2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan KSK'da 5 numara oynuyordu. 4 numara olarak çok az süre aldı. Emre Bayav Furkan'ın sakatlığından sonra geldi. Zaten dış şutları zayıf, bu nedenle şu anda 4 numara oynaması zor. Etkinliği pota altında. 4,5 denilebilir. Bu yıl KSK'da Andre Smith ağırlık olarak 4 numara oynadı.

Potansyelli tüm türk uzunlar biz de gibi görünüyor. Benim aklıma Ömer Aşık, Semih, Oğuz ların yeni çıktığı fb dönemi geliyor. Bu adamların yanına iyi yabancılar aldınırsa o zaman arkaya yaslanıp maçlarımızı seyrederiz.
Fakat Efes te seneye potada sert olucak gibi. Bu yüzde lig maçları çok önemli olucak. Yarı finalde Efes le Fb Ülkeri karşılaştırmak gerekiyor.

Potansyelli tüm türk uzunlar biz de gibi görünüyor. Benim aklıma Ömer Aşık, Semih, Oğuz ların yeni çıktığı fb dönemi geliyor. Bu adamların yanına iyi yabancılar aldınırsa o zaman arkaya yaslanıp maçlarımızı seyrederiz.
Fakat Efes te seneye potada sert olucak gibi. Bu yüzde lig maçları çok önemli olucak. Yarı finalde Efes le Fb Ülkeri karşılaştırmak gerekiyor.

Bunun için ligde efes ya da fenerin ilk 3 e girememesi ve bizim de ilk 3 de bitirmemiz lazım. Yani kısaca seneye Banvitten bu seneki performansın üzerine çıkması lazım.

alan anderson ile terence morris'i serbest bırakmış barcelona,ikisi de tam ihtiyacımız olan yabancılar diye düşünüyorum, shipp'in yerine daha iyisi bulunursa bırakılacak diyorlardı,sanırım alan anderson düşünülene uyan oyunculardan,yaşı da çok ileri değil,tam olgunluk çağında.

İspanya ACB de bu sezondan itibaren kıta dışı 2 Avrupadan ise 7 oyuncu kadroda bulundurulabilecek. Bu uygulama sonucu bize uyucak boşa cıkan oyuncular olabilir.

Play-offlarda Efes - Fener eşleşmesini istiyorsak en mantıklsı onları 2/3 yapmak ligde. Banvit bu seneki başarısını tekrarlayamayacak bence. Efes sandığımız kadar dişli bir rakip de olmayacaktır. Biz gücümüze güç katarsak onların ne yaptığı hiç önemli değil bana sorarsanız. Evet, Kuqo'yu almış alabilirler ama EL hedefi olan Galatasaray çok iyi transferler yaparak Efes'i takmayacak duruma gelecek bana göre.

@ Halil Yüksel;

Bildiğim kadarıyla kendisiyle anlaştık. NBA lockout olmasını bekliyoruz ki haberler bu yönde. Bir hafta içinde çözülemez bence NBA'deki sorunlar (Maaş düzenlemesi ve gelirlerin paylaşımı). Kısacası 1 Temmuz'u bekliyoruz.

gazetevatan ve bir kaç sitede Nikola Pekovic’le anlaştığımız ve iki yıllık mukavale yaptığımız yazıyor.
eğer doğruysa bence harika bir hamle olur
pana dayken durdurulmaz bir pota altı oyuncusuydu 2.11 boyunda
ribaunt, sayı, blok her şey var...
inşallah doğrudur...

gazatevatan pekovic haberinde,pekovicin geçen sezon maç başına aldıgı ortalama dakikayı ortalama sayı olarak vermiş...nba'de kendini kanıtladıgı gibi cümlelere de yer verilmiş...kısaca baştan sona yanlışlarla dolu bir haber...yazık...ha bu pekovici küçültür mü?tabiki hayır aksine gelse bayram ederim ama gelecegine de hiç ihtimal vermiyorum

eger nba patentli oyuncu gelecek diye bahsedilen pekovic olursa gs basketbol şubesi gerçekten hedef büyüttügünü kanıtlamış olur...ihtimal dahi vermedigim bir transferdi ama şimdi bir umutlandım vallla...buarada pekovicin alınabilmesi için mutlak lokavt mı olması gerek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...