2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Barcelona'dan Thiago'yu kiralayabiliriz adam 3 senede toplam 15 maça çıkmış,Guardiola fazla şans vermiyor bariz ortada.Hem kendini geliştirir hem bize faydası olur. Afellay ismi çok geçti eğer gerçekleşirse 1 gömlek yükseliriz. Ön libero konusu iyice sıktı Melo ha geldi ha geliyor.. Al jermaine jones'u schalke'den işi bitir.Transfer konusunda takımın oturması için ağustosa kadar bitirmemiz şart aksi takdirde puan kayberek başlıyoruz lige hep. 1 puanın bile önemi var.Rakipler haliyle güçlendi.

Transfer konusunda takımın oturması için ağustosa kadar bitirmemiz şart aksi takdirde puan kayberek başlıyoruz lige hep. 1 puanın bile önemi var.Rakipler haliyle güçlendi.

FB evindeki ilk 6 maç seyircisiz mutlaka etkileneceklerdir. FB güçlendi sayabiliriz ama BJK-TS pek bizimle soluk soluğa gidemezler. TS hadi 26-27. haftalara kadar gelir belki ama BJK ilk 12-13 haftadan sonra ilk 5 içinde kalmak için savaşır. Ligi her türlü telafi edecek bir kadro yapısı var...

FB evindeki ilk 6 maç seyircisiz mutlaka etkileneceklerdir. FB güçlendi sayabiliriz ama BJK-TS pek bizimle soluk soluğa gidemezler. TS hadi 26-27. haftalara kadar gelir belki ama BJK ilk 12-13 haftadan sonra ilk 5 içinde kalmak için savaşır. Ligi her türlü telafi edecek bir kadro yapısı var...[/QUOTE

Fenerbahçe'ye ceza filan vermeyecekler geçen seneki Bursa maçını emsal gösterecekler ceza almayacaklar. Fenerbahçe'nin kendi adamları Fenerbahçe'ye ceza vermez. Olay sıcakken verdiler cezayı şimdi biraz soğudu ortam unutuldu bazı şeyler cezayı kaldıracaklar. Demirören yönetiminin stratejisi hep buydu bekleyin görelim..

Transfer konusunda takımın oturması için ağustosa kadar bitirmemiz şart aksi takdirde puan kayberek başlıyoruz lige hep. 1 puanın bile önemi var.Rakipler haliyle güçlendi.

Trabzonspor'un N'Doye transferinde pürüz varmış kulübü 6 milyon avro oyuncu yıllık 2 milyon avro istiyormuş Trabzon kulübe 3,5 oyuncuya 1,4 milyon teklif ediyormuş, aslında uzlaşılamayacak durum yok ancak hem kulüp hem oyuncu ile henüz anlaşamamış olmak bence anlaşma şansını düşürür.

Öte yandan bir stoper almışlar ki Servet Çetin yanında kral kabul edilir ; Sol Bamba. Bu stoper ve mevcut orta alan ile zaten hiç bir türlü bizle rekabete girmeleri, onu geçtim 26-27 hafta başa oynamaları pek mümkün değil :)

Fb konusunda da ben yorum yapmıyorum, çoğu kişinin aksine güçlendiklerini ve sağlıklı bir kadro kurduklarını düşünmüyorum, MTK maçında gördük büyük transferlerini. Şu kadrolar ile lige başlarsak 9 değil 12-15 puan arası bir farkla şampiyon oluruz.

Rakip olarak ben fenerbahçeyi,beşiktaşı kastetmedim. Şampiyonlar liginde oynayacağımızı kabul ederek şampiyonlar ligindeki olası rakiplerimizi göz önünde bulundurdum. Madrid,Barça,Manu zaten oturmuş takımlar, diğer takımlarda iyi takviyeler yaparak güçlendiler. Hani eğer çeyrek final olsun bu tür bir amacımız varsa Arsenal'dan aşağı kalır yanımız olmaması lazım. Herşey oyuncu değil tabiki ruh,mücadele ama diğer takımlarda fena değil misal Arsenal sağlam takviye yaptı bu yüzden 2 ciddi takviye şart. Ön libero +10 numara. Thiago'yu satın alalım demedim 1 seneliğine kiralayabiliriz bu sene. Olmaz bir durum değil, Afellay konusunda da büyük transfer olur ama nokta transfer olur.

Bu arada bir bilgi vereyim. Carlos Tevez bu sene takıma kiralık olarak katılabilir.

Melo ile Amrabat'ı kıyaslamak kadar saçma bir şey olamaz. Neymiş Amrabat fedakarlık yapmış!
Amrabat bu fedakarlığı yapmak zorunda çünkü kariyerinin en önemli dönemci sıçrama yapmak istiyor. Melo ise artık kariyer konusunda doyuma ulaşmış. Mutlu olabileceği ve para kazanabileceği bir yer istiyor. Bu yer de Galatasaray.
Arkadaşlar yazmış Melo gidip Juve'ye rest çekecekmiş. Yok ya:) Adam zaten Juve'de olmak istemediğini (Gs'de oynamak istediğini), Juve'de kendisini takımda düşünmdiğini açıklamış zaten. Yalanda atıp tutmayalım :)

Bu süreci Eboe sürecine benzetmek gerekli. Oyuncu ile anlaşılmış bonservisi makul seviyeye çekilmeye çalışılıyor. Bu süreç uzayabilir doğal olarak. Sonuç olarak iki tarafta mutlu olarak masadan kalkar.

Melo ile Amrabat'ı kıyaslamak kadar saçma bir şey olamaz. Neymiş Amrabat fedakarlık yapmış!
Amrabat bu fedakarlığı yapmak zorunda çünkü kariyerinin en önemli dönemci sıçrama yapmak istiyor. Melo ise artık kariyer konusunda doyuma ulaşmış. Mutlu olabileceği ve para kazanabileceği bir yer istiyor. Bu yer de Galatasaray.
Arkadaşlar yazmış Melo gidip Juve'ye rest çekecekmiş. Yok ya:) Adam zaten Juve'de olmak istemediğini (Gs'de oynamak istediğini), Juve'de kendisini takımda düşünmdiğini açıklamış zaten. Yalanda atıp tutmayalım :)

Bu süreci Eboe sürecine benzetmek gerekli. Oyuncu ile anlaşılmış bonservisi makul seviyeye çekilmeye çalışılıyor. Bu süreç uzayabilir doğal olarak. Sonuç olarak iki tarafta mutlu olarak masadan kalkar.

Asgari ücret kazanıyor zaten Melo haklısın.. Durumlarında çok büyük fark var evet. Biri Galatasaray'dan hayatında kazanmadığı parayı kazandı yeniden futbolcu olduğunu anladı kendini buldu taraftarın sevgilisi oldu bu takıma bence borcu var. Ama istediği paradan bir gram aşağı inmedi, diğeri ise Galatasarayla arasında hiçbir duygusal bağ oluşmamasına rağmen Kayseri'den aldığı paranın altında bir paraya 3 mil euro'da sırf Galatasaray'da oynamak için bırakarak Kulübüne rest çekti. Saçma olan sizin düşünceniz Melo iyidir o zaman parayı verelim. Melo da çıkıp ben elimden geleni yaptım sıra Galatasaray'da desin. Yok ya elinden gelen 3 milyon euro mu sen Zidane mısın?

Bu arada yanlış anlaşılmasın ben Melo düşmanı değilim. Geçen sezonun 3 forması da var bende 3'ü de Melo. Ama Melo bu transfer olayında menajerlerinin çok etkisinde kaldı hiç adım atmadı resmen. İçimden bir his menejerleriyle Juventus'un gizli anlaşmalar içerisinde olduğunu söylüyor. Bunlar zaten alacaklar Melo'yu şu fiyattan aşağı inmeyin bize de şu parayı verin dediler bence. Menejerlik şirketinin tam anlaşma var açıklaması arkasından Melo'nun da dün yazdıkları bence oyunun son halkasıydı. Ben Melo'dan ben Galatasaray'a gitmek istiyorum anlaştım sıra Juventus'ta anlayış bekliyorum demesini beklerdim. Sıra Galatasaray'da diyip Juventus'un elini güçlendirmesini değil...

Asgari ücret kazanıyor zaten Melo haklısın.. Durumlarında çok büyük fark var evet. Biri Galatasaray'dan hayatında kazanmadığı parayı kazandı yeniden futbolcu olduğunu anladı kendini buldu taraftarın sevgilisi oldu bu takıma bence borcu var. Ama istediği paradan bir gram aşağı inmedi, diğeri ise Galatasarayla arasında hiçbir duygusal bağ oluşmamasına rağmen Kayseri'den aldığı paranın altında bir paraya 3 mil euro'da sırf Galatasaray'da oynamak için bırakarak Kulübüne rest çekti. Saçma olan sizin düşünceniz Melo iyidir o zaman parayı verelim. Melo da çıkıp ben elimden geleni yaptım sıra Galatasaray'da desin. Yok ya elinden gelen 3 milyon euro mu sen Zidane mısın?

Bu arada yanlış anlaşılmasın ben Melo düşmanı değilim. Geçen sezonun 3 forması da var bende 3'ü de Melo. Ama Melo bu transfer olayında menajerlerinin çok etkisinde kaldı hiç adım atmadı resmen. İçimden bir his menejerleriyle Juventus'un gizli anlaşmalar içerisinde olduğunu söylüyor. Bunlar zaten alacaklar Melo'yu şu fiyattan aşağı inmeyin bize de şu parayı verin dediler bence. Menejerlik şirketinin tam anlaşma var açıklaması arkasından Melo'nun da dün yazdıkları bence oyunun son halkasıydı. Ben Melo'dan ben Galatasaray'a gitmek istiyorum anlaştım sıra Juventus'ta anlayış bekliyorum demesini beklerdim. Sıra Galatasaray'da diyip Juventus'un elini güçlendirmesini değil...
Arkadaşım sen benim yazdığımdan bunu mu çıkarttın?
Ben diyorum ki ne Amrabat'ı fiyat indirdi diye göklere çıkartırım ne de Melo'yu fiyat indirmedi diye eleştiririm. Bu iki oyuncuyu birbiriyle kıyaslamanın yanlışlığını söylüyorum.

Gelelim Melo olayına. Sen bu konuda çok bilgilisin anlaşılan. Baksana menajerden tut detaylara giriyorsun. Daha açıklayıcı anlatırmısın. Biz ne verdik Melo ne istedi? Nelerde diretti. Şu an ne kadara anlaşıldı?

Çilek arayacağız diye eldeki kivi den olmanın lüzumu yok. Galatasarayın artık forvete ihtiyacı yok defansada ihtiyacı yok. sadece meloya ihtiyacı var.
Artık yönetimin melo hamlesini de tamamlayıp gönül rahatlığı ile kenara çekilip dinlenmesi gerekir çünkü yapılacak tüm hamleleri ve en iyi hamleleri yaptılar.bir eksik ile o da tamamlanacak inşallah.

Onun dışın da alim olmaya bilginlik taslamaya gerek yok melo zaten ücretinde indirim yaptı yönetim ile anlaştı Yönetim melo ile görüşmüyor juventus yönetimi ile görüşüyor asılsız doğruluk payı olmayan şeyleri bir de gerçekmiş gibi yazıp paylaşmanın lüzumu yok

Arkadaşım sen benim yazdığımdan bunu mu çıkarttın?
Ben diyorum ki ne Amrabat'ı fiyat indirdi diye göklere çıkartırım ne de Melo'yu fiyat indirmedi diye eleştiririm. Bu iki oyuncuyu birbiriyle kıyaslamanın yanlışlığını söylüyorum.

Gelelim Melo olayına. Sen bu konuda çok bilgilisin anlaşılan. Baksana menajerden tut detaylara giriyorsun. Daha açıklayıcı anlatırmısın. Biz ne verdik Melo ne istedi? Nelerde diretti. Şu an ne kadara anlaşıldı?

Görüşmelerin içeriğini bilmiyiorum süreci takip ediyorum ve Melo'NUN SON AÇIKLAMASI CANIMI SIKTI. Kendi duygularımdan bahsediyorum celalleniyorsunuz. İlginçsiniz yani..Herkesin bir görüşğü var tahmini var sakinnnnn..

Görüşmelerin içeriğini bilmiyiorum süreci takip ediyorum ve Melo'NUN SON AÇIKLAMASI CANIMI SIKTI. Kendi duygularımdan bahsediyorum celalleniyorsunuz. İlginçsiniz yani..Herkesin bir görüşğü var tahmini var sakinnnnn..

Direk sana yazılan bir yazı olsa seni alıntılardım. Birkaç kişide daha bu yönde bir fikir oluştuğunu gördüm ve karıştırılmaması gerektiğini söyledim.
Melo kariyerini şekillendirmiş; Amrabat ise Galatasaray macerası sonucunda kariyerini şekillendirecek oyuncu. O yüzden bu ikisini karıştırmak hatalı.
Yoksa Melo'yu seversin, sevmezsin, istemessin, açıklamasını beğenmezsin beni ilgilendirmez.
Kendi adıma Nuri olayı çıktığında ben Nuri'yi Melo'ya tercih ederdim. Ben fikre değil yanlış karşılaştırmalara karşıyım.

Melo muhtemelen 3 milyon € aşağısında bir paraya imza atar , geçen seneki aldığı paranında yaklaşık 500 bin € fedakarlık yapmış olur.
Melo kalitesinde bir adam getirmeye kalksak yıllık en az 3 - 3.5 milyon € 'dan kapıyı açarlar zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...