2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fotomaç'a pek inanmam , yaptıkları habere göre araya Fenerbahçe girmiş tabi ne kadar doğruysa bilemiyorum.. Süleyman Hurma Galatasaray'a ''Amrabat'ı size 15 Milyon Euro'dan aşagı satmayız'' demiş. 15 Milyon Euroya Robben'i alırız ne saçmalıyor bu adam, cümle alem görüyor adam olmadığını, bu kadar terbiyesizlik olmaz !

Amrabat açıklamalarda bulunmuş ve baya yumuşamış önceden kayseriye dönmem futbolu bırakırım diyen adam şimdi profesyonel futbolcuyum büyük kulüpte oynamak istiyorum avukatım süleyman ile görüşüyor kayseriye dönmem zor demiş yani merak etmeyin yine döner kayseriye .

Amrabat,Galatasaray,Kayserispor... Bihter,Behlül,Adnan...

Ya arkadaş dünyada başka futbolcu mu yok nedir bu Amrabat aşkımız anlamadım gitti. Dokunduğu cisim altın mı oluyor nedir yani, ne saçma sapan işlere imza atıyoruz, teknik ekip ve yönetim olarak niye böyle abuk subuk bir politika izliyoruz böyle.. Çok mu zor bu olay ilk patladığında hemen bir açıklama yapıp, "Amrabat gündemimizden çıkmıştır, bundan sonra oyuncu ve kulübüyle herhangi bir görüşmemiz olmayacaktır." deyip kulüp duruşu ve büyüklüğü denen şeyi göstermek.. Şu adam belki gelse müthiş şeyler yapacak, belki de 10 gol 20 asist yapacak ama ben böyle bir stratejiyle hareket edilmesi karşısında kafamı yere eğmek durumundayım..

Ünal Başkan Galatasaray'ı ilk 10 takım arasına sokmak istiyor olabilir ona bir lafımız yok ama o ilk 10'daki takımlar böyle skandal transfer politikasıyla hareket etmiyor. Sen önce kendi tavrını koyacaksın arkadaş...

bence skandal ağır olmuş abdurrahim albayrak açıklamıştı fatih terim istiyor diye 7.5 milyon euro bile verdik terimin yokluğundan faydalandık yoksa 5ten fazla vermeyin demişti diye....büyük ihtimal hoca kimi isterse almak istiyorlar bu yüzden amrabat isteği

bence skandal ağır olmuş abdurrahim albayrak açıklamıştı fatih terim istiyor diye 7.5 milyon euro bile verdik terimin yokluğundan faydalandık yoksa 5ten fazla vermeyin demişti diye....büyük ihtimal hoca kimi isterse almak istiyorlar bu yüzden amrabat isteği

Güzel kardeşim bahsedilen rakamlar azımsanacak rakamlar değil dünyadaki transfer piyasasında. Bu Amrabat'ın hiç alternatifi yok mu, olmazsa olmaz mı bu adam. Büyük başkan 25 Haziran'da bombalar patlayacak dedi ama biz sayılı günler kala hala bir Amrabat bilinmezliğiyle boğuşuyoruz. FİFA falan deniliyor da, namus davası mı yaptık bu işi. Futbolda nasılsa gerçek hayatta da bu iş böyledir, birşeyi ne kadar istesen de eğer alamıyorsan kısmet değildir, üstüne ısrarla gitmenin bir anlamı yok. Farklı alternatifler düşünüp onlara yönelmek gerekir, en doğrusu ve yapılması gereken de budur...

Ne Amrabat'mış be kardeşim gören Messi'yi alıyoruz zannedecek. Fifa'ya gidecekmişiz de cart curt. Şampiyonlar ligine gidicez, peşinden koştuğumuz adam Amrabat. Avrupa'da sol açık kalmadı sanki.

Güzel kardeşim bahsedilen rakamlar azımsanacak rakamlar değil dünyadaki transfer piyasasında. Bu Amrabat'ın hiç alternatifi yok mu, olmazsa olmaz mı bu adam. Büyük başkan 25 Haziran'da bombalar patlayacak dedi ama biz sayılı günler kala hala bir Amrabat bilinmezliğiyle boğuşuyoruz. FİFA falan deniliyor da, namus davası mı yaptık bu işi. Futbolda nasılsa gerçek hayatta da bu iş böyledir, birşeyi ne kadar istesen de eğer alamıyorsan kısmet değildir, üstüne ısrarla gitmenin bir anlamı yok. Farklı alternatifler düşünüp onlara yönelmek gerekir, en doğrusu ve yapılması gereken de budur...
bende senin gibi düşünüyorum yerli olsa peşinden koş yabancı pazarı çok geniş gerçekten kriz vb faktörlerle birde ş.ligi faktörüyle amrabatın 3 katını alabiliriz...
keşke bastos alınsaydı amrabattan daha verimli olacağı kesindi bana göre

Bu ntvspor Fenerbahçe tv gibi. Lefter'i biz de tanımazsak da pek, sevdik sonuçta milli takımımızda oynamış Fenerbahçe'nin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu. Ama reklamlarda Türk Futbolunun gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu diye belgesel reklamı yapıyorlar hay yarabbim bu nasıl bir kendini beğenmişlik. Ölmüş adamı bile kullanıyorsunuz sırf Fenerli diye en büyük futbolcu oldu di mi?! En büyük takım fener en büyük başkan aziz en büyük oyuncu lefter en büyüklükten ölecekler sonunda..

Beni sinir eden Amrabat'ın satılmaması degıl, beni sinir eden Kayseri'nin Fener'e her kıyağı yapıp GS Amrabat'ı isteyince dalga geçmeye çalışması.. Yoksa tabi ki namus meselesi flan degil, dünyada birsürü sol açık da var..

Ntvspora göre Demba Ba ile anlaşmışız bence çok iyi transfer olur ama bir kaç yerde okuduğuma göre sakatlık problemi varmış.

Evet imza aşamasına gelmiş ama komple bir saglık testinden geçirilecekmiş.. Ayrıca taraftarlarda ''sakat olan adam 50 maç forma giyip 20 küsur gol atarmı'' düşüncesi hakim, ben de bu düşünceye katılıyorum, adam ingiltere gibi bir ligde 16 gol atmış bir adam.

bence yine adı hiç medya da yer almayan birilerine imza attırılacak
iki gün kaldı
bakalım başkan sözünü tutup 25 haziranda yüzümüzü güldürecek mi

Sanırım Demba Ba 3 yıl önce bir diz sakatlığı geçirmiş ve bir daha diz sakatlığı geçirirse futbolu bırakmak zorunda kalıcakmış bu yüzde zamanında West Ham başkanı kendisi için saatli bomba benzetmesini yapmış.Yani riskli durumu ama sürekli sakatlanan bir futbolcuda değil son 3 senede 150 ye yakın maça çıkmış.

Demba Ba öyle müzmin sakat bir arkadaş değil, Kaan'ın dediği bir kere çok ciddi diz sakatlığı geçirmiş. Onun ardından toparlanmış, son iki senede sakatlanmamış, çok ciddi bir performans ortaya koymuş.

Alabileceğimiz en iyi forvetlerden biridir Ba, bu ligi de halleder, ŞL'de de önemli iş yapar.

Emenike'nin kasıp kavurduğu ligte Demba Ba'dan bahsediyoruz yahu :)

Demba hem gol vuruşu, hem hızı, hem fiziği ile bu lig için ve ŞL'nde ilerde top tutmamız gereken maçlar için biçilmiş kaftandır.

Shabani Nonda'nın o diz sakatlıklarına, iki kere ayağını kırmış olmasına rağmen gelip 31-32 yaşına kadar oynadığı, son senesine kadarda aslanlar gibi oynadığı bir lig bizim ki varın siz düşünün Demba Ba'nın durumunu.

2 yıldır hiç bir sakatlık yaşamamış, Linderoth'un aksine Almanya gibi defans oyuncularının sert ve kuvvetli olduğu bir ligte ve İngiltere gibi tempolu ve mücadele seviyesi üst düzey bir ligde sorunsuz oynamış bir adamın sağlık testlerinden kalacağını ve futbol hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunu sanmıyorum şahsen.

Bu transfer risk taşiyor. Türkiye de kazma oyuncuların bollugunu düşünürsek tekrar dizden sakatlanması yüksek. Birde 11 milyon diyorlar. Gelir gelmez ama risk taşiyor. Assaidi yerine Arshavin alınmalı. İyide forvet alınırsa Arshavin senede 15-20 asist civari oynar.

Bu transfer risk taşiyor. Türkiye de kazma oyuncuların bollugunu düşünürsek tekrar dizden sakatlanması yüksek. Birde 11 milyon diyorlar. Gelir gelmez ama risk taşiyor. Assaidi yerine Arshavin alınmalı. İyide forvet alınırsa Arshavin senede 15-20 asist civari oynar.

işte bu adam o kazma oyunculara dayanabılecek fizikte, alabilecegimiz gündemimizde ki forvet içinde en yuksek fizik gücüne sahip, ingiltere gibi fiziğe dayalı bir ligde çok maç yapmış bir oyuncu.

Ozaman olimpiyatlardan güreşçi seçip Mehmet Yıldız gibi futbolcu yapalım.

Yahu şu anda hangi oyuncunun sakatlanma riski yok, bu adamın riskide okadar hatta bu fiziksel durumu ile daha bile düşük.

Neyse, nasılsa Benzama'yı alıp gelseler eleştirecek adam var, o yüzden çokta anlatmak yersiz böyle şeyleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...