2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben Hamit'i beğenen birisi değilim,ama kadro derinliği açısından alınabilir,tabiki yıllık 4 milyon euro'ya değil,ben açıkçası kanatlara oyuncu alınacaksa bu alınacak oyuncuların ortalama 10 gol atabilecek kolay adam eksilten adam olmasından yanayım,Hamit'in adam eksiltme özelliği bana göre Sabri'den farksız,gol yönünden bakarsak 5 gol civarı atar belki,benim kanatlara alınacak oyuncuyla ilgili görüşüm,hızlı,kolay adam eksilten ve en azından 10 gol atabilecek oyuncu olmalı,örnek verecek olursak Stoch,Amrabat,Keita bu tarz.Benim görüşüm böyle…

Hamit'i kıymetli yapan şey Türk olması.. Muhtemelen o da bunun farkında..
Kadro derinliği açısından tabi ki iyi bir seçenek ama derinlik için 4 milyon Euro verilmez ki..
O parayı Kalou'ya versinler daha iyi..

yine eylüle kadar GS dse transfer bitmez diyerek kandırılırız sonra bitime 1 gün kala zaten kadromuz yeterli denir olur bi,ter bu kadar da pazarlığın boku çıkarılmamalı bence .

habertürkün haberine göre şimdi de sarışın golcümüz yarmolenko...bitse şu transfer de kurtulsak yada ters köşe yapılıp bi afrikalı ile anlaşsak...bıktım çileğinden de yakışıklısından da sarışınındanda...

Ne zamandan beri rakibe kaptırmamak için oyuncu transfer ediliyor? 20-30 yıl önceki futbolcu kaçırma günleri geldi de bizim mi haberimiz yok. Engin Baytarın verdiği katkının yarısını verebileceğine inansam o kadar paraya değer derdim yine ama Hamitin Türk futboluna verecek fazla bir şeyi yok. Almanyaya dönerse katkı yapar .İşin gerçeği tam Fenerbahçelik transfer bir de tuncayı alırlarsa yanına harika olur onlar adına bizim için

Hamit ile ilgili yazacağım tek şey, Koymuş olduğumuz kriterlerin dışına çıkmamak olur. Fiyat arttırılmasın demiyorum. 3 veriyorsan 3,250'ye çıkarsın maç başınalarda iyileştirme yaparsın. Ama sırf Fb'ye kaptırmamak için uçuk kaçık fiyatlara çıkılmasını istemiyorum. Öyle olursa yönetim sınıfta kalır gözümde.

Yönetim dese ekonomik kriterler gereği transferde mali durumları ince eleyip sık dokuyoruz (tabi en başında) kimse ses etmezde. 32 yaşındayım, 10 yaşındayken bile büyük futbolcu hayali kurmadım. Hep takıma uyumlu adam olsun derdine düştüm. Ama yönetim 25 Haziran'da toplu imza atacağız dedikten sonra bunları yiyip yutunca ve rahmetli Canaydın'ın yaptığı felaket açıklamanın bir benzerini yapınca artık umudu kestim. "necati ve sabri ile sözleşme yeniledik" diye transfer dönemini iyi geçiriyoruz zanneden bir başkana sahibiz. Tek isteğim Ünal Aysal sussun. Konuşmaması gereken her konuda konuştu konuşması gereken konularda konuşmadı.

Zaten ağzını tutup tarih vermeseydi bugün kimse böyle konuşuyor olmazdı. Ben kendi adıma o konuşmasına fazla takılmadan içim rahat bir şekilde bekliyorum. İnanıyorum ki gerekli transferler yapılacak.

Ts Burak için 7milyon euro artı sercan artı yüzde 25 pay istiyomuş yuh yani ver 5i hadi kalpleri kırılmasın bide sercanı ver yeter şu ilişkiler bozulmasın lafını anlamıyorum ya .

Aynen öyle.. 5+ Sercan olsun en fazla ki bu da ilişkiler bozulmasın diye.. Bir de %25 istiyorlar..
İlişkiler iyi iken çok faydalarını gördük sanki.. Adamlar geçen sene FB'ye her maçta ezildi, Aykut Kocaman'ın
klasik provakasyonu yüzünden bize karşı aslan kesildi, şimdi de ilişkiler bozulmasınmış..
Selçuk'u aldık bir şey olmadı, Burak'ı da alalım bitsin bu iş..
Ki biz karşıyakanın yaptığı gibi rakip oyuncusunu ayartıp, sözleşmesini feshettirip de almıyoruz..
5 milyon bonservisini de veriyoruz..

Nicklas Bendtner ile yakından ilgilenen Galatasaray'ın Senegalli golcü Dame N'Doye'u takibe aldığı Danimarka basınında konuşulmaya başladı. West Ham United ve QPR'nin de radarında olan Dame N'Doye için 7 milyon euroluk bir bonservis bedelinden söz ediliyor.

Nicklas Bendtner ile yakından ilgilenen Galatasaray'ın Senegalli golcü Dame N'Doye'u takibe aldığı Danimarka basınında konuşulmaya başladı. West Ham United ve QPR'nin de radarında olan Dame N'Doye için 7 milyon euroluk bir bonservis bedelinden söz ediliyor.

danimarka liginde 30 maç 18 gol 7 asist yapmış...uefa avrupa liginde 6 maçta 3 gol 1 asist yapmış kopenhag da oynuyor....

Sonraki satıştan payı vermek zorundayız diye biliyorum. Sözleşme çıkış maddesi 5milyon + %25 pay şeklinde olması lazım.

Öyle bir zorunluluk yok. Sadece sözleşmeyi kullanarak Burak'ı sorgusuz sualsiz pazarlıksız almak yolunu seçersek o durum geçerli.

Ancak biz zaten 5 milyon'un üstünde teklif yaparken, yada 5 milyon + Sercan derken o artı teklif edilen rakam yada oyuncu Burak'ın bonservisinin o kalan %25'i için verilen rakamlar oluyor.

Öyle bir zorunluluk yok. Sadece sözleşmeyi kullanarak Burak'ı sorgusuz sualsiz pazarlıksız almak yolunu seçersek o durum geçerli.

Ancak biz zaten 5 milyon'un üstünde teklif yaparken, yada 5 milyon + Sercan derken o artı teklif edilen rakam yada oyuncu Burak'ın bonservisinin o kalan %25'i için verilen rakamlar oluyor.

Tamam bende aynı şeyi söylüyorum. Sözleşme fesih kısmında o madde var. O da ona güvenerek öyle bir istekde bulunuyor. Ne de olsa kırmadan dökmeden bitireceğiz ya işi.

Tamam bende aynı şeyi söylüyorum. Sözleşme fesih kısmında o madde var. O da ona güvenerek öyle bir istekde bulunuyor. Ne de olsa kırmadan dökmeden bitireceğiz ya işi.

Tabi orası öyle. 5 Milyonu ver al ile olmuyor iş sadece.

Misal 7 milyon verelim 2 milyona o %25'ide almış olalım kabulümdür ancak birde üstüne Sercan falan abartı artık.

En güzel 4-5 milyon avro peşin para+ Sercan'ı verip bu işi bitirmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...