Toivonen iyi bir oyuncudur, yıldızdır ancak ben Suarez ve Nene'den daha iyi olduğunu düşünmüyorum.
Melo'nun gelmemesi ile ilgili söyliyeceğim tek şey; ne yaparsak yapalım bir tarafımız eksik kalır. Melo'dan iyisini getirme ihtimalimiz yok. Çünkü Melo'nun özelliklerinde bir defansif orta saha dünya üzerinde çok az sayıda, onu geçtim ondan iyisi diyebileceğimiz adamlar City'de, Real'de banko oynuyor. Kaldı ki onlar gelse Melo'nun verdiği verimi verebilirler mi, orası da soru işareti. Melo çok özel bir oyuncu. FM tabiriyle ''Deep Lying Playmaker'' diyebileceğiniz bir oyuncu. Bir ön liberoya ve defansif orta sahaya göre tekniği, topla ilişkisi, dribblingi, paslar çok iyi olan bir oyuncu. Zaten kariyerinin önceki bölümlerinde ofansif orta saha oynamışlığı da var. Bunun yanında çok koşmasa da müthiş bir hamle ve pozisyon bilgisi var. Öyle ''deli dana'' gibi koşup durmaktansa rakibi ve yapabileceklerini iyi sezip ona göre baskısını yapıyor.
Yaşı 29-30 olmuş olabilir, maliyeti yüksek gözükebilir ancak Melo cidden elzem bir adam. 10 sene aradan sonra adam akıllı bir ikili yakalamışız, bunu bozmamak lazım. Selçuk da Melo da kulüp tarihinin en iyi orta sahalarından. O yüzden bu işi fazla uzatmamak lazım, ''çilek'' için bu kadar uğraşacağımıza Melo'yu alıp, bu işi bitirelim.
Allah aşkına bu Suarez'i kaç maç izlediniz? Adam Belçika gibi kötü bir ligde ligi domine eden Anderlecht'in forveti 4 sezonda toplam 33 gol atmış. Lukaku bile 16-17 yaşları arasında 1 buçuk sezonda 33 gol atmıştı. Çilek dediğin adam gerçekten ya golcü olacak gol ortalaması yüksek olacak ya da Toivonen gibi 15 golü garanti olacak ve her sisteme uygun olacak..