2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yillik 4.250 onermisiz bonuslarla birlikte birde ve kabul etmemis. Melo da bokunu çıkarmış yıllık 10 trilyona yakın parayı kabul etmemek için deli olmak lazım.

OKtay Mahmuti'ye uygulanan tarifenin bire bir aynısı uygulanıyor."Çok para istiyordu yæ" Fikrine gelmemizi istiyorlar. Yemeyin lütfen...

bende yönetimi ağır eleştirenlerden biriyim fakat herşey de yönetime sallamakta moda oldu artık. melo kalmak isteseydi her şekilde kalırdı açık ve net. dünyanın hiçbir yerinde o paraları alamaz.(belki çin belki katar)

Melo'dan iyisini geçtim muadili bir oyuncu dahi bulamazlar. Bazen parayı gözden çıkarmak gerekiyor. Sonra sene sonunda kaybettiklerini düşündüğünde sene başında vermediğin paraya yanarsın. Ne istiyorsa vereceksin duygusallık yok.

Riera hala 3 milyonu cebe indiriyor bilmem farkında mısınız..

zaten her transfer mevzusunda riera nın yıllık aldığı para konuşulmasa olmaz.

hamit 5' mi istiyor? -lan riera'ya 3 veriyoruz hamit'e hala 3'ün 5'in lafını mı yapıyor bu yönetim.

melo 5'mi istiyor? ya varya bu yönetimden olmaz. -o takımda riera 3 alıyorken hala saçma sapan pazarlık peşindeler.

burak'ın bonservisine sadri şener 7m istiyormuş. -yeaa arkadaş riera 3m alıyor ona vereceğin parayla ekle git burak'ı al 7'ye.

Alternatifler; Marsilya'nın Kamerunlu 26 yaşındaki oyuncusu Mbia
s_27470_244_2010_3.jpg
piyasa değeri 11 Milyon Avro

Marsilya, 3 yıl önce Rennes'te forma giyen Mbia'yı 12 milyon avroya almıştı.

Napoli'nin Uruguaylı oyuncusu Wálter Gargano
s_52266_6195_2011_1.jpg
28 yaşında piyasa değeri 9 Milyon Avro...

Ben Melo işinin olumlu sonuçlancğını düşünüyorum.
Olası tersi bir sonuçta bu isimleri geçen arkadaşlar uzak dursun mümkünse. Mbia'yı çok fazla izlemedim onun için bir şey diyemem ama diğer arkadaşlar Melo'nun yanından geçemez

Acilen başka alternatiflere yönelmemiz lazım . Melo olmazsa orada Engin bile denenebilir ama sıktı bu durum gerçekten . Herif 4,200 000 € kabul etmiyo vay anasını .

Melo bu takım için çok önemli. Kesinlikle alınması gerektiği düşünüyorum. Onun ayarında ki adamlar Cambiasso, Xavi Alonso gibi oyuncular. Alınmazsa kararlar bağlamam, şuursuzca yönetim ve teknik ekibe giydirmem.
Ama yöntime başka bir konuda çok ağır sözler sarf edebilirim. Sosyal medyada gazeteciler tarından başlatılan ve artık herkesin dilinde ki ''vay arkadaş 4,2M euroyu kabul etmemiş'' sözleri. Burada sorun Melo'nun rakamı kabul etmemesimi yoksa aylardır çıkıp Melo ile anlaştık diyip daha sonra anlaştığı sözleri değiştiren yönetimimizde mi? Ben yönetimi suçlu buluyorum. Çünkü bu filmi daha önce başka bir şekilde görmüştüm. Yanlış yol bunlar.

Not: Melo kesin gelir. Ama yok Melo gelmez, yok Arda gelir gibi sebeplerden takımı desteklemem kombinemi iade ederim diyen olursa bana ulaşsın.

Kaan hala arayıştasın galiba :) Abi sana %100 katılıyorum. Bir oyuncuyla anlaşıp sonradan indirim istemek ayıp oluyor. Pazarlık olayının biraz bokunu çıkarıyoruz. Ama şunu açık söyleyim bu kadar dış transfer yapıp iç transferde bu kadar kritik bir oyuncuyu alamamak Başkan'ın deyimiyle pastaya çileği, kremayı koyup şeker yerine tuz atmaya benzer. Geçen sene bizi şampiyon yapan en büyük etken orta sahada rakiplere kurduğumuz üstünlüktü. Bu uyumu başka oyuncuyla sağlayabileceğimizi düşünmüyorum. Temmuz sonuna geldik ne adam akıllı bir sezon hazırlığı var. Bu transferler ne zaman uyum sağlayacakta takım kimyası oturacak merak ediyorum açıkçası. İnşallah sezonu transfer şampiyonu olarak tamamlamayız!

Fiyat konusunda herkes nasıl bu kadar emin olabiliyor ?
Net bir bilgi yok. Delinin biri kuyuya taşı atıyor kırk akıllı peşine atlıyor.

Melo konusunda kendi kendime birşey sordum ve cevabı anında buldum. Farzedelim ki Selçuk ve Melo ikilisi Fenerbahçe'de oynuyordu. Geçen yıl bizim durumumuzda şampiyon oldular. Melo kiralıktı, Fenerbahçe Felipe Melo transferinde nasıl bil yol izlerdi ? Bunun cevabı zor değil. Şampiyon olduklarının ertesi günü Melo'yu alırlardı. Şimdi bile salyaları akıyor böyle bir ikiliye sahip olabilmek için ama biz elimizdekileri kaybetmeyi yeğliyoruz. Şampiyonlar Liginde oynuyorsun ne olursa olsun takımının iskeletini bozmayacaksın. Melo yerine alacağın adam daha ucuza gelecek mi sanıyorsun ? Ha ben adam almayacağım Ceyhun Gülselamı oynatırım orada dersen lafım yok.

Şu transfer gerçekleşmeli, taraftarda basının gazına gelmemeli..

Durun durun arkadaşlar hemen giydirmeyelim >:/

Melo ki geçen yıl eğer biz talip olmasaydık ve anormal bir ücret teklif etmeseydik Brezilya ligine dönecek oralarda takılacaktı. Kaldıki Juventus'da oynayamamış, oldukça kötü sezonlar geçirmiş bir isimdi. Aldığımızda milli takım oyucusu konumunda da değildi. Melo'nun bizze verdiğinin biz ona 10 katını verdik kaldıki o aldığı ücreti hak eden bir oyunda oynamış olsun bi zahmet di mi ...

Melo garanti 3.500.000 Avro alıyordu ve de 30.000 maçbaşı ücret, 36 maç oynadığını düşünürsek 1.080.000 Avro da oynadığı maçlardan kazanmış, primler hariç birde..

Melo ona hiçbir teknik adamın tanımadığı oyun özgürlüğünü ve güvenini sağlayan bir ikinci Fatih TERİM bulamaz heleki bizim bu verdiğimiz paraları verecek Avrupa'da hiçbir takım hiç ama hiç bulamaz. Geçen yıl kariyer rekorlarını kırarken oluşan takım havası ve sistem çok önemliydi, burada bulduğu ortamı başka yerde bulması zor kaldıki kişilik olarakda sorun çıkarmaya müsait bir tip...

Evet Melo önemli bir isim idi ama uğruna forma almaktan vazgeçilecek kombine iptal ettirilecek birisi değil abartmayalım bence. Fatih TERİM'İn mutlaka B planı varmıştır uzun sürmez yerine oyuncu getirmek...

Ben artık şu yıllık ücretlere bir standart getirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Uefa kupası sahibi Ath. Madrid bile bizim verdiğimiz paraları vermiyor oyunculara. Sadece Galatasaray'ın değil tüm Türkiye'nin sorunu bu. Oynayan futbolcular, oynanan futbolun kalitesi düşünüldüğünde verilen paralar çok ağır. Ayrıca Melo çok iyi bir oyuncu olabilir ama takımın en yüksek ücretini ön liberosu almaz. Gerçi Riera hiç almaz ama olsun o bize Arda'nın kazığı..

Melo'nun menajeri her yıl için para istemeseydi Melo Galatasaray'da idi. Galatasaray'a yıllık 3.5 mil garanti paraya denk gelecekti hiç gerek yok. Diarra alınsın olay kapansın. Ama Melo gelecek görürsünüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...