2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü şu anda pazarlıkta olduğun kulüp senin düşman kulübün ve anlaşamadığın durumda çıkıpta 'pazarlık ettik anlaşamadık' vs. gibi bir beyanda bulunduğu anda KAP 330 bin tl ceza keser sana.

Ancak KAP gidipte Juve'ye Alman takımına 'noluyor, konuştunuz mu?' diye sormaz, gazetede çıkanıda yalanlarsın olur biter. Olay budur.
Shaqiri,Podolski,Fabiano, bunlardamı düşman kulüplerdeki oyunculardı ayrıca Umut Bulut'u da yavaş yavaş bu listeye ekleyebiliriz.

Amrabat harika transfer olur öyle ya da böyle alınmalı ama önceden akp olayları daha güvenilirdi artık kalmadı eski güvenilirliği bence :( 1 saat önce bildir 1 saat sonra açıkla çok mu . Umarım denildiği gibi 25inde toplu imza töreni olur .

Ya bu Süleyman Hurma'ya ağıza alınmayacak kufurler ederım de burada olmaz.. Bu adam ve Demirören tanıdıgım en fanatik fenerbahçeli.. Fenerbahçe Amrabat'ı istese zerre zorluk çıkarmazlar, hatta olabılecek en ucuz fıyata kapatmaya çalışırlar.. Amrabat Kayseri'yi istemiyor işte halâ neyin derdinde anlamadım. Fenerbahçe bile bize bu kadar düşman degilken şunların yaptıkları gerçekten inanılmaz.

7 Milyon Euro mu ! Yok daha neler ya, pes artık!..

Buldukları parayıda böyle saçma sapan işlere harcıyorlar bol keseden. Fransa'da, İngiltere'de bu fiyata kat be kat üstün daha iyi meziyetleri olan elit uluslararası tecrübesi olan oyuncular getirebiliriz 24-26 yaş aralığında. Bence bu para Amrabat için çok çok fazla...

Oturmasınlarda biz FB değiliz ederinden kat kat fazla veremeyiz...

Shaqiri,Podolski,Fabiano, bunlardamı düşman kulüplerdeki oyunculardı ayrıca Umut Bulut'u da yavaş yavaş bu listeye ekleyebiliriz.

Kaan, sende neden böyle bir idrak zorluğu var anlamıyorum ki, var mı özel bir sebebi?

Bu sene bitmeyen transferler için KAP'a bildirim yapılmıyor, Umut transferini demek kesin bitmiş görmüşler ki bildirmişler zira Umut için ilk taksitinde yatırıldığını duydum.

Daha inatlaşmaya, kendince laf çarpıtmayı deneyeceksen sana forumun herhangi bir üyesinden ziyada 15 yaşındaki çocuk muamelesi yapılması lazım.

Kaan, sende neden böyle bir idrak zorluğu var anlamıyorum ki, var mı özel bir sebebi?

Bu sene bitmeyen transferler için KAP'a bildirim yapılmıyor, Umut transferini demek kesin bitmiş görmüşler ki bildirmişler zira Umut için ilk taksitinde yatırıldığını duydum.

Daha inatlaşmaya, kendince laf çarpıtmayı deneyeceksen sana forumun herhangi bir üyesinden ziyada 15 yaşındaki çocuk muamelesi yapılması lazım.
Ben laf çarpıtmıyorum yanlış anlamışsın beni.Ben sadece yönetimi eleştiriyorum olay bu.Yanlış anlaşıldıysa yazdıklarım özür dilerim.

Bir taraftarla bu kadar dalga geçilmez yeter rezil ettiiniz buı taraftarı iki senedir. Yine geyik muhabbeti olacak. Şimdi gider Amrabat'ı Fener aynı fiyata alır tam çıldırırım.

Alamayacaksan açıklamayacaksın o zaman madara etmeye hakkı yok bizi bu yönetimin.. Bu kayserispor'da Süleyman Hurma olduğu sürece orayla tüm ilişkilerimizi askıya aldık diye açıklama yapsın yönetim. Fenerbahçe'ye en iyi oyuncularını peşkeş çekip Galatasaray'la resmen dalga geçen bir adamın ayağına bu kadar gitmeyeceksin o zaman. Adam nasıl kıs kıs gülüyordur şimdi hay Allah'ım ya.

Bu yönetimi bende beğenmiyorum istifa etmesini istiyorum fakat amrabat olayının abartılmasını anlamıyorum. Alsak ne olur almasak ne olur bu adamı daha iyisi gelmezse o zaman eleştiri yaparız.

Bence Amrabat transferinde yönetim başka bir oyun oynuyor. Sonuçta bilindiği üzere FIFA kurallarına göre futbolcuya köle muamelesi yapmak yasak ve Amrabat bizim formamızı giymek için gözünü karartmış durumda. Bugünkü adım yani KAP bildirme olayı ilk adımdı. Şimdi Amrabat FIFA'ya gidecek ve Kayserispor'u şikayet edecek. Bu olayda karlı biz çıkacağız. Nasıl mı ? Şöyle, bu oyuncu ya free agent bir şekilde bize gelecek ya da Kayserispor ne koparırsam kardır mantığı ile sunduğumuz ücrette orta yolu bulmak için gayret edecek. Tabii ki benim yazdıklarım varsayım, ama böyle bir yol haritası izlendiğini düşünüyorum. Umarım bu defa yanıltmaz beni mevcut yönetim..

Kayserispor'un 1.1M Euro'ya alıp alacaklarını hibe etmesine karşın 15M Euro'ya satmak istediği Amrabat yarın avukatıyla FIFA'ya gidecek.".. Yönetimin ne suçu var anlayamadım ? Süleyman Hurma denen adamlıktan noksan şahsın ne kadar GS düşmanı ve bir o kadar da FB sempatızanı oldugunu bılıyoruz.

Ben laf çarpıtmıyorum yanlış anlamışsın beni.Ben sadece yönetimi eleştiriyorum olay bu.Yanlış anlaşıldıysa yazdıklarım özür dilerim.

Ozaman bende yanlış anlamışım kusura bakma.

Ancak akşamki açıklamayı okumuşsundur bak Amrabat için görüşmeler olumsuz sonuçlandı ve KAP'a bildirildi. Dolayısı ile yarın öbür gün Amrabat FİFA'ya gidecektir büyük ihtimalle ve burada bizim yaptığımız 7 mil. Avroluk teklif ve Kayseri'nin talep ettiği rakamı ortaya koyacaktır. Bu durumda Kayser bizden oyuncu ayartmak yaftası altında şikayet eder bizde kapı gibi yazılı teklifimizi yaptığımızı belirtip Amrabat'la bir ağızdan kontrat görüşmesi yapılmadığını belirtiriz, Kayseri'de şapa oturur kalır.

Başından beri plan buydu, Kayseri masaya oturur oturmaz bildirim yapılmasının amacıda buydu işte.

Bundan sonra olacakta Amrabat FİFA'ya başvurur; Kayserinin ödediği bonservis bedeli (1.1 milyon avro)+ 3 yıllık kontratı(3*1 mil. avro) ve Kayseri'nin olumsuz ve oyuncuyu zor durumda bırakan tavrı göz önüne alınarak bir bonservis bedeli belirler buda 4-6 milyon avro arasında olur.

Bu süreçte uzarsa Amrabat'a sözleşmesini tek taraflı fesih hakkı verir, geçici lisas çıkartır, dava sonuçlandığında bahsettiğim bonservis bedelinin ödenmesine hüküm verir.

Ozaman bende yanlış anlamışım kusura bakma.

Ancak akşamki açıklamayı okumuşsundur bak Amrabat için görüşmeler olumsuz sonuçlandı ve KAP'a bildirildi. Dolayısı ile yarın öbür gün Amrabat FİFA'ya gidecektir büyük ihtimalle ve burada bizim yaptığımız 7 mil. Avroluk teklif ve Kayseri'nin talep ettiği rakamı ortaya koyacaktır. Bu durumda Kayser bizden oyuncu ayartmak yaftası altında şikayet eder bizde kapı gibi yazılı teklifimizi yaptığımızı belirtip Amrabat'la bir ağızdan kontrat görüşmesi yapılmadığını belirtiriz, Kayseri'de şapa oturur kalır.

Başından beri plan buydu, Kayseri masaya oturur oturmaz bildirim yapılmasının amacıda buydu işte.

Bundan sonra olacakta Amrabat FİFA'ya başvurur; Kayserinin ödediği bonservis bedeli (1.1 milyon avro)+ 3 yıllık kontratı(3*1 mil. avro) ve Kayseri'nin olumsuz ve oyuncuyu zor durumda bırakan tavrı göz önüne alınarak bir bonservis bedeli belirler buda 4-6 milyon avro arasında olur.

Bu süreçte uzarsa Amrabat'a sözleşmesini tek taraflı fesih hakkı verir, geçici lisas çıkartır, dava sonuçlandığında bahsettiğim bonservis bedelinin ödenmesine hüküm verir.

bu yazdıkların gerçekten olabılır mı ?

Olmadığı çok iyi oldu. Biz FB değiliz değerinin kat be kat üstünde verecek ama iyi niyet gösterip ederininde çok üstünde teklif etmişiz öyle veya böyle kapandı bu konu bizim açımızdan.

bu yazdıkların gerçekten olabılır mı ?

Bosman Kanunları her zaman oyuncudan yana olmuştur şayet yıl içinde geciken bir kaç ödeme olduysa ve bu durumda oyuncuyu zorla yüksek bedel talep ederek tuttukları konusunda Amrabat şikayette bulunursa bu dediklerim olur.

Bunun örnekleri var. Tam olmasada Pandev'in İnter'e transferine buna benzer bir durumdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...