2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar ligi olmasa çoktan transferi kapatmıştık.Hem genç ileriye yönelik,hemde ŞL tecrübesi olan oyuncularla ilgileniyoruz.
Arshavin'i geçen seno çok istedik ama şimdi ilgilenmiyoruz
Assaidi ile müzakaredeyiz dedi.
Alper içinde listemizde dedi.

Edit:.:

Hamit'i çok istiyoruz ancak onunda bizi istemesi lazım.Ücretinde indirme gitmesini bekliyoruz dedi.

Edit:

Hamit'te Melo kadar Galatasaray'a yakın.Real Madrid ile anlaştık.Hamit'in kararını bekliyoruz.

Edit:
Yabancı bir santrafor kadromuza dahil ediceğiz.Bu takıma uyacak,taraftarı heyecanlandıracak ve sistemide bozmayacak santraforu getirip takıma koyacağız.Transfer süresinin sonuna kadar en iyisini bulacağız.Yıldız santrafor gelecek.Taraftarımızda mutlu olacak.

Edit:Muslera'ya bazen az para verdiğimizi bile düşünüyorum.

EDİT.:

Ünal Aysal : "Avrupali santraforlara hayranim mesela Elmander gibi,onun gibi birini yanina koyarsak cok iyi olur"

Ünal Aysal: "Necati Ateş ara transfer döneminde yaptığımız en iyi transfer. Oyuna gelir gelmez gollerini attı."

Edit:
Sabri kulüpte kalıp kalmama konusunda karar vermeli dedi.

Ergin hoca için son ana kadar bekledik.Beşiktaş'tan vaz geçtikten sonra buyur gel dedik.Önemli konular bunlardı.Bitti görüşme.

Ünal Aysal: "Ergin Ataman değerli bir antrenör. Beşiktaş'a olan saygımızdan transferinde son güne kadar bekledik ve öyle karar verdik"

Beyler uzun boylu, yakışıklı, sarışın bir forvet dedi.Bendtner dışında uyan adam yok.Bize Ba tarzı adam lazım.Bendtner ne dersiniz yarar sağlar mı?

Bendtner'dan ne köty olur ne kasaba. Üstelik bizim oyun şablonunda Elmander'e benzeliği olan oyuncu Bendtner. Bize daha tıknaz olsada güclü,hızlı ve bitirici bir adam lazım.

Bendtner'dan ne köty olur ne kasaba. Üstelik bizim oyun şablonunda Elmander'e benzeliği olan oyuncu Bendtner. Bize daha tıknaz olsada güclü,hızlı ve bitirici bir adam lazım.

Elmander ile Bendtler'in neresi benziyor? Benim bildiğim Bendler nokta santrafor olarak oynayan. Çok ortalıkta görünmeyen ama yakaladığı affetmeyen bir oyuncu.
Burdan istediğim anlamı çıkmasın ama geçen sene bizde oynasaydı 20'den aşağı atmazdı. Bize daha hızlı bir forvet gerekli. Bu yüzden inşallah olmaz

Elmander ile Bendtler'in neresi benziyor? Benim bildiğim Bendler nokta santrafor olarak oynayan. Çok ortalıkta görünmeyen ama yakaladığı affetmeyen bir oyuncu.
Burdan istediğim anlamı çıkmasın ama geçen sene bizde oynasaydı 20'den aşağı atmazdı. Bize daha hızlı bir forvet gerekli. Bu yüzden inşallah olmaz

Tam aksine Bendtner'in en çok eleştirilen, hatta dalga geçilen özelliği pozisyon bitirmedeki yaşadığı sıkıntılardır. Mücadele eder, hava toplarına hakimdir, hatta iyi kötü bir tekniğe sahiptir ama gol konusu sıkıntılıdır. Arsenal'de gerekli şansı yakalamasına rağmen, bir türlü bu yönlerini geliştiremediği için, sonunda vazgeçildi ve satıldı. Euro 2012 performansı iyiydi, ancak bu bitiricilik anlamında bizi yanıltmasın. Tipleme olarak Elmander tarzı bir adamdır.

Bu arada Assaidi işi baya ısındı, bitmeye yakın sanırım. Birkaç kez izleme fırsatım oldu, bunun yanında herkes gibi videolarına falan da baktım. Gördüğüm kadarıyla yetenekli, adam geçme ve dikine oynama konusunda ciddi kabiliyetli bir adam. Skora etkisi de önemli düzeyde. Görülen sıkıntılar ise fiziki yetersizlik ve yer yer meydana çıkan bencillik duygusu. Alınacak fiyata göre başarı-başarısızlık değerlendirmesi değişir. Ancak ben ciddi bir etki yaratabileceğini düşünüyorum.

Bendtner cok iyi bir bitirici olsa wenger niye o yasta salsin onu ortaliga..
umut kadar son vurusu yok..

lisandro lopez tarzi bir adam gerek bize..

assaidi olursa cok iyi olur. zarate ismi dolasiyor ki cocuk kalmaz! :)

Valla sizin bildiğiniz bu olabilir de bu bildiklerinizi Bendtner dahil bilen başka biri olduğunu sanmıyorum.

Bendtner bildiğiniz bitiricilik konusunda alay konusu bir adam yahu :)

Assaidi'yi alsak bir kanatımız yine verimsiz kalacak.. Amrabat ve Assaidi dışında kanat oyuncusu gündeme gelmedi, Amrabat işi yattığına göre Assaidi muhtemelen transfer edilecek.. Acaba diğer kanat oyuncusu kim olacak ?

Bendtner yakaladığını affetmeyen bi oyuncu mu ? :D Umut'un bir başka versiyonu kesinlikle.Pres yapar koşar ama elmander 'den 1-2 gömlek altta

Başkanın açıklamalarından şunu anlıyoruz Assaidi alınmayacak. Uzun boylu sarışın güçlü bir forvet alınmayacak. Melo kalsaydı bari...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...