2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamit hayırlı olsun pabon ve serdar azizi de alsak süper olur özellikle pabonun videolarını izledim bence süper bir yetenek attığı gol sayısıda kanat oyuncusuna göre mükemmel....

Eee tamam sizin fiyat kıstasınız Adnan Polat yönetimi ise sorun yok fiyatlarda ciddi düşüş var. Ancak geçen yazın başında satışa çıkarılan kombine fiyatları ile bakarsanız kale arkaları dışında her yer aynı fiyatında durmakta.

Kale arkasındaki düşüşün sebebi öğrenci olsada olmasada herkesin bir şekilde öğrenci kombinesine sahip olması durumu var. 320 tl'ye öğrenci kombinesi satıldı geçen yıl. Bu yıl ise öğrenci indirimi kaldırılarak genel böyle bir fiyatlandırma yapıldı ki bence makul ve mantıklı bir strateji bu.

Kale arkasını 650'dende satsa gelirse trajik bir yükselme olmadığı gibi seyirci sayısında düşüş oluyor bu öncelikli istenmeyen durum zaten.

Ayrıca 40 bin satışın olacağına daha doğrusu bu rakama ulaşılmasına müsade edileceğini hiç sanmmıyorum zira özellikle derbi maçlarda kulüp bilet satmak isteyecektirki geçen yıl en kötü bjk ve fb maçlarının hasılatı 5 trilyon civarıydı. 35 bin civarı bir rakamda kombine satışı durdurulacaktır.

Sadece kale arkalarını kastetmedim. Doğu, batı üst tribünlerinde %30 civarında daha düşük olduğunu söylüyorum. Bence şampiyonluk sonrası daha iyi bir satış geliri elde edilebilirdi. Benim görüşüm bu. Bu arada bu 24bin yenileme sayısını nereden duydun. Geçen gün gazetede 5bin rakamı yazılmıştı. Gerçi yenileme döneminin bitmesine 1 hafta filan vardı daha. Ben kale arkası orta kata geçmek istiyordum ama bir anda hepsini kararttılar. Daha sonrasında stada gittim sormaya, tüm kombinelerin satışa çıkmadığını bir kısmını sonradan çıkaracaklarını söylediler. Kale arkası orta kat için %20 si anca satılmıştır dedi oradaki görevli. Bence özellikle bir gruba yer ayırdılar. Bilemiyorum tam olarak ne oldu o anda.

Sadece kale arkalarını kastetmedim. Doğu, batı üst tribünlerinde %30 civarında daha düşük olduğunu söylüyorum. Bence şampiyonluk sonrası daha iyi bir satış geliri elde edilebilirdi. Benim görüşüm bu. Bu arada bu 24bin yenileme sayısını nereden duydun. Geçen gün gazetede 5bin rakamı yazılmıştı. Gerçi yenileme döneminin bitmesine 1 hafta filan vardı daha. Ben kale arkası orta kata geçmek istiyordum ama bir anda hepsini kararttılar. Daha sonrasında stada gittim sormaya, tüm kombinelerin satışa çıkmadığını bir kısmını sonradan çıkaracaklarını söylediler. Kale arkası orta kat için %20 si anca satılmıştır dedi oradaki görevli. Bence özellikle bir gruba yer ayırdılar. Bilemiyorum tam olarak ne oldu o anda.

Geçen sene Doğu ve Batı tribünde çok büyük boşluklar oluyordu. En az satışı sağladığımız yerler oraları bunun haricinde haklısınız istense %15-20 daha pahalı satılabilirdi kombineler ama şu anda öncelik kemik bir tribün taraftarı yaratmak. O algı ve yapı oturduktan sonra kademeli artışlar olacaktır fiyatlarda.

Birde kombine aldırdığı adamdan bir kez para almış olmuyor kulüp artık, büyük küçük fark etmez her maç günü stattaki Store'un halini sizde biliyorsunuz dolayısı ile her hafta oraya çekeceği taraftar çok daha cazip bir gelir kapısı kulüp için.

Yenileme rakamını kombine sorumlusu söyledi twitter'da yenilemede %90 oranına ulaşılmış. Satışa sunulmayan yerlerle ilgili benim bilgim bunların 'kesin satış tahadütlü' şekilde rezerve edildiği yönünde. UltrAslan'ın bir kısmının Doğu'ya geçme isteği olduğu konuşuluyordu.

Şunuda belirtmek istiyorum bu yıl genel olarak GS taraftarının GS Store performansıda harikaydı. Hele ki şampiyonluk sonrasında içinde bulunduğumuz 2 haftalık periyotta inanılmaz ciro rakamlarına ulaşılmış durumdaki bu bizim için olmayan bir şey. Sanıyorum ki bu ön satışta elde edilen kombine geliri ve sadece 15 günlük ürün satışı bizim trnafere harcayacağımız parayı fazla fazla çıkarmıştır.

Damio çok zor. Bastos olabilir. Son haberlere göre biz Lyona Bastos için 8.5 teklif etmişiz. Lyon ise 12 milyon istiyor. 29 yaşındaki oyuncu için fazla miktar. Ayrıca Milliyet gazetesinden Nevzat Dindara göre Melo indirimi kabul etmemiş.

Bastos için 10 milyon euro bile az sol kanatı uçurur sol bek oynar savunmaya yardım eder.4-4-2 için tam istenen sol açık ayrıca melo da 29 yaşında artık yaşa takılmayalım.3 sene oynasın sonra gitmek isterse gider zaten altyapımız bundan sonra toparlanıp iyi adamlar çıkaracaktır..

iki kanat ve sağlam bir forvet yeter bu takıma
hamit+ambarat
ve yıldız bir forvet
tabi melo nun kaldığını yada yerine onun gibi birini alındığını düşünürsek

bastosu istiyorsa terimin kafasında eboue-hamit ve hakan-bastos vardır ve istedikleri gibi yer değiştiren hangisinin savunma hangisinin hücum yaptığı farketmeyen kanat organizasyonu var demektir ama bu hakan baltayla ne kadar mümkün göreceğiz...ayrıca melo-ve 1 tane kaliteli forvet alalım yeter bence stoperi yerliden kullanmalıyız hakkımızı

Belki komik gelecek ama ben Bastosu beğenmiyorum...Öyle gelirsede 2 lewel atlarız durumları olmaz bence.İyi sol ayağı ve bir kanat adamına göre defansif özelliği olması dışında çok extrası yok...

bence bastos alınma durumu varsa kaçırılmamalı 4-4-2 oynayan takımlar için bence alınacak en iyi kanat oyuncuları arasında çünkü eski mevkii sol bek olduğu için defansı zaten iyi hücumu da iyi ayağını çok etkili kullanıyor...şimdi bir bastos klibi izledim internette gs haberleri için yapılmış zaten beğeniyordum bu kliple daha da hoşuma gitti adam diğer kanatta da etkili sağda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...