması ribaunt çekmesi onu 5 numara gibi algılamamıza sebep oluyor. ama Furkan şu haliyle ne 4 ne 5'tir 4,5 diyebiliriz. Orta mesafe şutunu geliştirdiği anda Avrupa'nın en iyi 4 numaralarından birine sahip olacağız. İnşallah özel şut idmanları yapıyordur sık sık. bir anda yükselip herkesten yukarı çıkıp ribant alması mükemmel. ve çok çabuk zıplıyor. Ribaunt için sezgileri çok yüksek.

Karşıyakada daha önce hep 5 numara oynadı hatırlatıyım.2.07 boyunda.Şu andaki şutuyla 4 oynaması çok zor ama geliştirebilir tabi.

Karşıyakada daha önce hep 5 numara oynadı hatırlatıyım.2.07 boyunda.Şu andaki şutuyla 4 oynaması çok zor ama geliştirebilir tabi.

Tugay kardeşim, ben de onu diyorum işte öyle sanılıyor. ama Furkan her zaman 4 numarada oynadı. emre bayav ve stanoyevic 5 numara oynuyor karşyaka'da Furkan 4 numara oynuyor. Ben özel olarak takip ettiğim için Furkan'ı oradan biliyorum. Ümit milli takım'da da 4 numara furkan oynuyor, 5 numara sertaç. ama 5 numarada da kullanılır tabi biraz daha sertleşmesi ve sırtı dönük oyunları öğrenmesi lazım. pozisyonunu gösteren bazı linkler aşağıda.

http://www.kskbasket.net/v2/detay.html?func=showPlayers&p=2&ttid=17
http://basketbol.tblstat.net/pd.asp?p=1449&s=0910

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...