2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallah bence peokviç alabilecğeimiz en iyi oyuncudur. Böylelikle Schumpertte rahatlar. Takımda eli sıcak şutu isabetli oyuncu sıkıntısı çekiyorduk. Schumpert 4 numara oynadığında dışarı çıkarak gereken anlarda sayıyı bulacak sıcak adamdır Pekoviç. NBA'den kolay kolay geleceğini sanmıyorum. Domercantta geliyormuş sanırım. Böylelikle dış savunmamız çok güçlenecek. Birde not ekliyeyim Pekoviç iyide bir ribauntçudur.

Bazen aşırı duygual yaklaşıyoruz olaylara. Bende Shipp kalın istiyorum ama çıkıpta Domercant ile kıyaslamam.

Domercant ile kıyaslayan yok ki zaten hatta bencede Domercant daha iyi ama arada o kadar ucuk bir fark yok. Shipp'in yasıda iyi en az 3 sene sonra aradaki az farkıda kapatır daha iyi oyuncuda olur.

"shooting guard pozisyonu için kabul edilemez" demişsin de.

kendi pozisyonunu yaratamayan , bırak onu ceza şutu bile olmayan bir oyuncunun serbest atış yüzdelerinin düşük olması kabul edilemez evet..shooting guard oynayıp bu dediklerimden hiçbirini yapamayan adam söyle Euroleague ten veya NBA den..D.Wade de serbest atış özürlü ama yaptıklarının yanında sırıtmıyor..Bu sene Shipp bizim için en kritik oyuncuydu..Final serisinde 2 rebound ortalama , normal sezonda 3 rebound ortalama ile oynayan Ermal in ve dolayısıyla takımın rebound açıklarını örtüyordu..Bu sene Furkan ın boyalı alanı hem savunma hem de rebound anlamında kapatacağını düşünürsek Shipp in o kritik adam rolünü oynamayacağını düşünüyorum ve hücum katkısını vasatın altında gören biri olarak daha iyisini almamız gerektiğine inanıyorum..Euroleague te en azından Prokom , Spirou muamelesi görmemizi istemiyorum ilk yılımız olsa bile..

Arkadaşlar herkes birbirinin görüşüne saygılı olsun lütfen. Yorumlarda aşırıya kaçanlar olursa bildirin biz uyarırız. Başlığı gereksiz mesajlarla doldurmayın.

eurobasketin haberine göre nenad krstic 2yıllıgına cska moskova takımıyla anlaşmış...şu nba patentli olmasını bekledigimiz(umdugumuz) konuşulan oyunculardan biriydi...geriye bahsi geçenlerden pekovic kaldı bize...hadi bakalım hayırlısı...

eurobasketin haberine göre nenad krstic 2yıllıgına cska moskova takımıyla anlaşmış...şu nba patentli olmasını bekledigimiz(umdugumuz) konuşulan oyunculardan biriydi...geriye bahsi geçenlerden pekovic kaldı bize...hadi bakalım hayırlısı...

Krstic'i ne zaman konuştuk ya?

Domercant ile kıyaslayan yok ki zaten hatta bencede Domercant daha iyi ama arada o kadar ucuk bir fark yok. Shipp'in yasıda iyi en az 3 sene sonra aradaki az farkıda kapatır daha iyi oyuncuda olur.

O zaman bu sene Domercant'ın bize gelip Shipp'in de iddalı bir takıma kiralık gitmesi ve geri geldiğinde Preston'un yerine Türk kontejanında oynaması mantıklı bir durum.
Gerçekçi bakarsak Shipp şuan da bizi Euroleague seviyesinde taşıyacak oyuncu değil. Domercant ile arasında öyle küçükte fark yok. O tecrübe ve büyük maçları oynama farkı tüm yeteneklerden üstün gelir. O konuda arada uçurum var.

anlayamadığım olay 2sini niye kıyaslıyorsunuz ısrarla;Shipp kesin gönderilecek mi? bence Domercant,Shipp'in yerine değil yanına yapılacak bir transfer,telaş yapmayalım boşuna 2'sinide izleyeceğiz inşallah...

ha bu arada illa kıyaslamak istiyorum diyenler Shipp'te Olympiakos,Siena,Dinamo Moskova gibi takımlarda forma giysin ondan sonra yapalım bu kıyası......

Ülkesinin milli takımında oynayan bir oyuncuyu devşirme şansımız var mı acaba?Öyle olursa ilerleyen yıllarda Andrici devşirme olarak kullanabiliriz.Zamanında Naumoski devşirilmişti milli takımda da oynuyordu

Mete Aktaş:

"SON DAKİKA: M.Timberwolves, takımlara drafttaki 2. seçme haklarını Enes Kanter'den yana kullanacaklarına dair açıklamalar yapıyormuş."

Sıra sende Pekovic!

Krstic'i sanırım birkaç sezon önce Detroit'teki koca eli alacağız dedikodusunda konuşmuştuk. Avrupa için savunması kötü, hücumu muazzam bir isim Krstic, orta mesafe şutu var, açıları iyi ayarlar pasördür falan, değerlendirilebilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...