2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha Melo'nun istrekleri de 4'e yakın. Ama Lass dünyanın hiçbir yerinde 5 alamayacağını biliyordur. En fazla 2.800 verir Galatasaray ona o da primlerle 3.300 olur. lass da bunu kabul eder. Kendini Kaka sanmasın. Ön libero bir oyuncu zaten kariyerie boyunca 2 gol atmış. Yani sadece defansif özellikleri olan bir oyuncu bu kadar para isteyemez istese bile kimse bu paralara çıkmaz. Melo taraftarın kahramanı olduğu halde 5 leri istese taraftar "hadi len" der. ;)

Vallaha Melo'nun istrekleri de 4'e yakın. Ama Lass dünyanın hiçbir yerinde 5 alamayacağını biliyordur. En fazla 2.800 verir Galatasaray ona o da primlerle 3.300 olur. lass da bunu kabul eder. Kendini Kaka sanmasın. Ön libero bir oyuncu zaten kariyerie boyunca 2 gol atmış. Yani sadece defansif özellikleri olan bir oyuncu bu kadar para isteyemez istese bile kimse bu paralara çıkmaz. Melo taraftarın kahramanı olduğu halde 5 leri istese taraftar "hadi len" der. ;)

Belki anlamak istemiyorsunuz ama ben bir defa daha yazayım,Galatasaraylı iki yönetici(Refik Arkan ve Semih Haznedaroğlu)Melo'nun kendisine önerdikleri rakamı kabul ettiğini söyledi.Sorun Jeventusta.

Melo'da anlaşılan sorun ne bizde ne de Juventus'ta, menajer işi baltalıyor gibi. Gözlemledi sanırım bizim paraları çuval çuval verdiğimizi, iyice ağzı sulanmış olacak :D

Eğer Melo olmaz ise acaba kim gelir, alterntifler kimdir acaba ? B planında kimler var ? Diarra olacağını sanmıyorum...

Diarra defansif özellikleri Melo'dan daha iyi hücum hattımızın zenginleştiğini düşünürsek Melo'dan bu sezon hücuma fazla katkı vermesini beklemeyecektik zaten. Diarra uygun bir seçim olur bence. Ayrıca Diarra 2 yaş daha genç Melo'dan 30'a kadar oynatılıp satılabilir. Bence bundan sonra transferlerimizi bu anlayışla yapmalıyız. Son alıcısı olduğumuz oyuncu istemiyorum şahsen. Amrabat ne yaptı resti çekti gideri yaptı geldi Galatasaray'a. 3 mil euro'dan vazgeçerek. Bu kolay bir şey değil arkadaşlar. 3mil euro bir Fas'lı oyuncu için 2 nesil sonraki torunlarını bile kurtaracak para. Melo hayatında kazanmadığı parayı bizden kazanmasına rağmen hala yumruğu masaya koyup menejerine Juventus'a ben Galatasaray'ı istiyorum arkadaş demiyorsa gelmesin. Seneye Amrabat'a bağırdığımın 10'da birine Melo'ya bağırmam. Gider Amrabat forması alırım bu sene aldığım Melo formasını da daha giymem bu kadar basit. Galatasaray Melo'nun kapısında yatmayacak arkadaş umarım Melo'dan vazgeçeriz. Diarra mevcut oyun yapımıza Melo'dan daha uygun. Geçen sene çok ihtiyacımız vardı Melo'ya evet. Ama Hamit'in gelmesiyle iyi bir kesici ki Umarım Diarra olur bizi bir seviye daha yukarı çıkarır.

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_

Now GS should show they want me and find an agreement with Juve.Cimbon!#forzagalatasaray
Expand

1m Felipe Melo Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_

Hi GS fans!I'm in Orlando with my family and I miss a lot all you!My love for you and for GS made me accept the offer made to me!!!

Aslan Melo :)

Sorun çıkmaz şu dakikadan sonra Melo transferinde.7-8 milyon civarı bir rakama bitebilir.Daha az bile olabilir.Juve'nin çok zorlayacağını sanmıyorum

Şimdi Galatasaray beni ne kadar istediğini göstermeli ve Juventus ile anlaşma yolları bulmalı!

Al sana Galatasaray sevdalısı Melo... Bir de Amrabat'ı düşünün. Yürüsün yoluna gitsin Melo daha cimbom yazmaktan aciz..

Sen gidip kulübünle konuşacaksın ben Galatasaray'a gitmek istiyorum bırakın beni diye Galatasaray'ın elini güçlendireceksin. Öyle gidin anlaşın demek yok...

Amrabat öderken oluyo da ;) Günümüzde bir oyuuncu ben bu takıma gideceğim diyorsa gider arkadaş bu kadar basit.

Bu arada Ümraniye'nin neresindensin ? :)

MEDYASPOR ÖZEL

Galatasaray'ın bu yaz yaptığı Amrabat ve Hamit transferlerini ilk olarak Medyaspor'dan öğrenmiştiniz. Bu transferi de yine ilk olarak bizden öğreneceksiniz.

Barcelona'nın 28 yaşındaki Brezilyalı sol bek oyuncusu Adriano Galatasaray'a çok yakın.

2010 yılında Sevilla'dan Barcelona'ya transfer edilen Adriano iki sezonda toplam 76 maça çıkmış ve 4 de gol atmıştı.

Harika olur eğer gerçekleşirse...

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_

Now GS should show they want me and find an agreement with Juve.Cimbon!#forzagalatasaray
Expand

1m Felipe Melo Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_

Hi GS fans!I'm in Orlando with my family and I miss a lot all you!My love for you and for GS made me accept the offer made to me!!!

Aslan Melo :)

şuna aslan melo diyerek ingilizce bilmedigini gösterdin genç kusura bakma da :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...