2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eldeki yabancıları gönderemedik daha, kimler gidecek belli değil ?

Riera gönderilebilir mi girder mi ?

Baros iyi bir alıcısı çıkar mı ?

Culio sol taraf için düşünülemez mi ?

Pino + Baros + Culio + Riera(?) gidecekmiş gibi gözüküyor...

Bu arada pek ihtimal vermesem de İnşallah Fenerbahçe Sneijder'i alır da bu sezon keyifli geçer. Bu haliyle sezon başlamadan ligi garantiledik bence. En azından bir heyecan katar Sneijder :)

muslera-eboue-ujfa-dany-melo-amrabat-elmander ( pino-baros-culio-riera )

bendtner-nene-gökhan töre...bu 3 isimden 2si takıma katılacak gibime geliyor...

İhtimali yok ama niye böyle bir şey istedinki rakibin böyle bir transfer yapmasını. Yoksa o da Kuyt'a umarım Fenerbahçe de oynamak isterim mi demiş :D

Ben Türkiye Liginin kalitesinin artmasını istiyorum Avrupa'da başarı için içeride sert ve kaliteli maçlar şart. Sneijder komedisine gülmeme rağmen olursa bence lig daha zevkli hale gelir. Ha yine şampiyon oluruz o ayrı :) Benim gözümde Selçuk İnan Sneijder'den üstte futbolcudur. Selçuk Hollanda'lı İspanyol filan olsaydı şimdi paha biçilemiyordu bence..

Ben Türkiye Liginin kalitesinin artmasını istiyorum Avrupa'da başarı için içeride sert ve kaliteli maçlar şart. Sneijder komedisine gülmeme rağmen olursa bence lig daha zevkli hale gelir. Ha yine şampiyon oluruz o ayrı :) Benim gözümde Selçuk İnan Sneijder'den üstte futbolcudur. Selçuk Hollanda'lı İspanyol filan olsaydı şimdi paha biçilemiyordu bence..

Oynadığı takımlar ve milliyeti de etkiliyor tabi bu durumları Sneijder sonuçta Avrupa'da bir adı var ama Selçuk bu sene kendini Şampiyonlar Ligi'nde tanıtırsa üst düzey takımlara gitme ihtimali çok yüksek. Bir de rakibimizin lig kalitesi yüselir diye iyi transfer yapmasını da istemem şahsen. :)

Vallaha iyi bir kadrosu olan Fenerbahçe'nin önünde şampiypn olmayı vasat bir kadrosu olan Fenerbahçe'nin önünde şampiypn olmaya tercih ederim:) Bir de şuna katılmıyorum rakibimiz güçlenmesin. Arkadaş güçsüz güçsüz nereye kadar ligin kalitesi bu seyirde devam etmesin bence Bjk de süper transferler yapsın Fenerbahçe de Trabzonspor da. İyilerin arasında en iyi olmak daha anlamlı bence. Kötülerin arasında iyi olmak bize bir şey katmaz. Tabii ki her branşta her düzeyde rakibiz yenmek istiyoruz ama rakibimizin güçsüz kalması bizim de gücümüzü arttırmamızı engeller. Rekabet olmayan yerde başarılar belli bir düzeyde kalır.

Vallaha iyi bir kadrosu olan Fenerbahçe'nin önünde şampiypn olmayı vasat bir kadrosu olan Fenerbahçe'nin önünde şampiypn olmaya tercih ederim:) Bir de şuna katılmıyorum rakibimiz güçlenmesin. Arkadaş güçsüz güçsüz nereye kadar ligin kalitesi bu seyirde devam etmesin bence Bjk de süper transferler yapsın Fenerbahçe de Trabzonspor da. İyilerin arasında en iyi olmak daha anlamlı bence. Kötülerin arasında iyi olmak bize bir şey katmaz. Tabii ki her branşta her düzeyde rakibiz yenmek istiyoruz ama rakibimizin güçsüz kalması demek bizim de gücümüzü arttırmamızı engeller. Rekabet olmayan yerde başarılar belli bir düzeyde kalır.

İyi kadrolu bir takımın önünde şampiyon olmak güzel tabii ama sonuçta istemem yani rakibin iyi transfer yapmasını. Şu da var her yıl biz şampiyon olacaksak sorun yok tabii :D

amk ilk 2 hafta eli yüzü düzgün haber yaptı fakat sonra habercilik kalitesini fanatik-fotomaç seviyesine çekti...dikkate almaya degmez :)

haberimizin arkasındayız demişler.yarın detayları açıklayacaklarmış.belki de bu transfer taraftarın nabzını yoklamak içindi.genel tepkiler olumsuz olunca vazgeçilmiş olabilir. tabi yalan da olabilir haber ama en azından şimdilik AMK'ya fotomaç muamalesi yapmaya gönlüm el vermiyor :)

Bu arada pek ihtimal vermesem de İnşallah Fenerbahçe Sneijder'i alır da bu sezon keyifli geçer. Bu haliyle sezon başlamadan ligi garantiledik bence. En azından bir heyecan katar Sneijder :)

Sneijder'i almaları için 25 milyon Euro gibi ciddi bir meblağ ödemeleri gerekirki boş işler bunlar, yorum aypmaya bile değmez, M.United alamadı FB gelir mi düşünmesi bile saçma bana göre, ezildiler bize karşı bu yıl transferde şimdi böyle kolpa haberlerle tatmin olmaya çalışıyorlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...