2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henry Domercant tranferini daha önce bir kaç yerde okumuştum. efes te oynarken hayran kaldığım isimlerdendi. bence bizde çok iş yapar. umarım pekoviç ve Henry Domercant haberleri doğrudur. cemal ile iyi birde dört numara alabilirsek ki fotssis ile lavrinoviç (sienadaki) isimleri geçiyor. seneye bu takım tutulmaz....

Shipp ayrılabilir deniyordu umarım Domercant için harcamayız.

Gazanfer'in verdiği haberi yapan Volkan Üstünyıldız, Shipp konusunun da belirsiz olduğunu, kalırsa kiralık verileceğini ve Shumpert sonrası TC için düşünüldüğünü yazmış.

Shipp kadroda kalırsa, kiralanacak ve Shumpert sonrası TC vatandaşı yapılacak. Kesin karar henüz alınmadı

shipp de kiralık verilecekse eger yazık derim başka hiçbirşey demem...domercant shipp'ten daha fazla savunma sertliği getirebilecek mi?hayır...mahmuti'nin sisteminde her maç 25sayı atacak bir adama da ihtiyaç yok...üstüne üstlük 31 yaşına gelmiş bir domercant için shipp harcanmamalı...

shipp de kiralık verilecekse eger yazık derim başka hiçbirşey demem...domercant shipp'ten daha fazla savunma sertliği getirebilecek mi?hayır...mahmuti'nin sisteminde her maç 25sayı atacak bir adama da ihtiyaç yok...üstüne üstlük 31 yaşına gelmiş bir domercant için shipp harcanmamalı...

Harcanmıyo,tam tersine iyi bi dış şutör olmamasına rağmen(ki istediği kadar savunma yapsın,SG dediğin yüksek yüzdeli şut sokacak) takıma kazandırılmaya çalışılıyor..Shipp kalıyorsa bil ki özverisinden dolayı kalıyor,ama yabancı oyuncu olarak kalması bize zarar verir..O yüzden Türk statüsünden yararlanmak istiyoruz ki o zaman Caner gibi kabullenebilelim daha rahat..Caner Türk olmasa bu takımda istenir miydi?

Bu haberi yeni gördüm ve eğer ki gerçekleşirse en azından kendim adına konuşuyorum harika bi strateji olur diyorum..Çok sevindim bu habere umarım gerçekleşir..

yay gerisinden zaafı var bunu kabul ederim ama kendi yarattıgı dribbling üzerinden veyahut set içerisinde buldugu orta mesafe şutları güven verecek derecede...istanbulda oynanan st petersburg maçında canlı izleme şansını buldugum o boş bakışlı domercante her konuda tercih ederim shipp'i...

Domercant'ı Efes'ten hatırlıyorum. Ülker final serisinde tuttuğu bir adam vardı. Domercant hep bir adım geç kalıyordu. Tuttuğu adam 3 sayı atırıyordu. Bu dediğim 2006 yılıydı sanırım. Belki de yanlış hatırlıyorum. Oktay Hoca da o zaman çok kızmıştı. Hep senin adamından sayı yiyoruz diye. Öyle aklımda kalmış.

Domercant, Shiip ,le kıyaslandığında çok artısı olan bir oyuncu değil. İlla Shipp'te daha iyisini almak istiyorsak bu Domercant olmamalı. Daha iyilerini düşünmeliyiz. Yok düşünmüyorsakta kesinlikle Shipp kalmalı istikrar adına bu çok önemli.

domercant'in navarroyu parkeden sildiği maçlar dün gibi gözümün önünde..bu shipp sevdasını anlamıyorum..bir kere her oyuncu profesyonel ve bizler de olaya öyle bakmalıyız..o gitmesin bu gitmesin ama eurolige katılalım,türkiye şampiyonu olalım..kusura bakmayın ama bu kadro eurolige falan giremez..efes bu sene bayağı yatırım yapacak..ülkerin kadrosu ortada..kusura bakmayın ama andric ve shumpert harici tüm yabancılar değişmeli eğer ciddi bir başarı isteniyorsa..

Açıkçası serkan erdoğanın bize gelmesini çok isterim.Takıma keskin şutör gerekli.Bu kişi birde türk olursa tadından yenmez.Umarım banvite transeri gerçekleşmemiştir de biz devreye falan gireriz.

Domercant'ı hücum tarafında Shipp ile tartışmam. Domercant de Shipp'in geçtiği yollardan geçti. Karşıyaka'da ligin sayı kralıydı, geldi Efes'e savunma yaptı ama aynı zamanda çatır çatır sayısını da attı. Savunma tarafında Domercant de iyi savunma yapabilen bir adam. Yapabildiğini de biliyoruz. Aradan zaman geçti daha olgun, daha oturaklı bir oyuncu oldu. Açıkçası ben Shipp'in kiralanması, Domercant'in gelmesine sıcak bakarım.

Andric'in kalma sebebini söyliim size hemen. onu normal bir uzundan farkli kilan özellikleri var. ayaklari cabuk ve eslesme sorunu yaratiyor. yillarca Tanjevic niye Semih Erden'nin üzerinde durdu zannediyorsunuz. show yapinca guardi pota altina kadar takip ediyor. Andric de bu yüzden üstünde durulan bir oyuncu.

Domercant, Shiip ,le kıyaslandığında çok artısı olan bir oyuncu değil. İlla Shipp'te daha iyisini almak istiyorsak bu Domercant olmamalı. Daha iyilerini düşünmeliyiz. Yok düşünmüyorsakta kesinlikle Shipp kalmalı istikrar adına bu çok önemli.

Domercatin Shippten fazla artısı yok mu?Öyle çok artısı var ki eksik tek yönü bile yok

Onur, Domercant'ın sahada yapmadık iş bırakmayan Shipp'den su çok fazla olan artılarını söylede bilelim o zaman.

Tamam illa ki kimseyle aynı görüşte olmak zorunda değilsin ama her başlıktada farklı vesilelerle Shipp'e sallıyorsun. İlk önce gitsin diyorsun bakıyorum adam sahada herşeyini yapıyor, nadir bulunan karakterli bir yabancı. Skor yönü zayıf diyorsun suan takımda sanırım ilk üçte ki geçen sene de sayı kralıydı. Bu senede birçok maçı son saniyede kurtardı. Şutu kötü diyorsun adamın nasıl orta mesafe sut attığı ortada. Kinsey ile kıyasladıklarında Kinsey daha iyi üçlük atıyor diyorsun istatistiklere bakınca kimin daha yüzdeli attığı ortada.

Madem sallayacaksın mantıklı bir sebebin olsun.

Ben yabancıların devamlılığından yanayım..Artık hersene sirkülasyondan sıkıldık..Shipp bu sene kendine verilen görevi sonuna kadar yerine getirdi..Her alanda istatistik yapmaya çalıştı..Shipp-Andriç-Shumpert(yerli olsada)artık bu isimler kalmalı..Şu gitsin daha iyisi demenin mantığı yok o zaman o listenin devamı hep gelir..Devamlılık çok önemli..Ayrıca bu sene bence 6 yabancı hakkını da kullanmalıyız..

Onur, Domercant'ın sahada yapmadık iş bırakmayan Shipp'den su çok fazla olan artılarını söylede bilelim o zaman.

Tamam illa ki kimseyle aynı görüşte olmak zorunda değilsin ama her başlıktada farklı vesilelerle Shipp'e sallıyorsun. İlk önce gitsin diyorsun bakıyorum adam sahada herşeyini yapıyor, nadir bulunan karakterli bir yabancı. Skor yönü zayıf diyorsun suan takımda sanırım ilk üçte ki geçen sene de sayı kralıydı. Bu senede birçok maçı son saniyede kurtardu. Şutu kötü diyorsun adamın nasıl orta mesafe sut attığı ortada. Kinsey ile kıyasladıklarında Kinsey daha iyi üçlük atıyor diyorsun istatistiklere bakınca kimin daha yüzdeli attığı ortada.

Madem sallayacaksın mantıklı bir sebebin olsun.

Orta mesafe şutu iyi mi Shipp'in?Serbest atışları niye kötü o zaman? Yabancı oyuncudan görev adamı olmaz.Yabancı oyuncu ekstrem olmalıdır.Küçük takımlarda Shipp ayarında o kadar çok yabancı var ki.Euroligte başarı istiyoru diyipte bunun Shipple sağlanabileceğini düşünmek komik.Eurocupta bile oynayamadık bu yabancılarla.
Domercante gelince Shippten kat kat iyi skorer olmasının yanı sıra Shippin çok övülen savunmasından daha iyi savunmaya sahiptir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...