Amrabat Kayseride yıllık 400 bin kazanıyordu bizde normal şartlarda 1,7 kazanıcaktı baktı transfer olmuyor yıllık ücretini 1 milyona indirip geldi yine 600 binlik bir artışla transfer oldu.
Evet ha 1 ha 1.8 dedi
Amrabat Kayseride yıllık 400 bin kazanıyordu bizde normal şartlarda 1,7 kazanıcaktı baktı transfer olmuyor yıllık ücretini 1 milyona indirip geldi yine 600 binlik bir artışla transfer oldu.
şuna aslan melo diyerek ingilizce bilmedigini gösterdin genç kusura bakma da
İngilizcem lise düzeyi her yazılanı anlayacak değilim ama orda Galatasarayın teklifini kabul ettim dediğini çıkaracak kadarda ingilizcem var.
galatasaray beni istedigini göstermeli ve juve ile anlaşma yolu bulmalı diyor...oldu paşam emredersin... başkan kulübün tabusunu da üstüne yapsın tam olsun!
melo transferi biran önce sonuçlansın istiyordum lakin artık sonuçlanmasın istiyorum...
Ben Galatasaray'a sevgimi gösterdim anlaştım şimdi Galatasaray beni sevdiğini gösterip Juve ile anlaşmalı demiş ne var bunda ?
Vallaha ben de Galatasaray'a sevgimi 3 milyon euro'ya gösteririm hem de sabah akşam gösteririm
MEDYASPOR ÖZEL
Galatasaray'ın bu yaz yaptığı Amrabat ve Hamit transferlerini ilk olarak Medyaspor'dan öğrenmiştiniz. Bu transferi de yine ilk olarak bizden öğreneceksiniz.
Barcelona'nın 28 yaşındaki Brezilyalı sol bek oyuncusu Adriano Galatasaray'a çok yakın.
2010 yılında Sevilla'dan Barcelona'ya transfer edilen Adriano iki sezonda toplam 76 maça çıkmış ve 4 de gol atmıştı.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Harika bir transfer olur, eğer gelirse...
GS tv son dakika olarak geçti Burak yarın sabah sağlık kontrolünden geçip takımla çalışacakmış .
En başta Fatih TERİM faktörü daha sonra saha içinde Selçuk faktörü düşünüldüğünde kaldığı yerden fazlasıyla devam edecektir. Kimse FB, BJK dönemleri ile kıyaslamasın, biz bambaşka bir camiayız ve Fatih TERİM çok önemli bir etken olacaktır, güven, özgüven, motive etme vs.
Elde patlama saftsataları eziklerin oluşturmaya çalıştığı yenilgi psikolojisidir. O yıllardaki Burak yok artık...