Assaidi gelecek bence.
Bu arada Nuri Şahin'i milli takımımızın önemli oyuncularında diyerek yayınlayan yönetimimizin Arda Turan'ı sadece eski futbolcumuz diye yalanlaması manidar geldi bana
Bu arada pek ihtimal vermesem de İnşallah Fenerbahçe Sneijder'i alır da bu sezon keyifli geçer. Bu haliyle sezon başlamadan ligi garantiledik bence. En azından bir heyecan katar Sneijder
İhtimali yok ama niye böyle bir şey istedinki rakibin böyle bir transfer yapmasını. Yoksa o da Kuyt'a umarım Fenerbahçe de oynamak isterim mi demiş
e normal tabi.geçen sezon çok kritik bir zamanda bırakıp gidince böyle oldu.zaten mantıksız olan AMK'nın böyle bir haber yapması..
Ben Türkiye Liginin kalitesinin artmasını istiyorum Avrupa'da başarı için içeride sert ve kaliteli maçlar şart. Sneijder komedisine gülmeme rağmen olursa bence lig daha zevkli hale gelir. Ha yine şampiyon oluruz o ayrı Benim gözümde Selçuk İnan Sneijder'den üstte futbolcudur. Selçuk Hollanda'lı İspanyol filan olsaydı şimdi paha biçilemiyordu bence..
muslera-eboue-ujfa-dany-melo-amrabat-elmander ( pino-baros-culio-riera )
bendtner-nene-gökhan töre...bu 3 isimden 2si takıma katılacak gibime geliyor...
Ben bu Gökhan Töre'de ne buluyolar anlamıyorum bence çok yetenekli değil hızlı o kadar.Sercan bu oyuncudan daha iyi bence
chelsea kulübü dahi birşeyler bulmuş ki adam chelsea altyapısında yetişti...
Vallaha iyi bir kadrosu olan Fenerbahçe'nin önünde şampiypn olmayı vasat bir kadrosu olan Fenerbahçe'nin önünde şampiypn olmaya tercih ederim Bir de şuna katılmıyorum rakibimiz güçlenmesin. Arkadaş güçsüz güçsüz nereye kadar ligin kalitesi bu seyirde devam etmesin bence Bjk de süper transferler yapsın Fenerbahçe de Trabzonspor da. İyilerin arasında en iyi olmak daha anlamlı bence. Kötülerin arasında iyi olmak bize bir şey katmaz. Tabii ki her branşta her düzeyde rakibiz yenmek istiyoruz ama rakibimizin güçsüz kalması demek bizim de gücümüzü arttırmamızı engeller. Rekabet olmayan yerde başarılar belli bir düzeyde kalır.
amk ilk 2 hafta eli yüzü düzgün haber yaptı fakat sonra habercilik kalitesini fanatik-fotomaç seviyesine çekti...dikkate almaya degmez
Bu arada pek ihtimal vermesem de İnşallah Fenerbahçe Sneijder'i alır da bu sezon keyifli geçer. Bu haliyle sezon başlamadan ligi garantiledik bence. En azından bir heyecan katar Sneijder