2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Bey, yine konuyu Shipp e getirdiniz ya bravo.
St Petersburg -Galatasaray ön eleme maçını izlediniz mi onur bey, Aynı anda sahada hem Shipp hem Domercant vardı.
O iki maçın istatistiklerini yazayım da Kim kimden kat be kat üstünmüş bir bakalım.
Galatasaray 69 - St Petersburg 58 ; Shipp 12 sayı 6 ribaund Domercant 6 sayı 2 ribaund
St Petersburg 78 Galatasaray 70 ; Shipp 9 sayı 6 ribaund Domercant 14 sayı 2 ribaund
Ufak bir hatırlatma ilk maça Shipp 1 ay sakatlık sonrasında sadece 2 şut idmanından sonra çıkmış ve sahada çok az kalabilmişti.
İLk maçı 11 sayı ile Kazanmamızda en önemli etkenlerden birisi de Domercant saçmalaması olmuştu- İzleyenler mutlaka hatırlayacaklardır. - ilk sayılarını 3. periyodun başında bulablmişti.

Tartışmak istemiyorum sadece bşe belirticem.Eğer iki maçla oyunculara bakacaksak bu iş olmaz.Domercant bu yıl Rusya gibi sert ve çekişmeli bir ligde 15.6 sayı ortalaması yakalamıştır.Neyi tartışıyorsunuz anlamışta değilim zaten.Domercant şu haliyle yarım adımda olsa Shipp'in önündedir..

Eğer Shipp kötü bir takımda aynı şekilde oynasaydı bugün linç ediliyor olurdu.Takım arkadaşlarının ekmeğini yiyor net olarak.İyi giden takımda kimse eleştirilmiyor Türk sporunda.Bu en büyük hatalardan biri.3 sene önce Barış Özbek,Ayhan Akman hakkında yetersiz dediğim zaman çoğu Galatasaraylı olur mu öyle şey nasıl mücadele ediyorlar diyordu.Ne zamanki takım arkadaşlarının performansı düştü o adamların foyası ortaya çıktı.Yarın öbür gün takımın genel performansı düşerse Shipp öyle bir göze batacak ki bu gün savunan arkadaşlar 360 derece yapacaklar

Shipp takım arkadaslarının ekmeğini yiyorsa sende suan cok net Shipp'in hakkını yiyorsun. Adam bu sezon yaptığı rol ile istatistiklerine bakınca müthiş iş çıkarmıs gözüküyor net bir sekilde bu basarıda onunda hakkı var dediğim gibi sen suan onun hakkını yiyorsun. Bir de üstüne adamın kötülüğünü istercesine göze batmasını bekliyorsun.

Daha da cevap vermiyorum sana. Hatta suana kadar cevap vererekte sana iltifat etmiş gibi oldum. Ama bu kadar sacmalığıda sessiz kalamazdım.

Domercant geliyorsa Shipp gidiyor anlamı çıkmaz bence. İkisi de olur takımda. Evrene yol görünür aslında 2 numara için Domercant, Shipp, Göksenin bence iyidir.

bu domercant iyi oyuncu mu? gelmiş heralde.haberler öyle resmi bir açıklama gelmesede.furkan içinde geldi diyorlar.

evet gerçektende iyi bir oyuncu,iyi bir skorer,ritmini bulunca durdurulamayan bir 3lükçü'dür,oynadığı takımlara bakacak olursak zaten bu da net bir fikir veriyor;Karşıyaka,Efes pilsen,Olympiacos ,Dynamo Moscow ,Montepaschi Siena,Spartak Saint Petersburg.....

Yabancı medyanın kaynağı bizim kolpa türk medyasıdır çünkü :) Yarın Furkan öbürgün Domercant açıklanır tahminim :)

Shipp asla bi Alex değil, Domercant ise asla bi Hagi değil...

Shipp belki daha potansiyellidir bilinmez ancak Domercant daha marka isimdir.ve Shipp konusunda ise bu final serisinde de gördük kü sorumluluk almayı pek sevmiyor ya da istemiyor, şut yüzdesi de pek iyi değil.Eurolig seviyesinde daha sert savunmalar olacğaından ben orası için pek uygun olduğunu düşünmüyorum.
İşin savunma kısmında inanılmaz işler yapıyor, ama kadronun tamamını görmek gerek 2 numaramız skorer olmalıysa bu Shipp olmamalı ancak diğer oyuncularımız skorerse savunma oyuncusu bize gerekiyorsa 2 numaramız Shipp olmalıdır.

malum basketbolda her gün 1 transfer açıklama geleneği oluştu. Bugün luksa'nın kontrat uzatma haberi verildi. Yarın furkan , cuma'da domercant haberleri bekliyoruz resmi siteden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...