2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uzun boylu-yakışıklı sarışın golcü-galatasaray sexi kulüp falan ne içti bu adam ya....sarışın golcü bendtner büyük ihtimal madem sarışın alıcaksın git toivonen-matavz-André Schürrle falan olsaydı bari hiç olmazsa formda bir dönemdeler

Kendiniz bir isim çıkarıp ona inanıyorsunuz arkadaşlar kim dedi Bendtner diye, durun bakalım, alınsın illa sallayacaksanız o zaman sallayın.

bizim başkan sarışın deyip sonra demba ba-yakubu-cisse(saçları sarı) falan getirmezse iyidir ....yada sözünü tutmak için yakubuyu saçını boyatıp getirmez inşallah...

Başkan AXE reklamını izleyip programa katılmış galiba.. Çok etkilenmiş reklamdaki futbolcu kızlardan :)

Taraftarı heyecanlandıracak sarışın, uzun boylu, güçlü forvet???

Doğru doğru. Ben bir ara Schalke de oynayan genelde sonradan giren bir danimarkalı vardı onunla karıştırdım :)

soren larsen miydi?? o bize hiç olmaz 30 yasında Aarhus da oynuyor 31 maçta 13 gol 4 asisti var....ve son 3 yılda 2 kez uyluk problemi-çapraz bağ yırtığı-ayak parmağı kırığı-stres kırığı varmış...adam sakatlık kralı gibi bişi olmuş...

Darlan Pabon Parma ile resmi sözleşme imzalamış, bence bize çok uygun bir oyuncuydu...

Amrabat gibi bir isme 7.5 Avro ödemeyi düşünenler bu oyuncu için aynı fedakarlığı yapmadılar...

Darlan Pabon Parma ile resmi sözleşme imzalamış, bence bize çok uygun bir oyuncuydu...

Amrabat gibi bir isme 7.5 Avro ödemeyi düşünenler bu oyuncu için aynı fedakarlığı yapmadılar...

Ben başta sizin gibi düşünsemde milli takımı ile 3 maçını izledim Pabon'un ve düşüncemden vaz geçtim. Zira ne fizik olarak, nede oyun içindeki etkinlik olarak bize uygun bir adam değil. Takım savunmasına yardımı yok denecek kadar, pozisyon icabı top almak için sadece rakip yarısahanın ortalarına geliyor, teknik özelliklerini pek sergiliyemedi.

Onun dışında şu vidyolardaki şutlardan hiç bir esame göremedim 3 maçta.

Fanatik bir Arsenal taraftarıyımdır Avrupa'da her zaman Arsenal diyen birisi olarak Bendtner tam bir dengesiz ne zaman ne yapacağı belli olmayan birisi boş kaleye gider kaçırır kaleciyle karşı karşıya kalır atamaz bize onun gibi bir oyuncu lazım değil bize kısaca saç baş yoldurur. Zaten geleceğini de düşünmüyorum çok kaliteli olsa Arsenal onu bırakmazdı bakalım kimi alacak bizimkiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...