2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence boşverelim artık transferi stada sahip çıkalım iş artık akp-galatasaray savaşına döndü divan kritik karar verecek

Divan'ın kararı kritik değil, zira Divan Kurulu yönetimin elini rahatlatmak için toplanıyor .

Öte yandan GS'ın taşınmazları ile ilgili kararı verme yetkisi Divan Kurulunda değil, GS Genel Kurulu'ndadır. Divan tavsiye kararı verir ve tam olmasada Genel Kurul'ın bu konudaki fikri ile ilgili yol gösterir.

Divan'ın kararı kritik değil, zira Divan Kurulu yönetimin elini rahatlatmak için toplanıyor .

Öte yandan GS'ın taşınmazları ile ilgili kararı verme yetkisi Divan Kurulunda değil, GS Genel Kurulu'ndadır. Divan tavsiye kararı verir ve tam olmasada Genel Kurul'ın bu konudaki fikri ile ilgili yol gösterir.

Divan kurulu bence gözdağıdır eğer olumsuz karar çıkarsa hükümet daha rahat baskı yapabilecek olumsuz kararda zaten umutlarını kaybedecekler o yüzden kritik

Kap'a bildirmek zorundayız transfer olsada olmasada ben burda küçük düşürücü birşey olduğunu sanmıyorum açıkçası.
Melo tıpış tıpış gelecek İstanbul'a kimse ona 3 milyon euro vermez yılda.Hamit olursa çok çok iyi olur.Dzeko transferi pahalı olabilir 20-25 milyon bonservis bedeli diyorlar.P.Cisse yada Demba Ba benim beğendiğim forvetler ama Dzeko olursa çok üst düzey olur takım için.

iyi bir haber muslera olimpiyat kadrosunda olmayacakmış sadece 32 kişilik kadroda sakatlanan kaleci olursa diye alınmış kadro 18e düştüğünde çıkarılacakmış...Arevalo Rios, Luis Suarez, Edinson Cavani yi götüreceklermiş olimpiyata buda süper kupa da muslera kalemizde demek oluyor...

beşiktaş olcay şahanı almış 800 bin euro ya taksitli...biz istesek en az 2-3 milyondu ....bizimde artık bişeyler yapmamız gerekiyor...sercan saraer-assaidi-alper potuk-hamit-demba ba alalım artık yine transferler kampa yetişmeyecek gibi duruyor...rakiplerimiz bizden çok daha aktif transfer döneminde hem de bizim şov yapacağımızı açıkladığımız tarihte

http://twitter.com/HamitAltintop06
Ünal Aysal'ın benle ilgili açıklmalarından dolayı çok mutlu oldum.Galatasaray için gereken fedakarlığı yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın
demiş gerçek hesabı galiba .... daha önce de
Galatasaraylılar neden gelmedin diye sorup duruyor.. Bence siz bu soruyu Ali Dürüst'e sorun..
gibi açıklamalar var

Melo olmadı diye bir şey yok daha bugün Ali Gürsoy açıklama yaptı maç başı ücret konusunda pürüz varmış onu aşarlarsa imza atılacak dedi.

Ancak bu özellikle yabancı oyuncuların takıma ve taraftara ne kadar gönülden(!) bağlı olduğuna dair bize ders olur umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...