2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melo bidonken kral oldu...geçen sezonki performansına eyvallah fakat önümüzde bir amrabat örnegi varken melo'nun transferi bariz bir şekilde kabak tadı verdi...

İngilizcem lise düzeyi her yazılanı anlayacak değilim ama orda Galatasarayın teklifini kabul ettim dediğini çıkaracak kadarda ingilizcem var.

galatasaray beni istedigini göstermeli ve juve ile anlaşma yolu bulmalı diyor...oldu paşam emredersin... başkan kulübün tabusunu da üstüne yapsın tam olsun!

melo transferi biran önce sonuçlansın istiyordum lakin artık sonuçlanmasın istiyorum...

galatasaray beni istedigini göstermeli ve juve ile anlaşma yolu bulmalı diyor...oldu paşam emredersin... başkan kulübün tabusunu da üstüne yapsın tam olsun!

melo transferi biran önce sonuçlansın istiyordum lakin artık sonuçlanmasın istiyorum...

Ben Galatasaray'a sevgimi gösterdim anlaştım şimdi Galatasaray beni sevdiğini gösterip Juve ile anlaşmalı demiş ne var bunda ?

Kaan artık futbolcular böyle transferlerde kulübüne baskı yapabiliyor. Çünkü Juventus da Melo'yu istemiyor. Olayı Uefa'ya taşırım dese bile haklıdır Melo.. ;)

Melo'nun ne suçu var anlamadım.. Adam koluna Aslan dövmesi yaptırdı, Galatasaray'a gitmek istedigini bilmeyen yok zaten, doğru söylemiş klüpler anlaşmalı artık bu noktadan sonra.. Ben Juve'nin de zorluk çıkaracagını sanmıyorum. Gözden çıkardıkları ve orta sahalarla doldurdukları takımlarında Melo'yu 7-8 e satmak onlar için gayet ekonomik olur ki zaten o paraya satmak Juve'yi batırmaz.

Bazı arkadaşlar olaya şu yönden bakabilmeli bizler gider forma alırız son paramızı kombineye yatırırız maça gideriz basketboldu voleyboldu ama 3 milyon euroya zor ikna olan adam yok Galatasaray sevgimden filan dedi mi beni hafakanlar basıyor. Melo bu transferde Amrabat'ın onda biri kadar aktif olsaydı bu iş çoktan biterdi..

MEDYASPOR ÖZEL

Galatasaray'ın bu yaz yaptığı Amrabat ve Hamit transferlerini ilk olarak Medyaspor'dan öğrenmiştiniz. Bu transferi de yine ilk olarak bizden öğreneceksiniz.

Barcelona'nın 28 yaşındaki Brezilyalı sol bek oyuncusu Adriano Galatasaray'a çok yakın.

2010 yılında Sevilla'dan Barcelona'ya transfer edilen Adriano iki sezonda toplam 76 maça çıkmış ve 4 de gol atmıştı.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harika bir transfer olur, eğer gelirse...

MEDYASPOR ÖZEL

Galatasaray'ın bu yaz yaptığı Amrabat ve Hamit transferlerini ilk olarak Medyaspor'dan öğrenmiştiniz. Bu transferi de yine ilk olarak bizden öğreneceksiniz.

Barcelona'nın 28 yaşındaki Brezilyalı sol bek oyuncusu Adriano Galatasaray'a çok yakın.

2010 yılında Sevilla'dan Barcelona'ya transfer edilen Adriano iki sezonda toplam 76 maça çıkmış ve 4 de gol atmıştı.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harika bir transfer olur, eğer gelirse...

iyi hoş da bu kadar yabancıyı ligde oynatmanın imkanı yok...demek ki baya baya şampiyonlar ligine yükleniyoruz...

Burak Yılmaz hayırlı olsun.. Birçok kişi Burak'ın o muhteşem sezondan sonra elde patlayacak görüşünde ama ben sanmıyorum, Burak böyle bir takımda 33 gol olmasa da bi 10-15 gol atacaktır en az.. Ki milli takımda da goller atmış, etkili bir forvet ve Selçuk gibi Umut gibi çok iyi anlastıgı arkadaslarıyla birlikte oynayacak.

En başta Fatih TERİM faktörü daha sonra saha içinde Selçuk faktörü düşünüldüğünde kaldığı yerden fazlasıyla devam edecektir. Kimse FB, BJK dönemleri ile kıyaslamasın, biz bambaşka bir camiayız ve Fatih TERİM çok önemli bir etken olacaktır, güven, özgüven, motive etme vs.

Elde patlama saftsataları eziklerin oluşturmaya çalıştığı yenilgi psikolojisidir. O yıllardaki Burak yok artık...

En başta Fatih TERİM faktörü daha sonra saha içinde Selçuk faktörü düşünüldüğünde kaldığı yerden fazlasıyla devam edecektir. Kimse FB, BJK dönemleri ile kıyaslamasın, biz bambaşka bir camiayız ve Fatih TERİM çok önemli bir etken olacaktır, güven, özgüven, motive etme vs.

Elde patlama saftsataları eziklerin oluşturmaya çalıştığı yenilgi psikolojisidir. O yıllardaki Burak yok artık...

Aynen Öyle !!

Elde patlaması için ne olması lazım ? Burak'ı bence 15 milyon avrodan aşağı elden çıkarırsak bir gün elimizde patlamış demektir benim gözümde.

Zira 5 milyon avroya alınmış, arkasına kardeşi Selçuk İnan'ı, milli takım kaptanı Hamit Altıntop'u, ligin en teknik ve hızlı oyuncusu Amrabat'ı koyduğumuz bir Burak Yılmaz'ın 5 milyon gibi artık sıradanlaşmaya başlayan bir rakamı bize aratması mümkün değildir.

Sırf ŞL'nde 3-4 maça çıkarsak ve ligte oynatmasak mevcut fiziksel özellikleri ve saha içi karakteri ile aldığımız rakama gözü kapalı satabileceğimiz bir adam Burak. TS'un satamaması Burak'ın bizi istemesinden ve vitrininin darlığı ile ilgili bir durum, bu bizi bağlamaz.

Allah sakatlık vermesin, rakip kaleye her vurduğu gol olsun inşallah :)

Amrabat Kayseride yıllık 400 bin kazanıyordu bizde normal şartlarda 1,7 kazanıcaktı baktı transfer olmuyor yıllık ücretini 1 milyona indirip geldi yine 600 binlik bir artışla transfer oldu.

Kaan yalnız yanlışın var Amrabat'ın Kayseri'den kazandığı primleri hariç yıllık 1,1 milyon avroydu. bunu bundan 3-4 ay önce Hurma kendisi söyledi.

Amrabat, bize gelirken Kayseri'deki kontratından biraz daha düşük bir paraya imza attı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...