2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter'da çok ciddi kaynaklar Arda transferinin yalanlanmasını ''medyayı konudan uzak tutma'' amaçlı yapıldıgını, Arda'nın menejeri Ahmet Bulut'un transfer girişimini doğruladıgını soyluyor.. Arda'nın geri gelme sebeplerinin ise milli takımdan yakın arkadaşları Hamit,Selçuk,Burak gibi oyuncularla aynı takımda forma giymek bu ortama yeniden katılmak ve Sinem Kobal'ın evlenince İspanya'da degil İstanbulda bir yaşam sürmek istedigi.

Aman uzak dursun şu ortamdan gölge etmesin başka ihsan istemez. O değil miydi para için yabancı Türk çatışması çıkaran takımda? Yönetimin böyle bir tasarrufu olacağını sanmıyorum. Hele Fatih Hoca en kritik dönemde gemiyi terk eden adamı almayacaktır takıma..

Aman uzak dursun şu ortamdan gölge etmesin başka ihsan istemez. O değil miydi para için yabancı Türk çatışması çıkaran takımda? Yönetimin böyle bir tasarrufu olacağını sanmıyorum. Hele Fatih Hoca en kritik dönemde gemiyi terk eden adamı almayacaktır takıma..

Fatih hoca da onay vermiş, Ünal Aysal da sevinmiş bu işe...Ardan Madrid yönetimine iletmiş Galatasaray'a geri dönmek istedigini, onlar da kolaylık yapacaklarını söylemiş.. Ama Osman Altunterim'in '''kişisel tahmin''''ine göre Arda geri dönmeyecekmiş..

Fatih hoca da onay vermiş, Ünal Aysal da sevinmiş bu işe...Ardan Madrid yönetimine iletmiş Galatasaray'a geri dönmek istedigini, onlar da kolaylık yapacaklarını söylemiş.. Ama Osman Altunterim'in '''kişisel tahmin''''ine göre Arda geri dönmeyecekmiş..

Bence böyle bir durum söz konusu değil. Türkiye'nin en iyi sol açığı dedikleri bence Sercan Sararer'dir. Gökhan Töre de olabilir. Ama Arda uzak dursun. Bence balon haber. Arda gelmek istiyor olabilir ama biz düşünüyor muyuz sanmıyorum..

Bak burdada Arda meselesi.Bu çocuk sinir sistemimi alt üst ediyor.Küçücük yaşında kaptan yapıldı takımın bütün dengesini bozdu.

takımın lideri yapıldı takım yerlerde süründü.

Geçen sene son anda kaçtı gitti.Riera kazığı bize girdi.yeter ya.Galatasaray Ardayı almaz zaten.Fatih Terim şükür ki bu işleri iyi bilir.Yoksa takımda dengeler bozulur giderdi.En büyük Galatasaraylıyım deyipte az paraya daha kötü bir takımı seçen nasıl Galatasaray lı oluyor anlamıyorum.

Küstüm oynamıyorum tarzı takılan '' kaptan ! '' dönemleri artık geride kaldı. Fatih Hoca gibi nazı geçmeyen, dişini gösteren bir hoca ile çalışmak istemedi gitti İspanya'ya...

Kaldıki sürekli boyundan büyük laflar edip, daha sonra öyle demek istemedim şeklinde dönüşler yapıp ezilip büzülmektedir son dönemlerde...

evet o saçma sezonda takımda futbol oynamaya çalışan karakter koyan tek futbolcuydu dedigim gibi ben de seviyorum lakin şu durumda yedek dahi kalamayacak diyorum...yanılıyor muyum bu konuda??

Yahu Melik iyi hoş diyorsun da bizim 3 yabancımız Afrika Kupasına gidecek. Bunun cezası,sakatlığı,formsuzluğu,Kupa maçları,ŞL dönüşünde lig maçları olacak daha Culio 9. yabancı olarak takımda dursa dahi rahatlıkla 20nin üstünde maçta forma giyebilir duruma göre.

Şimdi gitmek istemeyen,karakter sahibi,yıllık masrafı 700 bin avro olan, üstelik takımıda,düzenide tanıyan bir adamı niye yollayalım ki. Dursun işte 3 farklı bölgeye alternatif bu adam üstelik SOL ayaklı bir oyuncu ki bu çok önemli bence.

Dediğim gibi Reira-Baros-Pino-Badtal-Serkan-Sercan dururken Culio en ama en son düşünülmesi gereken oyuncu.

Lig başlarken "şu yabancıları oynatacağız" diye bildirme zorunluluğumuz var mı? Yoksa basketboldaki gibi istediğimiz hafta istediğimiz 18'i seçebilecek miyiz?
Sene başında federasyona göndereceğimiz kadroda 8 yabancıdan fazla olamayacaksa 9. yabancı sıkıntı oluşturabilir.. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Arda bu kapıdan içeri girmesin bir daha Emre Abisini dinlesin Fenerbahçeye yakışır onun karakterinde bir oyuncu. Arda geçen sene bu takımda olsaydı şampiyon olamayacaktık biz bundan eminim. Eğer Arda bu kulübe geri dönerse bizi baltalamaktan başka bir iş yapamaz.

Çeyrek yüzyılın en iyi oyuncuları sıralaması yapılmış Bilyoner'de haberi olan var mı ? Alex yüzde 77 oy almış. Hagi hiç almamış heralde Hakan Şükür hiç almamış heralde. Ligtv de yaranacak ya Fenerlilere direkt haber yapmış Kimin daha fazla seyircisi var anketi yapıldığında farklı bir şekilde Gs çıktığında küçücük bir haber bile yapmamıştı Ligtv. Tiksiniyorum bu ligtv den kendilerini Fb'nin taraftarına şirin görünmeye adamışlar. Geçen sene şampiypn olduğumuzda Ligtv yayınını izleyenler suratlardaki mutsuzluğu ümitsizliği ve nefreti görmüşlerdir. Açık açık Fenerbahçe sempatizanlığı va Ligtv'de. Umarım bir gün Lig tv aboneliği listesini açıklarlar. Fenerbahçe olsaydı kesin açıklarlardı. Kesin bizim dekoder daha fazladır ligtv'de o yüzden açıklamıyorlar. Fenerliler yoksa bu kadar baskı yapamazdı. Biz de gerekli baskıyı uygulardık ligtv'ye. 100'de 77 Alex yuhhhhh..

Çeyrek yüzyılın en iyi oyuncuları sıralaması yapılmış Bilyoner'de haberi olan var mı ? Alex yüzde 77 oy almış. Hagi hiç almamış heralde Hakan Şükür hiç almamış heralde. Ligtv de yaranacak ya Fenerlilere direkt haber yapmış Kimin daha fazla seyircisi var anketi yapıldığında farklı bir şekilde Gs çıktığında küçücük bir haber bile yapmamıştı Ligtv. Tiksiniyorum bu ligtv den kendilerini Fb'nin taraftarına şirin görünmeye adamışlar. Geçen sene şampiypn olduğumuzda Ligtv yayınını izleyenler suratlardaki mutsuzluğu ümitsizliği ve nefreti görmüşlerdir. Açık açık Fenerbahçe sempatizanlığı va Ligtv'de. Umarım bir gün Lig tv aboneliği listesini açıklarlar. Fenerbahçe olsaydı kesin açıklarlardı. Kesin bizim dekoder daha fazladır ligtv'de o yüzden açıklamıyorlar. Fenerliler yoksa bu kadar baskı yapamazdı. Biz de gerekli baskıyı uygulardık ligtv'ye. 100'de 77 Alex yuhhhhh..

Fazla takmamak lazım Fener ve Fener medyası böyle şeylerle kendini avutsun ya Hagi ile Alexin kıyaslandığı bir toplumdan şüphe ederim ben Hagi lan bu. Hagi bizi Avrupa şampiyonu yaptı Alex ne yaptı? Onu da sormak lazım ben Alex ile Hagiyi kıyaslayanlara gülüyorum Alexin daha iyi olduğunu düşünenlere de acıyorum.

Lig başlarken "şu yabancıları oynatacağız" diye bildirme zorunluluğumuz var mı? Yoksa basketboldaki gibi istediğimiz hafta istediğimiz 18'i seçebilecek miyiz?
Sene başında federasyona göndereceğimiz kadroda 8 yabancıdan fazla olamayacaksa 9. yabancı sıkıntı oluşturabilir.. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Yok abi basketboldaki gibi sadece maç önesi 8 oyuncuyu bildireceksin değiştirebiliyorsun .

Sarı-Kırmızılılar'ın kadrosuna kattığı oyuncularla oluşan takıma 'pasta' benzetmesi yapan Başkan Ünal Aysal,
"Şimdi pastanın çileği" kaldı diyerek, dünya çapında bir yıldızın peşinde olduğunu ifade etmişti. O yıldız oyuncunun
İspanyol oyuncu Fernando Torres olduğu öğrenildi.

Yalçın Dümer

Sarı-Kırmızılılar'ın kadrosuna kattığı oyuncularla oluşan takıma 'pasta' benzetmesi yapan Başkan Ünal Aysal,
"Şimdi pastanın çileği" kaldı diyerek, dünya çapında bir yıldızın peşinde olduğunu ifade etmişti. O yıldız oyuncunun
İspanyol oyuncu Fernando Torres olduğu öğrenildi.

Yalçın Dümer

Yalçın Dümer de iyice sallamaya başladı arkadaş..

Endonezya Java Cup iptal edilmiş. Bence hayırlı oldu. O maçlarda 1 mil euro kazanacağımız yere İstanbul'da büyük takımlarla hazırlık maçı yapalım bence en az 3-4 mil euro kazanırız.

Hataları, günahları, eksiklikleri çok oldu Arda'nın, ama benim gözümde hala ''Galatasaray'ın evladıdır''.

Bugün değil ama bir gün geri dönsün, bu formayla futbolu bıraksın isterim.

Bugün değil ama bir gün geri dönsün, bu formayla futbolu bıraksın isterim.

İşte tam olarak bende böyle düşünüyorum Uğur. Arda'yı sevmiyorum artık şahsen, beni büyük hayal kırıklığına uğrattı, telafisi mümkün değil ancak ben istemiyorum diye Arda bu kulübe gelemeyecek değil zira doğru zamanda, doğru bir IQ seviyesi ile gelirse bu takıma çok yararı olur Arda'nın bunu biliyorum.

Doğru an geldiğinde Arda buyursun gelsin ama o an,şimdi değil, şimdi gelirse de maçlar başlayana kadar 1 ay var eleştirimi yapar, o forma ile Arenaya ilk çıktığı günde tam anlamı ile desteğimi veririm.

Ben Arda'yı hala seviyorum, kızsam da üzülsem de hala Arda deyince aklıma Hagi'nin frikiği sırasında arkadan gözüken o top toplayıcı çocuk, o ilk Boleslav maçı, ''Allah bana Fenerbahçe forması giymeyi nasip etmesin'' cümlesi geliyor. Çok hata yaptı, çok kırdı bu taraftarı.

Ama Melih Şabanoğlu'nun Arda söylentisi çıktıktan sonra yazdığı iki cümle var, bunları düşünmek lazım bence de. Tabi Arda'yı bu isimlerle karşılaştırmak, bu ayarda görmek değil yaptığımız sadece bir tespit. Arda'yla taraftarın arası bozulurken bunda tek suçlu Arda değil, bunu da görmek lazım. Arda da, taraftar da, medya da, yöneticiler de..

melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu
1. sadece şunu söyleyip dudaklarımı yeniden mühürleyeceğim. iyi ki gündüz kılıç, ve metin oktay dönemlerinde sanal alemler yokmuş.
2. eğer o dönemlerde böyle haberleşme ağları olsaydı, sanırım bugün hiçbir kahramanımız olmayacaktı gurur duyacağımız. susuyorum yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...