2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo ile transfer görüşmesi yapılmıyor mu veya her konuda anlaşıp almaktan vazgeçtiğimiz Olcay Şahan için niye görüşmeler başladı diye borsaya bildirmedik? Ben bunun mantıklı bir açıklaması olduğunu düşünmüyorun.Mesela Fener sabah bildiriyor öğlen imzalıyor.

Bende Amrabat için en fazla 3,5 - 4 Milyon eder derim, daha gelişimini tamamlamamış, tam olarak kendini ispat etmiş birisi değil çok para verilmesi taraftarı değilim.

Geçenlerde yavru FBTV olan Ntvspor'da, Galatasaray kanatlarını Faslı oyunculara emanet edecek şeklinde haber dinleyince pek ihtimal vermemiştim ama Fatih hocanın kankası Haluk Yürekli'nin onlarda olması haberin doğruluğunu kuvvetlendiriyor bende bunu kabullenemiyorum.

Ne Amrabat ne de Assaidi bizi büyük hedeflere taşıyacak oyuncular değiller, daha kendilerini tam olarak kanıtlamış değiller ve uluslararası tecrübeleri yok denecek kadar az, biz bu yıl Şampiyonlar Liginde oynayacaksak daha etkili, tecrübeli kanat oyuncularına ihtiyacımız var. Ayrıca ikisinin takım savunmasına katkılarıda sorgulanmalı, ben nereden bakarsam bakayım içime sinmiyor kanatları Faslılara emanet etme fikri, yaşları potansiyelleri ne olursa olsun...

Melo ile transfer görüşmesi yapılmıyor mu veya her konuda anlaşıp almaktan vazgeçtiğimiz Olcay Şahan için niye görüşmeler başladı diye borsaya bildirmedik? Ben bunun mantıklı bir açıklaması olduğunu düşünmüyorun.Mesela Fener sabah bildiriyor öğlen imzalıyor.

Çünkü şu anda pazarlıkta olduğun kulüp senin düşman kulübün ve anlaşamadığın durumda çıkıpta 'pazarlık ettik anlaşamadık' vs. gibi bir beyanda bulunduğu anda KAP 330 bin tl ceza keser sana.

Ancak KAP gidipte Juve'ye Alman takımına 'noluyor, konuştunuz mu?' diye sormaz, gazetede çıkanıda yalanlarsın olur biter. Olay budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...