2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi yapma Amrabat gerçekten geleceği olan umut vaadeden iyi bir isim ama 8 milyon dediğin gibi çok ama 5ten az da olmaz sanırım .

Sevgili Onur, Amrabat 25 yaşında sende hak verirsinki daha gelişimini tamamlamamış ve defolarıda olan bir isim. Hani 21-22 yaşlarında olur tamam ama 25 yaşında ve hiçbir uluslararası kulüp düzeyinde tecrübesi yok. Kaldıki 7.5 vermeyen Kayseri zihniyeti bu sefer 8-9 milyon euro olunca ancak inadı kırılmıştır.

Biz herkesi kazıklıyorlar diyorduk etmeyecek fiyata veriyorlar diyorduk ama alaında vereninde kabul edilebilir bir bahenesi vardı ; yerli oyuncu kıtlığı...

Biz üstüne üstlük yabancı kontenjanı için 7.5 milyon euro veya çok yüksek ihtimal üstünü veriyoruz, kimse kusura bakmasın ama bize bir yerleriyle gülerler bu oyuncu için bu kadar vermemize.

Avrupa'da neler var şampiyonlar ligi oynuyacağız, direkt gidiyoruz, şu yabancı tercihlerine bakın ya, resmen facia...

5 milyonun üzerindeki parayı Albayrak ödeyince biz Amrabat'a daha az mı ödemiş kabul ediliyoruz peki? Amrabat iyi ve beğendiğim bir oyuncu, ama öyle cebinden ekstra para verilecek bir yıldız da değil. O kadar paraları hakettiğini de düşünmüyorum. Amrabat'ı da tıpkı Dany gibi ilk izlediğim zamandan beri isteyen biri olarak, o paralara mutlaka daha iyi oyuncu bulunabileceği inancındayım. Belki o zaman Albayrak'ın parası da daha fazla önem kazanırdı.

Tabii, bu konuştuklarımız ortada dolaşan muhabbetlere göre, işin aslı tam olarak açıklansın, daha sağlıklı yorum yapabiliriz biz de.

Yahu maliyet hesabı denilen bir durum var ortada sen 4 milyona 31 yaşındaki Nene'yi alıp yıllık 3 milyon vermekte sakınca görmezsin maliyeti 16 milyon avrodur 3 yıl için.

Öbür tarafta Fatih Hoca'nın 8 aydır alınması için her türlü talimat verdiği Amrabat'ı 8 e alıp yıllık 1,5 milyondan 3 yıllık sözleşme yapmanın maliyeti 12,5 milyon avro olur ki öyle yada böyle 24-25 yaşındaki bir adamı 2-3 sene sonra her türlü satma ihtimalimiz var.

Öte yandan biraz müsade edinde Hamit'i, Burak'ı, Umut'u bu takıma tek telefonu ile kazandıran bir Fatih Terim'in ısrarla istediği bir oyuncu için bu kadar fedakarlık yapılsın, adamın okadarcık hatırı olsun.

Amrabat iyi oyuncu ama kazığı yemişiz bence.Bu adama 5 milyondan fazla vermek enayiliktir.Kayseri'nin yaptıklarından sonra hala nasıl onlarla masaya otururuz bunu da aklım almıyor.

Yahu maliyet hesabı denilen bir durum var ortada sen 4 milyona 31 yaşındaki Nene'yi alıp yıllık 3 milyon vermekte sakınca görmezsin maliyeti 16 milyon avrodur 3 yıl için.

Öbür tarafta Fatih Hoca'nın 8 aydır alınması için her türlü talimat verdiği Amrabat'ı 8 e alıp yıllık 1,5 milyondan 3 yıllık sözleşme yapmanın maliyeti 12,5 milyon avro olur ki öyle yada böyle 24-25 yaşındaki bir adamı 2-3 sene sonra her türlü satma ihtimalimiz var.

Öte yandan biraz müsade edinde Hamit'i, Burak'ı, Umut'u bu takıma tek telefonu ile kazandıran bir Fatih Terim'in ısrarla istediği bir oyuncu için bu kadar fedakarlık yapılsın, adamın okadarcık hatırı olsun.

Nene ile Amrabat'ı bir kere kıyaslamak doğru değil, o yüzden o para karşılaştırmalarını da doğru bulmuyorum.

Fedakarlığa gelince, Fatih Terim sanki Robinho falan tarzında bir isim istemiş gibi söylüyorsun. Açıkça söylemek gerekirse, bahsedilen değerler doğruysa, Fatih Terim de bu transferi onaylarak şaşırttı beni.

Umarım onun elinde yükselir ve Colin Kazım olmaktan çok oyununu ve takımı ileri taşır.

Kimse kusura bakmasın Amrabat o kadar para edecek bir oyuncu değil. 7.5m+ bonservisle Avrupa'dan özellikle Fransadan getirilebilecek bir araba dolusu adam var. Şaka gibi. İnanılır gibi değil.

Nene ile Amrabat'ı bir kere kıyaslamak doğru değil, o yüzden o para karşılaştırmalarını da doğru bulmuyorum.

Fedakarlığa gelince, Fatih Terim sanki Robinho falan tarzında bir isim istemiş gibi söylüyorsun. Açıkça söylemek gerekirse, bahsedilen değerler doğruysa, Fatih Terim de bu transferi onaylarak şaşırttı beni.

Umarım onun elinde yükselir ve Colin Kazım olmaktan çok oyununu ve takımı ileri taşır.

Yahu Fatih Terim oyuncu isterken sana bana mı danışacak, uA forumda anket falan mı açtıracak. Kendi taktik ve teknik düşüncesi içinde adam istekte bulunmuş bunu yerine getirmek içinde yönetim elinden geleni yapmış almış.

Fatih Terim'e 5 milyon üzerindeki rakamı kulübün ödemeyeceği söylendi Terim'de ozaman alın dedi bitti iş. Hocanın kendi uzmanlık alanı içindeki tercihlerine bukadar müdahil olma çabası çocuksu bir durum.

Vallaha Amrabat Stoch'tan iyi bir oyuncu. Stoch'a da buna yakın para verilmişti. Fenerbahçe Topuz'a bile buna yakjın para vermişti. Amrabat'ın değeri bundan aşağı değildir kimse kuusura bakmasın. Alınmasını çok istiyordum Hurma yüzünden nefret eder oldum. Ama ortak açıklamada sanki Hurma'ya sen yerini bil mesajı verilmiş..

Olayın Amrabat kısmında değilim Kayseri ile o koltuğa oturulmamalıydı. Tabi benim şahsi düşüncem.
Bu arada isterlerse 20M Euro'ya alsınsan ben kulübün kasasından çıkacak olan rakama bakarım. 5M bence uygun Türkiye şartlarında. Oyuncu olarak Gökhan zan ismi geçiyor. Hata olur gibime geliyor.

Vallaha Amrabat Stoch'tan iyi bir oyuncu. Stoch'a da buna yakın para verilmişti. Fenerbahçe Topuz'a bile buna yakjın para vermişti. Amrabat'ın değeri bundan aşağı değildir kimse kuusura bakmasın.

Şimdi Stoch F.Bahçeye geldiğinde 21 yaşındaydı şimdi 23 yaşında ve Chelsea gibi apoleti vardı hatta bizde taliptik ama FB aldı. Potansiyel olarak da piyasa olarakda Amrabat ile kıyaslamak haksızlık olur doğruya doğru. Her an Stoch için 10 Milyon Euro üstü pazar bulursunuz. Ama biz Amrabat için verdiğimiz parayı çıkarmayı bırakın o paranın altında ezileceğinden ciddi şüphelerim var.

Mehmet Topuz olayı ise kabul edilebilir yanı yerli oyuncu olması yoksa elbette o kadar etmezdi BJK araya girdi falan ama işte yerli oyuncu kıtlığı bu faiş fiyatın nedeniydi.

Biz Amrabat olayını feci şekilde abarttık ve olmayacak paralar verdik. Fatih TERİM bile en fazla 5 Milyon Euro derken ne demek 8 Milyon Euro + Oyuncu düşünmesi bile acı...

Şimdi bir araştırma yapsak bu 8 Milyon Euro karşılığında ne admalar gelir heleki Şampiyonlar Liginde oynayacaksın birde...

Şimdi Stoch F.Bahçeye geldiğinde 21 yaşındaydı şimdi 23 yaşında ve Chelsea gibi apoleti vardı hatta bizde taliptik ama FB aldı. Potansiyel olarak da piyasa olarakda Amrabat ile kıyaslamak haksızlık olur doğruya doğru. Her an Stoch için 10 Milyon Euro üstü pazar bulursunuz. Ama biz Amrabat için verdiğimiz parayı çıkarmayı bırakın o paranın altında ezileceğinden ciddi şüphelerim var.

Mehmet Topuz olayı ise kabul edilebilir yanı yerli oyuncu olması yoksa elbette o kadar etmezdi BJK araya girdi falan ama işte yerli oyuncu kıtlığı bu faiş fiyatın nedeniydi.

Biz Amrabat olayını feci şekilde abarttık ve olmayacak paralar verdik. Fatih TERİM bile en fazla 5 Milyon Euro derken ne demek 8 Milyon Euro + Oyuncu düşünmesi bile acı...

Şimdi bir araştırma yapsak bu 8 Milyon Euro karşılığında ne admalar gelir heleki Şampiyonlar Liginde oynayacaksın birde...

Amrabat'ın ben üstüne düşeni fazlasıyla yapacağını düşünüyorum. Ama aynı paraya hem Gökhan Töre hem Sercan Sararer alınabilir miydi o soru işareti..

Cnn canlı yayını:

Amrabat'ı nasıl bilirsiniz hocam?

Mesut BAKKAL: (Gülerek) Amrabat'ı iyi bilirim tek başına yenmişti beni Samsun'dayken. :)

herkes amrabatta bir olayı atlıyor amrabatın bizde oynamak için olan isteğini bu çok önemli bence geçen yıl sercanı bu yılda burak yılmazı avrupaya gideceklerken aldık aynı sorun olabilir bir oyuncu kafasında ispanya-italya hedefliyorken bir anda kendini süper ligde bulursa kendini toplaması uzun sürebilir bu yüzden amrabat bizi bizde onu istiyoruz ve bence faydalı olacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...