2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sow = 8 gol
Necati Ateş = 13 gol

Bu sezonki istatistikleri bunlar.Yanlış anlaşılmasın Sow beğendiğim bir oyuncu ama bu sezon FB adına hayal kırıklığı yarattı.

Tekrar ediyorum Eboue- Dany- Amrabat yada Assaidi tam olarak 3 oyuncumuzu Afrika Kupasına yolcu ediyoruz, birde forvetimizi mi edelim?

Demba Ba da Adebayor'da bu kupaya gidecekler. Bu sene kritik bizim için önümüzdeki bu sene bir geçsin Afrika Kupası'da yazın oynanmaya başlasın ozaman sonuna kadar katılırım size zira fizik olarak üstün adamlar bunlar ama şu an için takımın yarısını 4 hafta kupaya yollayacak şekilde oluşturmak mantıklı değil.

Tekrar ediyorum Eboue- Dany- Amrabat yada Assaidi tam olarak 3 oyuncumuzu Afrika Kupasına yolcu ediyoruz, birde forvetimizi mi edelim?

Demba Ba da Adebayor'da bu kupaya gidecekler. Bu sene kritik bizim için önümüzdeki bu sene bir geçsin Afrika Kupası'da yazın oynanmaya başlasın ozaman sonuna kadar katılırım size zira fizik olarak üstün adamlar bunlar ama şu an için takımın yarısını 4 hafta kupaya yollayacak şekilde oluşturmak mantıklı değil.
Adebayor milli takımı bıraktı diye biliyorum ben.

Sow = 8 gol
Necati Ateş = 13 gol

Bu sezonki istatistikleri bunlar.Yanlış anlaşılmasın Sow beğendiğim bir oyuncu ama bu sezon FB adına hayal kırıklığı yarattı.

Hayal kırıklığı mı? Adam devre arasında geldi Kaan unuttun bence. Buna rağmen 8 gol attı , iyi katkı verdi bizim maçta sakatlanmasa dahada verirdi.

Ancak istatistik ile kıyaslama yaparsa Necati daha iyi transferdir tartışmasız, sahada 90 dakikanın geneline bakarsak Sow daha iyidir. Mühim olan bizim kadro stratejimiz.

Ben Demba Ba- Adebayor- N'Doye gibi adamlardan hangisi gelse sevinirim, Afrika Kupası bilmem ne diye eleştirmem ancak öncelikli olarak bu tehlikenin dışındaki alternatiflerimiz için çalışmamız gerektiğini düşünüyorum.

Afrika kupası bu senede mi var yahu?2 senede bir değil miydi?Pohh var ligin ortasında kupa düzenliyorlar:)

Başkan yine transferi erteledi ay sonu diyor şimdi de. Bir kere de sözünde dur be başkan. Yani hiç yapmayacağım de kafi. İnsanları beklentiye sokup sokup sonra Galatasaray'da transfer bitmez geyiklerine maruz bırakma..

Transferde tutuk bir görünümdeyiz. Fenerbahçe çok akıllıca tarnsfer yapıyor. Kuyt'ı nerdeyse bedavaya aldılar. Bekirlede uzattılar. Hasan ali'yi aldılar ve Mehmet Topalı hafta sonu açıklayacaklar. Defansda 3 Türk kalede Volkan var. Böylece 5 yabancı hakkını orta saha ve forvetten yana kullanabilecekler.

Volkan
Gökhan-Bekir-Yabancı-H.Ali
Kuyt-Topal-Alex-Christian(Yabancı)-Stoch
Sow.

Geri dörtlü Türklerden oluştuğu için Hucüm kısmı hep yabancılardan oluşacak Fenerin. İyi bir kadroları var. Bizimde özellikle forvet ve kenarlar fark yaratan oyuncular almalıyız.

Evet rakibimizin ki ligde bu yılda en önemli rakip yine onlar gözüküyor, yerli kadro isimler olarak yeterli gözükebilir ama saha da ben aynısı olacağı kanısında değilim H.Ali bence soru işareti orada oynamanın ağırlığını kaldırabilir mi göreceğiz, Gökhan 2 yıldır kayıp , Bekir deseniz son maçlarda parladı ve bunda Emre ve Yobo'nun paylarıda yadsınamaz ve bu yıl ikiside olmayacak her zaman hataya açık bir isim Bekir, yine büyük umutlarla gelen Serdar'ın halide ortada. Kayserispor'dan şaşalı olarak gelen M.Topuz, Serdar gibi isimler vasatı aşamadı bence defansları büyük sorun geçen yıl Volkan çok iyiydi yoksa defoları daha iyi ortaya çıkabilirdi.

Bizim mutlak suretle kanatlara hızlı ve etkili oyuncular almamız gerekiyor. Forvet de elit bir isim gerekiyor son vuruşları çok etkili bir isim lazım, pozisyona girme sıkıntımız yok ama girdiğimiz pozisyonları noktalamakta sıkıntı çekiyoruz. Kanatlar da yok desek yeridir...

Bu kadar analize gerek yok bence. Fener'in iyi bir teknik direktörü yok. İyi kadro kuracaklar ama yönetemeyecekler. Aykut Kocaman Türkiye'nin gelmiş geçmiş en overrated teknik adamı olabilir.

Bence onlar bizi analiz etsinler diyeceğim ama yönetimin yapacağı hamleler çok önemli.. Şu anda açıklara ve forvete bir de ön liberoya bir oyuncu(mümkünse Alper Potuk) almazsak önümüzdeki sezon işimiz zor. Trabzonspor'un ve Fenerbahçe'nin çok iyi kadrolar kuracağını düşünüyorum. Bjk de iman gücüyle asılacaktır. Bursaspor da geçen seneki çıkışını sürdürecektir. Bu beşli arasındaki sıralamayı küçük nüanslar belirleyecektir.

Kadromuzu geniş tutmazsak 3 kupayı aynı anda yürütmemiz zor. Ve ilk 11 imizin yaş ortalaması da biraz azaltılmalı. Kanatlara alınacak oyuncuların yaşları umarım 25'in altı olur. Amrabat ve Jaja bizim takımımıza farklılık ve renk katarlar. Assaidi de denenmesi gereken bir yetenek bence. Sercan Sararer Kerim Frei ve Gökhan Töre'den en az birini almak mükemmel bir iş olur.

Afededersinizde ya ben anlamıyorum yada futbol bakış açımız oldukça farklı.

Ben Hasan Ali Kaldırım'ı hayatta alıpta ilk 1'eme koymam. Sözde hücüma çokça katılan ama 3 sezonda 4 asisti olan golü olmayan bir oyuncu olarak, defansif yönlerindeki eksikliklerini söylememe gerek yok sanırım ?

Zigler gitmişken Hasan Ali- Caner- Özgür Çek üçlüsü ile sol beki halletmeyi düşünüyorlarsa biz o ve bir çok takım o kanattan çok ekmek yer zita bunların önünde Stoch'un olduğunu düşünürsek nasıl bir defansif zaafiyete düşüceklerini anlamak güç değil.

bazı italyan ve türk medyası galatasarayın robinhoyla ilgilendiğini yazıyor...galliani oyuncu kalmak istiyor ama 5 tane forvetimiz var ve di natale yi istiyoruz demiş...robinhoya eski bir santos başkanı türkiyeye gidersen çok başarılı olursun alexte avrupada başarısızdı ama orada kral formda kalmalısın demiş ve robinho da kendini göstermek için kiralık olarak bir ş.ligi takımına gitmek istiyormuş...galatasarayın kiralık olarak alabileceği ve milanın istediği 15 milyon euro yu da opsiyon olarak eklenebileceği yazılıyor ne kadar doğru bilemem...

Robinho büyük isim. Bonservisinde sorun yaşanacağını sanmıyorum ama, yıllık ücreti çok yüksektir ve takım içi dengeler adına bunu dikkate alıyorlardır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...