2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben açıkçası Sercan'ı izlemedim ama sanırım Milli Takım'da 1 maç oynayıp kendini gösterince kıymete binmiş gibi bir his edindim. Evet yerli olması avantaj ama Abdullah AVCI'nın ben buldum dediklerinden ve öylece şans verdiklerinden sanırım, Gökhan TÖRE ismi de geçiyor bizim için ama inanın bu oyuncuların Alman liginde kendilerini kanıtlamışlığı yokki, hiçbiri ne Serdar Tasçı gibi düzenli ilk 11 de oynaıp değerli olmuş isimler değil sadece potansiyel kaldıki 1 mill maç oynayıp bu kadar şişirilmesini anlamak güç...

abi ben baya maçını takip ettim gerçekten çok çok teknik hızlı bir oyuncu ve çok önemli bir potansiyel hayırlı olsun alan takıma .

Sanırım bu çilek transfer muhabbeti Melo'nun yerine gelecek yeni isim. Onun için sansasyonel bir transfer yapmak istiyorlar. Çünkü Melo taraftarın sevgilisi. Ancak dünya çapında bir transfer bu olayı kurtarır belki. Ama Melo takıma savaşçı ruhu getirmişti, takımı ve taraftarı yaptıklarıyla gaza getirebiliyordu. Her ne olursa olsun bonservisinin alınmasını istiyorum.

abi ben baya maçını takip ettim gerçekten çok çok teknik hızlı bir oyuncu ve çok önemli bir potansiyel hayırlı olsun alan takıma .

Teşekkürler Onur, bilgilendirmen için , artık kim alırsa hayırlı olsun...

Ben Melo'nun takımda kalacağına inanıyorum, gelecek çilek büyük ihtimal 10 numara özellikleri olan ve kanatlarda da oynayabilen birisi olacak gibi..

Sol beke bir türlü çare bulamayan G.Saray’da dün herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı.

G.Saray’da teknik direktör Fatih Terim’in savunmanın soluna adam arayışı içinde olduğunu bilen tecrübeli oyuncu Riera, dünkü taktik çalışmada bu mevkide yıldızlaşıp, teknik heyetin ağzını bir karış açık bıraktı.

UEFA Kupası’nın kazanıldığı dönemlerin yıldızları Hakan Ünsal ve Ergün Penbe’nin futbolu bırakmasının ardından sol beke bir türlü çare bulamayan G.Saray’da dün herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Geldiği ilk sene patlama yapan ancak daha sonra bir anda düşüşe geçen Hakan Balta’nın son 2 sezondur gösterdiği inişli-çıkışlı performans özellikle taraftarın tepkisini çekerken, en ihtiyaç duyulan anlarda sorumluluktan kaçan sol bek Çağlar Birinci de sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim’in bir türlü yüzünü güldürmeyi başaramamıştı.
ÜCRETİ HEP TARTIŞILDI

TRANSFER döneminde bu mevkiye mutlaka takviye yapmak isteyen Fatih hoca, dünkü antrenmanda bu kararından vazgeçme noktasına geldi.. Nedeni, sarı-kırmızılılardan geçtiğimiz yıl 2 milyon 700 bin Euro kazanmasına rağmen (Bu sezon 2.9 alacak, maç başı da 7 bin 500 Euro) beklentileri karşılayamayan Albert Riera’nın sürpriz çıkışıydı. Geçen sene uzun uğraşlar sonrası Yunan ekibi Olympiakos’tan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen İspanyol oyuncu, Nordin Amrabat’ın kadroya katılması ve genç yetenek Emre Çolak’ın başarılı futboluyla sol açıkta pabucun pahalı olduğunu anladı.

ŞU günlerde kimsenin gözünün yaşına bakmayan Terim’in kendisini hiç düşünmeden takımdan yollayabileceğinin de bilincinde olan Riera, dünkü antrenmanda adeta yıldızlaştı. Taktik çalışmada savunmanın solunda oynayan İspanyol Boğası hırsı ve performansıyla teknik heyetin ağzını bir karış açık bıraktı. Yaptığı ortalar, bindirmeler ve ters kademeleriyle alkış alan tecrübeli futbolcunun bu gidişle Hakan Balta’yı ‘taca atması’ bekleniyor.

Refik Arkan: Melo'nun kulübüyle bazı sıkıntılar var. Oyuncuyla hiç bir sıkıntı yok. Melo'nun menajerinin Juventus ile bir çözüm bulması gerekiyor. Önceliğimiz Melo ama sıkıntılar giderilemezse hızlı bir şekilde alternatiflere yöneleceğiz

Melo indirimi kabul etmiş buna rağmen bizimkiler hala almıyorsa yazıklar olsun.

Yahu 'Yazıklar olsun', 'Lanet olsun', 'Yerin dibine batsın', ' Olmaz olsun', vs bu lafları söylemek için nöbet mi tutuyorsunuz arkadaşlar.

Adamlar son 15 yılın en akıllı,en önemli transfer harekatını yapmışlar daha 5 gün geçmemiş, Melo biraz gecikti hemen 'Yazıklar olsun' ,

Bide bu yönetim saf saf taraftardan destek bekliyor, desteğimizin nereye kadar olduğu belli !

Yahu 'Yazıklar olsun', 'Lanet olsun', 'Yerin dibine batsın', ' Olmaz olsun', vs bu lafları söylemek için nöbet mi tutuyorsunuz arkadaşlar.

Adamlar son 15 yılın en akıllı,en önemli transfer harekatını yapmışlar daha 5 gün geçmemiş, Melo biraz gecikti hemen 'Yazıklar olsun' ,

Bide bu yönetim saf saf taraftardan destek bekliyor, desteğimizin nereye kadar olduğu belli !

Almazlarsa dedim.Transferde bu kadar para harcayan bir takımın geçen seneki en önemli futbolcusunu bonservis bedeli yüzünden kaçırması saçmalıktır.Selçuk-Melo gibi bir ikiliyi bir daha zor buluruz.Melo seviyesindeki başka bir orta saha oyuncusunu Türkiyeye getiremez kimse

Sol beke bir türlü çare bulamayan G.Saray’da dün herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı.

G.Saray’da teknik direktör Fatih Terim’in savunmanın soluna adam arayışı içinde olduğunu bilen tecrübeli oyuncu Riera, dünkü taktik çalışmada bu mevkide yıldızlaşıp, teknik heyetin ağzını bir karış açık bıraktı.

UEFA Kupası’nın kazanıldığı dönemlerin yıldızları Hakan Ünsal ve Ergün Penbe’nin futbolu bırakmasının ardından sol beke bir türlü çare bulamayan G.Saray’da dün herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Geldiği ilk sene patlama yapan ancak daha sonra bir anda düşüşe geçen Hakan Balta’nın son 2 sezondur gösterdiği inişli-çıkışlı performans özellikle taraftarın tepkisini çekerken, en ihtiyaç duyulan anlarda sorumluluktan kaçan sol bek Çağlar Birinci de sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim’in bir türlü yüzünü güldürmeyi başaramamıştı.
ÜCRETİ HEP TARTIŞILDI

TRANSFER döneminde bu mevkiye mutlaka takviye yapmak isteyen Fatih hoca, dünkü antrenmanda bu kararından vazgeçme noktasına geldi.. Nedeni, sarı-kırmızılılardan geçtiğimiz yıl 2 milyon 700 bin Euro kazanmasına rağmen (Bu sezon 2.9 alacak, maç başı da 7 bin 500 Euro) beklentileri karşılayamayan Albert Riera’nın sürpriz çıkışıydı. Geçen sene uzun uğraşlar sonrası Yunan ekibi Olympiakos’tan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen İspanyol oyuncu, Nordin Amrabat’ın kadroya katılması ve genç yetenek Emre Çolak’ın başarılı futboluyla sol açıkta pabucun pahalı olduğunu anladı.

ŞU günlerde kimsenin gözünün yaşına bakmayan Terim’in kendisini hiç düşünmeden takımdan yollayabileceğinin de bilincinde olan Riera, dünkü antrenmanda adeta yıldızlaştı. Taktik çalışmada savunmanın solunda oynayan İspanyol Boğası hırsı ve performansıyla teknik heyetin ağzını bir karış açık bıraktı. Yaptığı ortalar, bindirmeler ve ters kademeleriyle alkış alan tecrübeli futbolcunun bu gidişle Hakan Balta’yı ‘taca atması’ bekleniyor.

geçen sezon bir maçta riera bekte oynamıştı ve ciddi anlamda baltadan çok daha verimliydi(ya da benim izledigim maçların birinde denk gelmişti daha çok da oynamış olabilir)...lakin yabancı sınırlaması nedeniyle zor gibi balta'nın yerini alabilmesi...

riera geçen sezon 1 maç iyi oynadıysa sonraki 3 maç vasat oynamıştır hep.2 maç üstüste iyi oynadığını ben görmedim.o yüzden öyle önemli bir rol alması kolay değil.ama içeride oynayacağımız zayıf rakiplere karşı falan kontenjan sıkıntısı çekmeyeceğimiz maçlarda bekte oynayabilir.çünkü balta'ya göre hücum yönü doğal olarak daha iyi..

Önünde Amrabat oynayan bek ileri falan çıkamaz. Amrabat savunmaya dönme konsunda sıfır. O yüzden Riera'yı sol bekte denemeye gerek yok bile.

Almazlarsa dedim.Transferde bu kadar para harcayan bir takımın geçen seneki en önemli futbolcusunu bonservis bedeli yüzünden kaçırması saçmalıktır.Selçuk-Melo gibi bir ikiliyi bir daha zor buluruz.Melo seviyesindeki başka bir orta saha oyuncusunu Türkiyeye getiremez kimse

Öyle bir mantık olmaz Kaan. Okadar para harcayan takım demişsinde takımın şu yıl için kasasından kaç para çıktığını biliyormusun peki? En maliyetli Amrabat'in bonservisi 4 yılda ödenecek, Hamit'in ki 2 yılda, Dany'nin bonservisi bu yıl içinde 6 eşit taksitte ödenecek, Umut zaten bedava sayılır, bir tek Burak'ta peşin para yatırıldı onunda sebebi belli, bonservis yükünün altına girmek ile ödemek aynı şeyler değildir.

Melo konusundada Juve peşin ödeme istiyorsa, 29 yaşındaki bir adama göre yüksek ücret istiyorsa yada ödeme planı konusunda sorun çıkartıyorsa alamazlar,isteselerde olmaz bu iş. O yüzden biraz sakin yahu, biraz soluklanarak gidelim.

Melo'nun kalitesinde en az 3 adam sayarım sana tek seferde, önemli olan geçen yılki düzeni bozmamak yoksa o kalitede adam getirmek sorun değil.

amrabat'in savunma yonu o kadar da kotu degildir..

riera-sol bek olayina gelirsek | yabanci sinirlamasina takilir. zaten elde hakan balta varken hoca ondan vazgecmez..

Öyle bir mantık olmaz Kaan. Okadar para harcayan takım demişsinde takımın şu yıl için kasasından kaç para çıktığını biliyormusun peki? En maliyetli Amrabat'in bonservisi 4 yılda ödenecek, Hamit'in ki 2 yılda, Dany'nin bonservisi bu yıl içinde 6 eşit taksitte ödenecek, Umut zaten bedava sayılır, bir tek Burak'ta peşin para yatırıldı onunda sebebi belli, bonservis yükünün altına girmek ile ödemek aynı şeyler değildir.

Melo konusundada Juve peşin ödeme istiyorsa, 29 yaşındaki bir adama göre yüksek ücret istiyorsa yada ödeme planı konusunda sorun çıkartıyorsa alamazlar,isteselerde olmaz bu iş. O yüzden biraz sakin yahu, biraz soluklanarak gidelim.

Melo'nun kalitesinde en az 3 adam sayarım sana tek seferde, önemli olan geçen yılki düzeni bozmamak yoksa o kalitede adam getirmek sorun değil.

Melo kalitesinde veya ondan daha kaliteli adamları saymaya kalksan, bir elin parmağını geçme zaten abi. Biz de gidip onları alabilecek durumda mıyız?

Kaldı ki Melo dışında kim gelirse gelsin, ben Melo kadar verim alamayacağımıza inanıyorum.

Abicim bende Melo'yu sizin kadar seviyorum, takımda kalsın istiyorum ki bence çok kilit rolde bir oyuncu ancak olsunda ne olursa olsuncu değilim. Olsun ama bizim şartlarımıza uygun olsun bu transfer. Birde habire yönetime giydirme işini biraz askıya alalım, rahatsız olduğum durum bu.

Bu arada bundan 10 gün öncede dedim geçenlerde yine dedim Melo olmazsa Gargano ve Gökhan İnler aynı takımdaki iki alternatiftir ki gol sayısı anlamında aynı katkıyı alamasakta defansif ve hücum anlamında bize büyük katkı verecek adamlar. Hee dahamı ucuz olacak dersiniz ,yok ama daha uygun olur belki gerek yıllık ücret, gerek ödeme planı konusunda.

Son olarak diyorum Melo varken alternatif dahi aranmamasını düşünen biriyim, bence takımın olmazsa olmazıdır Melo ama biraz sakin olmakta fayda var.

bence melo transferi olumlu sonuçlanacak.çünkü;ne bizim melo gibi ikinci bir oyuncu bulma şansımız var ne de melo'yla juve'nin bizim gibi bir talip bulma şansı..onun yerini kim doldurabilir diye düşününce benim de aklıma ilk gökhan inler geliyor ama şu an transfer etmeye kalksan bonservisini 15 milyon eurodan aşağı alamazsın.bu yüzden melo transferini çok da uzatmadan bitireceğiz diye düşünüyorum.

Abicim bende Melo'yu sizin kadar seviyorum, takımda kalsın istiyorum ki bence çok kilit rolde bir oyuncu ancak olsunda ne olursa olsuncu değilim. Olsun ama bizim şartlarımıza uygun olsun bu transfer. Birde habire yönetime giydirme işini biraz askıya alalım, rahatsız olduğum durum bu.

Bu arada bundan 10 gün öncede dedim geçenlerde yine dedim Melo olmazsa Gargano ve Gökhan İnler aynı takımdaki iki alternatiftir ki gol sayısı anlamında aynı katkıyı alamasakta defansif ve hücum anlamında bize büyük katkı verecek adamlar. Hee dahamı ucuz olacak dersiniz ,yok ama daha uygun olur belki gerek yıllık ücret, gerek ödeme planı konusunda.

Son olarak diyorum Melo varken alternatif dahi aranmamasını düşünen biriyim, bence takımın olmazsa olmazıdır Melo ama biraz sakin olmakta fayda var.

Abi ben ''ne olursa olsun Melo olsun''culardanım. Yönetim çok güzel hamleler, işler yaptı. Ama benim transfer döneminin başından beri söylediğim bir şey vardı, Melo olmazsa ne yaparlarsa yapsınlar bir tarafımız eksik kalır, hele hele 4-4-2'ye devam edeceksek. Melo'yu olmazsa olmaz yapan bana göre bir çok sebep var;

1 - Bana göre Dünya'nın en iyi ön liberolarından biri. Ondan iyi kim var derseniz, işte Xabi Alonso, Yaya Toure.. falan.
2 - Bir ön liberoya göre defansif özelliklerinin yanında top tekniği ve yaratıcılığının son derece gelişkin olması. Zaten kariyerinin geçmiş dönemlerinde ofansif orta saha oynamışlığı var. Bizim sistemimizde geriden oyun kurmada, yön değiştirmede, Selçuk'un pek yapmadığı işlerden olan topla dribbling yapıp defansı yarmada, zamanlamalı atak kesmede.. çok önemli görevlerin altından kalkan isim.
3 - Selçuk ile son derece uyumlu bir ikili oluşturdu. Selçuk da Melo ile devam etmek isteyeceğini söyledi.
4 - Lider özelliklere sahip bir oyuncu. Gelmeden önce herkes senede 3-4 kırmızı kart görür havası yaratırken, bu adam tek kırmızı kart görmeden sezonu kapattı. En gerilimi yüksek maçta, son maçta tüm Fenerbahçeli oyuncular ve taraftarlar onun üzerine oynarken, o hırsını kaybetmeden sakin kalmayı başardı ve o maç özelinde belki de hiç bir topta ayağı titremeyen tek adam oldu.
5 - 4-4-2 oynuyoruz ve orta ikilideki iki ismin de hücumun içinde olması çok önemli. Alacağımız isim belki işin savunma tarafını bir şekilde kapatır, ancak melo gibi hücum katkısı alabileceğimiz bunu sadece gol bazında söylemiyorum, oyunu yönlendirme, yaratıcılık vs. hepsi dahil bir adamı bulma ihtimalimiz bana göre yok.
6 - Şampiyonluğun kare ası kim deseniz; Melo, Selçuk, Muslera, Elmander der herkes, bunların içinde en fark yaratan ikili olarak da Melo&Selçuk öne çıkar.
7 - Takımla, taraftarla, ülkeyle.. kaynaşması ve uyumu ortada..

Melo'yu ''ne olursa olsun alalım'' haline getiren özelliklerden bazıları bunlar. Bunlar daha da arttırılabilir. Durum böyleyken ne edilip, ne yapılıp Melo bir şekilde takımda tutulmalı. Yoksa net bir biçimde bir tarafımız eksik kalır.

Gargano, Gökhan, Diarra.. Bunlar iyi oyuncular, ancak Melo'dan aldığımız verimi alamayız ve hiç biri Melo kalibresinde oyuncular değil.

Melo tarzında oyuncu çok... Takımda kalsa mutlu oluruz ama altarnetifi çok, mesela;Angelo Palombo,Doğan'ın dediği gibi Gökhan İnler hem Türk statüsünde hem de kaliteli bir oyuncu.Bu sene pek takip edemedim için sormak istiyorum. Nigel De Jong bu sene ilk 11'de fazla görev aldı mı? O da çok kaliteli bir oyuncu... City gibi bir takımda yaya toure olsun hani ilk 11 değildir o yüzden düşünülebilir... Aslında en iyisi Nuri Şahin, kiralanılabilse ne iyi olur yabancı statüsüne yer açılır.. Zaten kalede yabancı oyuncumuz var. Geriye kalıyor 5 yabancı. Eboue'de oynar banko kaldı 4. Bakalım neler olacak ama sakin kalıp nokta transfer yapmamız şart. 1 transfer yapmalıyız o da ön-libero orta saha mevkisinde oynamalı...

melo olmayacak gibime gelse de bir yandan kulübün taraftardan büyük tepki alacagını da bildigini düşünüyorum...o yüzden bir şekilde bastırıyorlardır ama olmuyorsa olmuyordur yapacak birşey yok...

buarada berbatov sanki ufaktan bize dogru geliyor gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...