2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda karaktersizi bu takımdan içeri bir daha girmemeli her zaman dediğim gibi bu Arda geçen sene takımda olsaydı şampiyon olamayacaktık onun gidişiyle takımın önü açıldı.

Arda gelirse:

Yabancı Türk çatışması çıkar.
Para mevzusu hortlar.
takım içinde gruplaşma olur.
Basın yine takımı bozmak için bir sürü haber yapar ve takım bundan etkilenir.
Arda'ya tribünlerde önemli bir kesim tepki koyabilir. Bu da gereksiz işlerle meşgul olmamızı sağlayabilir.
Arkadaşlar bu çocuk küfür yedi diyor da biraz çocukça buluyorum bu tavrı amatör kümeden süper lige kadar anasına bacısına küfür yemeyen futbolcu yoktur asıl siz geçin bu işleri.. İş küfüre kalırsa oynayacak futbolcu kalmaz..

Dönmek istemesi bence ne arkadaş gurubu ne de arma sevgisi, kesinlikle budur diyorum; İspanya'da bu yıl yürürlüğe giren yeni vergi kanununa göre, La Liga'da 500 bin euronun üzerinde kazanan futbolculardan yüzde 52 vergi alınıyor. Türkiye'deki gibi kazanamaz orada birde vergi eklendi, koşa koşa gelmek ister...

Türkiye'de %15 ve çoğunlukla kulüp ödüyor. Mantıklı aslında.

ardanın galatasaraylılığını kimse tartışamaz yada yargılayamaz birgün mutlaka dönecektir...bir söz görmüştüm internette ardayı atletico dan almak...çiftçinin domates yetiştirip bunu kabzımala satması ve gidip o domatesi manavdan geri alması gibidir.... diye bencede ama arda dönmek isterse kesinlikle alınmalı olası arda transferi çok önemli ki birde hamit-selçuk-burak- yerli yıldızlara sahipsen ve yabancı oyuncu sayısı her yıl düşecekkken...

arda gelirse takımın düzeni bozulur, taraftar arasında ikilik olur
şuan hiç gerek yok
ama illa gelecekse
acun ve emre abisine
rıdvan hocasına
aziz başkasına s......... çekebilecekse gelsin....

Emre abisindenayrılamaz
Sinemsiz yapamaz
Rahat alemlere akamaz
Onla bunla ugrasmakdan top oynayamaz
Haddini bilmeden taraftarla münakaşa eder

Gerek yok vardıda ne oldu? kackere sampiyon yaptı ,kupa aldırttı?

Bu satilmis medya su anda Galatasaray'i yipratmak icin en degerli ismi olan Selcuk Inan'in ustune oynamak istemez mi? Kralini ister, ama istedikleri malzemeyi veren yok.. Oysa Arda fazlasiyla veriyordu o malzemeyi.

Bu satilmis medya su anda Galatasaray'i yipratmak icin en degerli ismi olan Selcuk Inan'in ustune oynamak istemez mi? Kralini ister, ama istedikleri malzemeyi veren yok.. Oysa Arda fazlasiyla veriyordu o malzemeyi.

Selçuk'a isteselerde oynayamazlar çünkü herkes Selçuk'un ne oldugunu biliyor, anladı.. Arda daha gençti ve sevgilisi vardı diye her Allah'ın günü vukuat yapmış gibisinden haber yapıyorlardı.. Evden dışarı bir adım atsa her yerde manşet oluyordu..Çocuk kaç kere isyan etti yeter artık peşimi bırakın diye.

ya bu konuyu konusmak bile gereksiz, olmaaaz.
10 numarali formayi giyecek..
daha 2-3 gun once turk insani futboldan anlamiyor diyen bir adam salak mi da gelsin..
kafasi rahat.. istedigi gibi konusabiliyor, yakin futbolcu arkadaslarina avrupa'yi oneriyor..
emre abisi yaninda, birakipta gelir mi?

Ben bu Arda nın dönmek istediğine yavaştan inanmaya başladım .En ufak bir şeyde bir radyoya veya tv kanalına bağlanırdı .3 gündür Türkiye Arda geri dönecek diye yıkılıyor Arda dan daha bir açıklama yok

Galatasaray, Atletico Madrid'e; "Arda'yı bize verin, 7.5 milyon euroluk alacağımızdan vazgeçelim. "Riera'yı da size verelim, bu işi bitirelim." dedi. (AMK)

Atletico Madrid'den Galatasaray'a; "Riera'yı pazarlığa karıştırmayın. 7.5 milyon alacağımızı silin, ödediğimiz 4.5 milyon euroyu da geri verin. Ayrıca Arda'yı size geri vermek için 3 milyon euro daha isteriz." (AMK)

Galatasaray'dan Atletico Madrid'e; "Size 7 buçuk milyon euro ödeyemeyiz. Arda’yı sattığımız paranın üzerine geri alamayız. Ancak 2 buçuk milyon euro verip, 7.5 milyon euro alacağımızdan vazgeçebiliriz. Aradaki 2 milyon euroluk farkı, geçen sezon Arda’nın kiralama bedeli olarak düşünün" (AMK)

Arda Turan, Fatih Terim'i aradı ve, "Hocam tek çare sizsiniz, bizi ancak siz kurtarırsınız. Burada zor durumda kaldım. Sinem sıkıntıda. Galatasaray’a dönersem problem çözülecek. Sizden geri dönüş için yardım istiyorum" sözlerini söyledi. (Star Gazetesi) =D

Ben istemiyorum dönmesini.Oturmuş sağlam bir takımımız var.En azından sahada elinden geleni yaptığına inandığımız bir rotasyon var.Kapris yok,taraftarla didişme yok,laf sokma yok,işinden daha önemsiz şeyleri işinin önüne geçirmek yok...

Şimdi hiç çekemem kaprislerini,sözlerini falan.Kalsın orda,hani bu kulüpte yemek çıkmıyordu ya? Madrid'de vardır güzel lokantalar.Dilediği kadar yiyebilir.Aile içindeki sıkıntıları elaleme anlattığı gün benim gözümde Galatasaraylı Arda olarak değil,Arda Turan olarak yer alıyor.

Şu an ona kesinlikle ihtiyacımız yok.Hem saha içinde hem saha dışında.

Bu basın Ardanın Galatasaray taraftarı için önemli olduğunu filan sanıyo heralde :) Yüzlerce futbolcu gibi Galatasaray altyapısından çıkmışdır 12m değerle satılmıştır yolu açık olsundur ki biraz sporcu karakteri taşısa 22m ye bile gideri vardı sağlık olsun Allah bereket versin

2 sezon önce sakatım diyip 2 maç oynayıp 5 maç yatan Arda geçen sezon 45 maç oynadı Madrid'de. Bu mu Galatasaraylılık geçiniz efendim bunları. Yolu açık olsun. Yıllar sonra bir futbolcudan para kazandık onu da geri alıp şu işi yüzümüze gözümüze bulaştırmayalım. Ath. Madrid Arda'nın o kadar da özel bir futbolcu olmadığını anladı bence. Arda'nın yerine İspanya'dan çok oyuncu alabilirler bulabilirler o kadar. Abartmayalım Arda'yı kaç gol atmış kaç asist yapmış mevkisine göre çok düşük istatistikleri. İspanya'da o mevkideki oyuncular forvettir gol asist ortalaması yüksek olması gerekir Arda birkaç maç dışında hiç bir maçta dişe dokunur bir performans sergilemedi.

amrabat-emre çolak-culio-riera...

ardanın mevkisinde tam 4 alternatif....hatta hatta baytar da solak ve haliyle sol açık oynayabilir...

hadi canım hadi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...