2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bastos ve Hamit kanatlara süper olur ikside savunmaya yardıma gelen kanatlar olur.Bastos-Selçuk-Melo-Hamit-Demba Ba-Elmander 6 lısı ş.liginde müthiş iş yapar

Eylül olmadan bitsin diyoruz ya. Bu takımın geçen yıldan beri kanat oyuncularına ve sol bek'e ihtiyacı olduğu bilinirken ayarlamaların yapılmaması nedendir?

İyi güzel diyorsunuzda ekonomik olarak, transfer dönemi gelmeden, oyuncuların satılıp satılmayacağı kulüpleri tarafından belirlenmeden basıp parayı almaya uygun mu değil mi? Mevcut ülke futbolunun bulunduğu kaotik durum, yıl içinde transferle uğraşmaya uygun mu, değil mi? ŞL'ne kalıp kalmayacağın belli değilken, Türkiye ligine ne kalitede nasıl oyuncular getirebilirsin, harcamanı ve bütçeni nasıl belirleyeceksin böyle bir durumda? Hoca rapor bile sunmamışken yönetim kafasına göre mi takılacak ayrıca?

Umut sağ açık oynayacak bence Hamit olmayınca o alındı.Bu arada paylaştığım hesabın daha önce yazdıklarına baktım pek güvenilir değil o yüzden sildim.

Umut ile Hamit'in hiç alakalı olduğunu düşünmüyorum Kaan. Umut bariz şekilde Elmander'in yedeğine ve formsuz zamanlarında alternatifine alınmış bir oyuncu.

Eğer ileri üçlüden ikisi Umut ve Elmander olursa o ileri hatta akıcılık neredeyse 0'a iner. Çok ağır kalırız, hücüm presle kazanılan topların haricinde etkin olamayız.

Mümkünatı yok Umut sağ açık oynayamaz... İkinci takımı Trabzonspor olan biri olrak yıllarca seyrettim Umut'u top sürmede problemleri var o derece yani. Ama mücadelesiyle diğer forvet oyuncusuna fazla rahatlık sağlar ve defans oyuncularını da koşularıyla deli eder yıpratır. Bu sistemde 3 forvetin 3'ünün de topu çok iyi kullanması gerekir. Umut Elmander'in oynamadığı maçlarda alternatif olarak alıondı bence. Ligdeki Dany tercihlerinde Elmander kesildiğinde Umut oynayacaktır yabancı kontenjanı düşünülerek. Ben sağ kanada Hamit veya Gökhan Töre alınacaktır diye düşünüyorum. Kerim Frei de olabilir..

beyler sakin olun eminim güzel transferler yapılacak, başkan 25 demiştir ama olabılır 25-30 arası da bitebilir bu kadar dert etmeyin. Tamam ben de sabırsızım hemen yarın bütün transferler bıtsın ıstıyorum, yazın sıcağında bütün gün PC'nin başında her dakika spor sitelerine bakıp acaba transfer yaptık mı diye beklıyorum ama ne yapalım biraz sabrecegiz hepsi bu. Şampıyonlar ligine kanat ve forvet transferleri yapmadan gidecek degiliz heralde.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak açıklama yapmış...

"GALATASARAY'IN PARASINI SOKAĞA ATMAYIZ"

Albayrak, ''Ünal Aysal'ın başkanlığında, futbol komitesi ve Fatih Terim ile birlikte yarın transferlerle ilgili toplantı olacak. Transferde fazla acele etmek iyi olmaz. Çok uzun bir zamanımız var. Ay sonuna kadar belirlediğimiz, temasta olduğumuz futbolcuları açıklayacağız. Galatasaray'da hiçbir zaman transfer bitmez. Önümüzdeki ayın 6'sında kampa gideceğiz. Geçen sene kampta da transferler yaptık. Melo'yu, Eboue'yi ve birçok transferi kamp döneminde yapmıştık. Çalışmalarımız devam ediyor.''

"TARAFTARIN İÇİ RAHAT OLSUN"

Transfer konusunda dikkatli davrandıklarını belirten Albayrak, ''Transfer yapılacak oyuncunun şöhret olması önemli değil. Galatasaray forması için çimleri koparacak, kazıyacak, Fatih Terim'in isteği doğrultusunda futbolculara ihtiyacımız var. Onları bulduğumuz takdirde geri adım atmayız. Onun için fazla acelemiz yok. Galatasaray taraftarlarının içi rahat, ferah olsun. Biz bunun en iyisini yapacağız, en iyilerini Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda alacağız. Galatasaray'ın menfaatine, hocamızın sistemine uymadıktan sonra Galatasaray'ın parasını sokağa atacak değiliz'' dedi.

Bir gazetecinin dünya yıldızı bir oyuncunun Galatasaray'ın gündeminde olup olmadığı sorusuna Albayrak, ''Yerin kulağı vardır. Yarını bir bekleyelim'' diyerek yanıt verdi.

Terimin en çok istedigi oyunculardan biri Kerim Frei. Fulhamlı genç oyuncu milli takım olarak bizi seçmişti. İsviçre basınıda bu durumu çok eleştirdiler. Fulhamda bu sezon önemli maçlar oynadi ve gelecegın büyük yıldızlarından birisi olarak gösteriliyor. Terim uzun zamandir onu izliyor devre arasıda bazı çajişmalar yapıldı. Son olarakta fulham 1 milyon poundluk teklifimizi red etti. Terimin Frei çok istedigi ve araya birilerini sokmaya çalişıyor. Zemin oluşturulmaya çalışılınıyor. Büyük bir potansiyele sahip şimdi aldık aldık sonra zor. Bu arada Arshavin ciddi...

İyi güzel diyorsunuzda ekonomik olarak, transfer dönemi gelmeden, oyuncuların satılıp satılmayacağı kulüpleri tarafından belirlenmeden basıp parayı almaya uygun mu değil mi? Mevcut ülke futbolunun bulunduğu kaotik durum, yıl içinde transferle uğraşmaya uygun mu, değil mi? ŞL'ne kalıp kalmayacağın belli değilken, Türkiye ligine ne kalitede nasıl oyuncular getirebilirsin, harcamanı ve bütçeni nasıl belirleyeceksin böyle bir durumda? Hoca rapor bile sunmamışken yönetim kafasına göre mi takılacak ayrıca?

O zaman çok konuşmayacak çok değerli başkanımız ve yönetimimiz. Hangi gazeteyi alsam ya da hangi kanalı açsam Ünay Aysal konuşuyor(muş). Böyle olunca da taraftarı beklenti içine sokuyorsun. Doğal olarak eleştiri geliyor. Bu yüzden eleştirenleri yadırgama bence.

Assaidi 5 yıllığına, 4 Milyon Euro karşılığında Galatasaray'da! HEERENVEEN'E 4 MİLYON EURO, ASSAIDI'YE YILLIK 1 MİLYON 100 BİN EURO..
Assaidi, Galatasaray'dan ilk sezon için 1 milyon 100 euro para kazanacak, sonraki sezonlar bu rakam kademeli olarak değişecek. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu maç başına da 10 bin euro kazanacak.

KAYNAK : Radyo Spor

Kanatlarda,dikine giden,çalım kabiliyeti oldukça yüksek bir oyuncu. Bence iyi bir yatırım transferi olacak.

Özellikle son yıl performansı ile yükselişe geçen, etkili olmuş bir adam. Özelliklerinin hemen hepsi bizim aradığımız özellikler ancak bir tek fiziksel yeterliliği sorgulanabilir bunuda geliştireceğini düşünüyorum.

Ben izliyorum.Melo için 24 saat içinde karar vericeğiz dedi.Ümit verici gelişmeler dedi
Arena için Beşiktaş ile ortak kullanım söz konusu değil dedi.Fikret Orman'ın bu ısrarı camialari karşı karşıya getirebilir dedi.

Ünal Aysal: Şu anda 180 locamız var ve hepsi satıldı. Kombine satışımız da 40.000'e yaklaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...