Bastos ve Hamit kanatlara süper olur ikside savunmaya yardıma gelen kanatlar olur.Bastos-Selçuk-Melo-Hamit-Demba Ba-Elmander 6 lısı ş.liginde müthiş iş yapar
Eylül olmadan bitsin diyoruz ya. Bu takımın geçen yıldan beri kanat oyuncularına ve sol bek'e ihtiyacı olduğu bilinirken ayarlamaların yapılmaması nedendir?
Bence ya Elmander oynar ya Umut iki tane aynı tip oyuncu aynı anda oynamaz...
Umut sağ açık oynayacak bence Hamit olmayınca o alındı.Bu arada paylaştığım hesabın daha önce yazdıklarına baktım pek güvenilir değil o yüzden sildim.
Bastos ve Hamit kanatlara süper olur ikside savunmaya yardıma gelen kanatlar olur.Bastos-Selçuk-Melo-Hamit-Demba Ba-Elmander 6 lısı ş.liginde müthiş iş yapar
İyi güzel diyorsunuzda ekonomik olarak, transfer dönemi gelmeden, oyuncuların satılıp satılmayacağı kulüpleri tarafından belirlenmeden basıp parayı almaya uygun mu değil mi? Mevcut ülke futbolunun bulunduğu kaotik durum, yıl içinde transferle uğraşmaya uygun mu, değil mi? ŞL'ne kalıp kalmayacağın belli değilken, Türkiye ligine ne kalitede nasıl oyuncular getirebilirsin, harcamanı ve bütçeni nasıl belirleyeceksin böyle bir durumda? Hoca rapor bile sunmamışken yönetim kafasına göre mi takılacak ayrıca?