2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Arda'sı arkadaş ya takıma el freni isteniyor galiba..

Geçen yıl iyi ki takımdan ayrılmış. Biz de Emre Çolak gibi bir değer kazandık. Umarım kendisinin geleceği Arda gibi olmaz ve uzun yıllar hakkı ile giyer bu formayı..

Arda'ya gelecek olursak;

* Arda kimdir ?
Bir çorbacı açılışında şikeciler tarafından '' lan '' diye hitap edilen bir oyuncu. Üstelik Galatasaray Futbol Takımı faal kaptanı iken..

* Arda'nın idolü, manevi abisi kimdir ?
Emre Belözoğlu denen çirkef, ırkçı, inkarcı, sütübozuk bir adamdır..

* Arda kimdir ?
İmparatora verdiği karar için pişmanlık duygusu veren bir adamdır. Culio gönderildikten sonra Avrupa yeaa diye ağlayıp takımı, hocayı zor durumda bırakan bir adamdır..

* Arda kimdir ?
Üstünde Galatasaray arması olan bir formaya i.ne işi diyebilecek kadar rahat bir adamdır.

* Arda kimdir ?
Tam kurtulduk derken İspanya'da röportaj rekoru kıran bir futbolcudur. Röportajlarının yarısından fazlasında Galatasaray'a, taraftarına sallamaktadır. Geri kalan kısmında Türk halkı zaten futbol cahili vb. açıklamalar yapan bir adamdır.

Son olarak, çabuk unutuluyor herşey. Bu adam sevgili menajeri Ahmet Bulut'u yanına alıp bir cafede kameralar karşısında şov yapıp veda etmemiş midir ?

Hani Florya çocuğuydu, Florya'da basın açıklaması yapmak yasak mı ?

Pembe diziye döndürmeyin olayı, Arda Turan başlı başına bir karakter yoksunu adamdır. Olaya duygusal bakanlar da Arda'ya şiir yazsın, günlüklerini doldursun mümkünse..

Geçen yıl iyi ki takımdan ayrılmış. Biz de Emre Çolak gibi bir değer kazandık. Umarım kendisinin geleceği Arda gibi olmaz ve uzun yıllar hakkı ile giyer bu formayı..

Arda'ya gelecek olursak;

* Arda kimdir ?
Bir çorbacı açılışında şikeciler tarafından '' lan '' diye hitap edilen bir oyuncu. Üstelik Galatasaray Futbol Takımı faal kaptanı iken..

* Arda kimdir ?
İmparatora verdiği karar için pişmanlık duygusu veren bir adamdır. Culio gönderildikten sonra Avrupa yeaa diye ağlayıp takımı, hocayı zor durumda bırakan bir adamdır..

* Arda kimdir ?
Üstünde Galatasaray arması olan bir formaya i.ne işi diyebilecek kadar rahat bir adamdır.

* Arda kimdir ?
Tam kurtulduk derken İspanya'da röportaj rekoru kıran bir futbolcudur. Röportajlarının yarısından fazlasında Galatasaray'a, taraftarına sallamaktadır. Geri kalan kısmında Türk halkı zaten futbol cahili vb. açıklamalar yapan bir adamdır.

Son olarak, çabuk unutuluyor herşey. Bu adam sevgili menajeri Ahmet Bulut'u yanına alıp bir cafede kameralar karşısında şov yapıp veda etmemiş midir ?

Pembe diziye döndürmeyin olayı, Arda Turan başlı başına bir karakter yoksunu adamdır. Olaya duygusal bakanlar da Arda'ya şiir yazsın, günlüklerini doldursun mümkünse..

Sen böyle yazmışsın da hepsıne teker teker cevabım var ama uzatmak istemiyorum..Tek cümle ile şunu yazacagım: benim de anama bacıma tribünler küfür etse bende bu takımdan ayrılırım.. Arda'nın Galatasaray'ı çok sevdigine dair zerre kadar şüphem yok benim !

Arda'ya gelecek olursak;

* Arda kimdir ?

* Arda kimdir ?

* Arda kimdir ?

* Arda kimdir ?

'agzını yaya yaya röportaj verdigi sürece destek olmayacagım sonradan olma mid afro ispanyola!!' diye yazıp silmiştim polemik yaratmayayım diye ama eline saglık duygulara tercüman olmuşsun...

1 sezon önce satıp geri almak neyin kafasıdır yahu!!!

Arda bu takımı satmıştır açık ve net sezonun başlamasına 2 hafta kala gidicem diye ağlayan kendisiydi ve fatih hoca vedalaşmadı bile. Ayrıca oynadığı mevkide amrabat ve emre gibi gelişime açık yetenekli oyuncularımız var.

Çok zor durumda bıraktı bizi ama bir adamı sevgilisi için sinema kapattı ve o hafta kötü oynadı diye anasına avradına söversen adamda tabiki arkasına bakmadan gider .

arkadaşlar Arda dediğimiz adam en iyi türk oyuncudur bence,adam olmadığı milli takımın gol atması bile zor,milli maçları izleyen herkez bilir,ben Arda'yı severim,bazı arkadaşlar yok bizi sattı,kaçtı gitti diyorlar,Arda'nın karakterine,Galatasaray'lılığına laf atıyorlar,Galatasaray'ın kaptanına Ana avrat küfür eden adamlar çok karakterliler tabi,onlar büyük taraftar tabi,Arda'da karaktersiz tabi vaybe,ayıptır Galatasaray'ın kaptanlığını yapmış bir adama bunları söylemek,adamı futbolcu olarak beğenmesin ayrı mesele,ama adama çıkıp burda karaktersiz diyemezsin,herhalde bunu diyenlerde o trübünde küfür eden adamlarla aynıdır.Gelelim transferi konusuna oynadığı mevkiye yüksek bonservis verip benim şahsen çok beğendiğim Amrabat alınmışken ve Emre'de varken yüksek bir maliyet verip Arda'yı almak mantıksız olur,ama gelirsede hayır demem.

Arda açıklamalarında çok dogru konusmuş, Türkler herşeyi ''biz biliyoruz'' zannediyorlar.. Maçta ana avrat küfür eden kendi takımının taraftarlarına kırgın bu çocuk.. Aynı olay Burak'ta da yaşandı.. Daha düne kadar 33 gol atmış adama Trabzonlular ''kral'' derken ertesi gün gsye gidince ''adını bile anmayın hainin'' diyorlar.. Ne yani Galatasarayda oynayan veya trabzonda veya fenerde oynayan adam başka takıma gidemez mi ?? O zaman Tanju Çolak da hain, Sergen de hain ! Kaldı ki Arda'nın ne kadar koyu Gsli oldugunu hepımız bılıyoruz, avrupaya gitmek istemesi kadar dogal birşey olamaz sonuçta 23-24 yaşındaydı.. İnsanların terchilerini saygı göstermeyi ögrenin biraz ! ''transfer'' denen kavramı da namus meselesi yapmayın !

Galatasaray, canı isteyince gidilecek canı istenildiğinde dönülecek bir kulüp ise vay bizim halimize!..

Evet, Galatasaray tribünlerinin küçük bir bölümü de olsa değil Arda herhangi bir Galatasaray oyuncusuna yapmaması gereken davranışları sergiledi ama yaşanması hoş olmayan olayların ardından lig bitmiş, Terim Arda ile görüşmüş ve Arda´nın kalacağım sözü doğrultusunda planlar yapılmış ama...

Aile hukukunda eş hakkında boşanma davası açıp sonrasında vazgeçerseniz, ileride tekrar dava açarsanız önceki kusurları tekrar gündeme getirme hakkınız yoktur. Hani Arda Turan da aileden birisi ya, hatırlatayım.

Arda açıklamalarında çok dogru konusmuş, Türkler herşeyi ''biz biliyoruz'' zannediyorlar.. Maçta ana avrat küfür eden kendi takımının taraftarlarına kırgın bu çocuk.. Aynı olay Burak'ta da yaşandı.. Daha düne kadar 33 gol atmış adama Trabzonlular ''kral'' derken ertesi gün gsye gidince ''adını bile anmayın hainin'' diyorlar.. Ne yani Galatasarayda oynayan veya trabzonda veya fenerde oynayan adam başka takıma gidemez mi ?? O zaman Tanju Çolak da hain, Sergen de hain ! Kaldı ki Arda'nın ne kadar koyu Gsli oldugunu hepımız bılıyoruz, avrupaya gitmek istemesi kadar dogal birşey olamaz sonuçta 23-24 yaşındaydı.. İnsanların terchilerini saygı göstermeyi ögrenin biraz ! ''transfer'' denen kavramı da namus meselesi yapmayın !

Sarkozy: Türkler çabuk unutur!!! Bu adam bizi yüz üstü bıraktı. Gittikten sonra "o Külüp" diye hitap etti. Bırakın bu Polyannacı tavrı. Riera alelacele alındı sırf Arda Bey Athletico'ya gidecek diye bize 23 trilyona mal oldu bu farkında mısınız? 23 trilyon 35000 kombine demek.Arda takım içinde yabancılarla Türkler arasında para muhabbeti çatışması çıkardı. Neredeyse küme düşecektik. Çoğu maçta sakat olmamasına rağmen sakatım diye oynamadı. Gelmesin biz bir aileyiz bizi isteyenlerle birlikte güzeliz biz...

Allahtan Ardanın dönme gibi bir durumu yok , olamaz da. Herşeyi geçtim bugün Galatasaraya gelen ve kiminin bazı nedenlerden sıcak bakmadığı Nevriye,ergin ataman hatta daha öncesinden zafer kalaycıoğlu , şaziye gibi isimler bırakın ardanın yaptığı gibi olumsuz konuşmayı teşebbüs bile etmemişlerdir.

Arda çok konuştun. Burada yaptıklarını herkes yanlış yapara vurabilirsin.Vurulabilir. ama artık galatasarayla işin yokken üzerinde kırmızı lacivert forma varken Galatasarayı küçük düşürücü açıklamaların tamamen ihanettir. Rıdvan dilmen bile Galatasaraya iki saldırıyorsa ayıp olmasın diye bir kerede toparlar över. ama sende sürekli bir saldırı .Ne yaptı Galatasaray sana?

Son olarak eminim ki sen orada para alamıyorken falcao uçak tank parası alıyordur.(!) Yazık gerçekten yazık

Arda çok konuştu doğrudur.
Şahsi fikrim söylediklerinin çoğu ile aynı paralelde. Bunu onun söyleyebilmesi çoğu kişi aksine benim hoşuma giden bir olay. Sadece son söylediği Türkler futboldan çok anlamıyor lafının gerçekliğini her gün bu forumda, radyolarda, otbüste vs. vs görüyorum. Futbol, basketbol, voleybol hatta beyzbol, buz hokeyi herşeyi o kadar çok biliyoruz ki askında bu bizim çok bilgisiz olduğumuzun göstergesi diye düşünüyorum.
Geri dönüp dönmemesine gelince. Tamamen karşıyım. Arda özelinde değil genel olarak Türk oyuncuların gidip geri gelmesine uyuz oluyorum. Ulan gittin iyi de oynuyorsun ne işin var geri dönüyorsun.

Sarkozy: Türkler çabuk unutur!!! Bu adam bizi yüz üstü bıraktı. Gittikten sonra "o Külüp" diye hitap etti. Bırakın bu Polyannacı tavrı. Riera alelacele alındı sırf Arda Bey Athletico'ya gidecek diye bize 23 trilyona mal oldu bu farkında mısınız? 23 trilyon 35000 kombine demek.Arda takım içinde yabancılarla Türkler arasında para muhabbeti çatışması çıkardı. Neredeyse küme düşecektik. Çoğu maçta sakat olmamasına rağmen sakatım diye oynamadı. Gelmesin biz bir aileyiz bizi isteyenlerle birlikte güzeliz biz...

Ana bacı küfür edenler haklı , Arda haksız.. Geçiniz bu işleri, bu çocuğun kendini maça aşırı vermekten kalp rahatsızlıgı yaşayıp sahada yere yığıldığını biliriz..

O formaya o... rengi bu dediği görüntülerin olduğu video onu gözden düşürmek için yayımlandı ama birşeyi unuttular taraftarın çoğu öyle düşünüyordu. Pembe'yi somon rengi diye kakalamaya kalktılar. Gelelim gece gezmelerine. Metin Oktay maç günü sabaha kadar içip maça çıkmıştır. Ha bugün kü şartlar yoktu elbette ama o maçı nasıl geçirdiğini seyredenlerden dinledim. Maç başlıyor gol atıyor sakatım ayağına saha kenarına geliyor ve dinleniyor (Galatasaray on kişi saha da) beraberlik golünü yiyoruz yine giriyor sahaya bir gol daha atıyor. Saha kenarına çekiliyor ve aynı senaryo bir kez daha tekrarlanıyor. Adamın bir kez çekilen görüntüsü yirmi kez yayımlandı ve Arda her gece geziyor denildi. Bir seansın parasını ödeyip küçük bir salonu siz bile tutabilirsiniz. Bakırköy Avşar sinemasının 50 kişilik cep salonu var verirsin bir 500 lira bir seansı kapatırsın.

O formaya o... rengi bu dediği görüntülerin olduğu video onu gözden düşürmek için yayımlandı ama birşeyi unuttular taraftarın çoğu öyle düşünüyordu. Pembe'yi somon rengi diye kakalamaya kalktılar. Gelelim gece gezmelerine. Metin Oktay maç günü sabaha kadar içip maça çıkmıştır. Ha bugün kü şartlar yoktu elbette ama o maçı nasıl geçirdiğini seyredenlerden dinledim. Maç başlıyor gol atıyor sakatım ayağına saha kenarına geliyor ve dinleniyor (Galatasaray on kişi saha da) beraberlik golünü yiyoruz yine giriyor sahaya bir gol daha atıyor. Saha kenarına çekiliyor ve aynı senaryo bir kez daha tekrarlanıyor. Adamın bir kez çekilen görüntüsü yirmi kez yayımlandı ve Arda her gece geziyor denildi. Bir seansın parasını ödeyip küçük bir salonu siz bile tutabilirsiniz. Bakırköy Avşar sinemasının 50 kişilik cep salonu var verirsin bir 500 lira bir seansı kapatırsın.

Seyredenlerden dinlememişsiniz Hıncal Uluçdan dinlemeişsin onuda yanlış dinlemişsiniz kusura bakmayın.

Bir insana yapılacak en büyük haksızlık onu başkayı ile kıyaslamak, yerine koymak olur. Metin Oktay - Arda veya Hagi - X bir yabancı kıyası o oyunculara yapılacak en büyük haksızlık. Arda başlıbaşına bir karakter. Yanlışlarıyla doğrularıyla.
Benim ona kızmamamın tek sebebi kendi inandığını söylemekten çekinmemesi ve karşı tarafın yani bizlerinde onun kadar yanlışlarımızın olması.

Dönmek istemesi bence ne arkadaş gurubu ne de arma sevgisi, kesinlikle budur diyorum; İspanya'da bu yıl yürürlüğe giren yeni vergi kanununa göre, La Liga'da 500 bin euronun üzerinde kazanan futbolculardan yüzde 52 vergi alınıyor. Türkiye'deki gibi kazanamaz orada birde vergi eklendi, koşa koşa gelmek ister...

Dönmek istemesi bence ne arkadaş gurubu ne de arma sevgisi, kesinlikle budur diyorum; İspanya'da bu yıl yürürlüğe giren yeni vergi kanununa göre, La Liga'da 500 bin euronun üzerinde kazanan futbolculardan yüzde 52 vergi alınıyor. Türkiye'deki gibi kazanamaz orada birde vergi eklendi, koşa koşa gelmek ister...

Tek mantıklı neden bu olabilir.

Ben her şekilde Ardanın dönmesini istiyorum.Arda gibi bir oyuncuyu yerli rotasyonunda nerede bulabiliriz .Arda gelir 66 numaralı formayı giyer kaptanlığı halan unutursa benim için Galatasarayımın kapısı Ardaya sonuna kadar açıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...